Taz Asg Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Cum adica oscileaza turometrul ? Are vreo secventa anume ? Te intreb pentru ca, la fel ca la Tcat, TDMul foloseste turometrul pentru self diagose. De exemplu, in caz ca e ceva in neregula cu TPSul (senzorul pozitiei clapetei, de pe carburatoare) face asa: TDMselfdiagnose.JPG Vezi si tu cum face si verifica in manual. Mai mult de doua - trei secvente posibile, nu cred ca sunt, ca nu are atat de multi senzori nu e aia, de selfdiagnoise stiam de la thundercat. in mers, sa zicem la 5k mai trage un zvac catre 4k apoi isi revine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Atunci e o problema de contact imperfect pe undeva, altceva nu cred ca ar putea sa aiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Stai ca n-am inteles : adica, in mers, se reduce turatia de la 5000 la 4000 de ture sau doar turometrul isi schimba indicatia de la 5000 la 4000, dar motorul merge in continuare la 5000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 doar turometrul oscileaza,, moto isi vede de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 doar turometrul oscileaza,, moto isi vede de treaba E posibil sa fie un contact slab la masa sau, cum a zis Patrick, un contact slab pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 o sa vad cand voi schimba rulmentii de la jug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000rr Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 (editat) far + bord + support + carena fata + rezervor + codita cu tot cu stop + laterale + instalatia electrica yamaha tdm 1992 Editat August 25, 2013 de 1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Salut! Carena frontala e intreaga? Are toate prinderile? Poti da un pret? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 nu ai cumva si scutul de la motor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000rr Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 nu ai cumva si scutul de la motor?? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 pacat, nu poti face rost de unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000rr Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 nu am de unde.. piesele astea mi-auramas de la fostu tdm .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 aia e se pare ca scutul motor la tdm e rara avis. o sa incerc sa concep unul din tabla de aia groasa de aluminiu, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 pret tobe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 (editat) Participarea TDM-istilor la intrunirea Kronstadt Bikers de la Rasnov Oricum, mai multe poze pot pune, cu certitudine, cei care au stat toata perioada acolo : Tiranspider, Piffi si Sorin. Editat Septembrie 8, 2013 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Pai si tu ai mai multe poze...intru pe forum sa vad ce ai postat acolo Pune le si pe FB te rog sa le iau si eu...thx. Liviu...mi am uitat parola pe forum TDM. Cum imi pot schimba parola? sau recupera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 clic pe "Autentificare" apoi clic pe "am uitat parola" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) Poate intereseaza pe cineva niste cutii (cu tot cu suporti): /index.php?/topic/695818-vand-cutii-aluminiu-homemade-20x35x40-cm/?p=3516558 Editat Septembrie 23, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Zilele trecute mi-am schimbat bateria de pe TDM. Surpriza a fost sa vad ca mobra era dotata cu bateria originala (GS). Deci o baterie care a tinut 15 ani! Iata si bateria "campioana" : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 15 ani ? esti sigur ca este cea originala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Cam da. Baterii GS (Yuasa) nu prea ai de unde sa cumperi. Poti cumpara Yuasa, e drept, dar din ce-am vazut pana acum, doar fabrica pune pe mobre tipul asta (GS) de baterii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) Cam ai de unde sa cumperi OEM... Ideea e ca in general nimeni nu cumpara bateria OEM cand o schimba - doar daca o schimba in perioada de garantie a vehicului si a bateriei. Sunt la acelasi pret cu Yuasa (cel putin pentru TDMisti ) si sunt acelasi lucru cu Yuasa. GS is Yuasa and Yuasa is GS. Si DA, GS Yuasa sunt baterii for a life time. Editat Octombrie 2, 2013 de ottoMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Salutare!!! de maine o sa intru din nou in randul tdm istilor...am avut un tdm`95 si mi`am luat varadero ....super motoreta ...desavarsita... insa kilometrii multi isi spun cuvantul, reparatii multiple si costisitoare . maine o sa mi achizitionez un 4tx din 2000 si as vrea daca se poate un manual tehnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Bun (re) venit la TDM! Tot ceea ce-ti trebuie gasesti pe TDM Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 (editat) merci!! am reusit!!! ma apuc de citit acum Editat Octombrie 4, 2013 de Crivascu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate