Leaveyou Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Incearca la Bogdan Harea. Sigur iti face el un cap mult mai bun decat e caricatura de la Loobman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Merci Liviu, pana la urma am imprumutat una de la YBRul Ilincai, pana il rezolvam cu pompa de benzina. Acum am alta intrebare, are cineva cumva un cap de loobman de vanzare? Multam Si eu l-am pierdut. Treci pe la hala sa-ti fac si tie ce am facut la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Merci Patrick, te sun saptamana care vine si vedem cand trec. Cu Bogdan Harea am vorbit, mi-a zis ca nu mai face capete de ungere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 (editat) Poprul TDM-ist care e interesat in a participa la Intrunirea Nationala TDM Hellas, care va avea loc in perioada 13-15 septembrie 2013 la Eritrea sa se anunte aici sau pe TDM Romania. Primele trei motoare inscrise vor beneficia de cazare gratuita intr-un hotel foarte fain, prin bunavointa TDM Hellas! Hai, usurel, nu dati navala! Editat August 11, 2013 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 TDM superstar ! Hai ca mi-am adus aminte de poza asta marfa Marfa miscarea Iorgule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Hai ca mi-ai adus aminte de Iorgu, care a fost la ultima intalnire a TDM-istilor bucuresteni, asa ca mai propun o intalnire joia asta in acelasi loc (Matei Voievod, nr.67), pe la orele 19 fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Pai tu nu erai plecat in vacanta ? Ce-ai facut, te-ai si intors ? Va place terasa aia de pe Matei Voievod, bag seama. Bine, poate trec si eu joi pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 (editat) Pana la urma pun gentutele la vanzare, cu tot cu suporti. 100 eu. /index.php?/topic/695818-vand-cutii-aluminiu-homemade-20x35x40-cm/?p=3516558 Editat August 20, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 siiii bingo de azi posesor de tdm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Bravo! Sa il stapanesti sanatos! Pics or it never happened! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 (editat) poze azi asta noapte am incercat io o poza cu telefonu.... da totusi e telefon nu camera semiprofi =)) aaa si tre sa studiez problema montarii de beeace mai sanatoase. m-am invatat prost cu bixenonul de il aveam la t-cat.... iaca si poza in speranta ca mentinem topicul curat, astept pe pm mesaje gen " baaaaa ce mama zmeilor ca alalta era mai buna Editat August 21, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Bravo! Felicitari! Sa te bucuri de el kilometri nenumarati, fara vreo problema ! As fi fost tentat sa zic ca e al lui Cody, dar din ce vad aici, nu e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 in speranta ca mentinem topicul curat, astept pe pm mesaje gen " baaaaa ce mama zmeilor ca alalta era mai buna Daca imi permiti....BAAA ce marfa e! Sa ai numai clipe frumoase in saua ei iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 (editat) poze azi asta noapte am incercat io o poza cu telefonu.... da totusi e telefon nu camera semiprofi =)) aaa si tre sa studiez problema montarii de beeace mai sanatoase. m-am invatat prost cu bixenonul de il aveam la t-cat.... IMG_1282.JPG iaca si poza in speranta ca mentinem topicul curat, astept pe pm mesaje gen " baaaaa ce mama zmeilor ca alalta era mai buna Bravo! Felicitari pentru achizitie, e frumoasa foc. @Leaveyou: Da, seamana cu a lui Cody, dar nu e. El are un lup pictat pe carena frontala. Editat August 21, 2013 de gms245 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Bravo, Tirane ! Sa te bucuri de ea - poti sa te lauzi cu ea maine la adunatura tdmistilor bucuresteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Multam de urari, nici nu va imaginati ce zambet aveam aseara pe mecla, din bucuresti pana la curtea de arges nu stiu cand a trecut distanta sau timpul. pur si simplu am ajuns in fata casei, de obicei pe autostrada ma plictiseam de mama focului. in alta ordine de idei care veniti la rasnov> kronstadt motoparty?? ma roade o idee sa-i pun parbriz touring, ceva bixenoane si niscai proiectoare, eventual crashcage si/sau crashpaduri ce ar mai trebui sa stiu/ fac? aaaa, mi-a zis baiatul de la care am luat tdm-ul ca, turometrul mai face din cand in cand pe nebunul, chestie observata pe drum, pe undeva pe la 5k oscileaza. de la ce o fi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Cum adica oscileaza turometrul ? Are vreo secventa anume ? Te intreb pentru ca, la fel ca la Tcat, TDMul foloseste turometrul pentru self diagose. De exemplu, in caz ca e ceva in neregula cu TPSul (senzorul pozitiei clapetei, de pe carburatoare) face asa: Vezi si tu cum face si verifica in manual. Mai mult de doua - trei secvente posibile, nu cred ca sunt, ca nu are atat de multi senzori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Cum adica oscileaza turometrul ? Are vreo secventa anume ? Te intreb pentru ca, la fel ca la Tcat, TDMul foloseste turometrul pentru self diagose. De exemplu, in caz ca e ceva in neregula cu TPSul (senzorul pozitiei clapetei, de pe carburatoare) face asa: TDMselfdiagnose.JPG Vezi si tu cum face si verifica in manual. Mai mult de doua - trei secvente posibile, nu cred ca sunt, ca nu are atat de multi senzori nu e aia, de selfdiagnoise stiam de la thundercat. in mers, sa zicem la 5k mai trage un zvac catre 4k apoi isi revine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Atunci e o problema de contact imperfect pe undeva, altceva nu cred ca ar putea sa aiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Stai ca n-am inteles : adica, in mers, se reduce turatia de la 5000 la 4000 de ture sau doar turometrul isi schimba indicatia de la 5000 la 4000, dar motorul merge in continuare la 5000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 doar turometrul oscileaza,, moto isi vede de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 doar turometrul oscileaza,, moto isi vede de treaba E posibil sa fie un contact slab la masa sau, cum a zis Patrick, un contact slab pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 o sa vad cand voi schimba rulmentii de la jug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000rr Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 (editat) far + bord + support + carena fata + rezervor + codita cu tot cu stop + laterale + instalatia electrica yamaha tdm 1992 Editat August 25, 2013 de 1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Salut! Carena frontala e intreaga? Are toate prinderile? Poti da un pret? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate