vladutzu_16 Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 (editat) Pai taica-su e mort si are certificat de mostenitor....deci va fi doar un contract de vanzare cumparare intre mine si el...De ce o fi zis aia de le primarie ca trenuie fiscal si dinainte, nu stiu. In fine...vreau o alta parere... Am mai gasit unul: http://mercador.ro/oferta/vand-schimb-yamaha-tdm850-99-ID1JLrJ.html#f3e0608622 Link youtube: Editat Aprilie 11, 2014 de vladutzu_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Oare de ce e doar 1000 euro motorul ala de pe mercador? Ca nu e inmatriculat asta am dedus deja, dar, cum mai citeam pe niste forumuri, nu stii ce iei pana nu ajungi la RAR si acolo iti poate spune ca motorul respectiv e furat.Eu as alege motoare inmatriculate in ro. Off topic: as fi putut, la momentul la care cristelu isi vindea motorul cu 2500 euro, sa-l fi vandut pe al meu cu 1500 tie si sa mai fi pus 1000 eu.Nu am facut asta pentru ca imi place prea mult motorul meu.Si chiar m-am gandit vreo doua zile daca sa il contactez pe cristelu sa vad ce si cum, dar i-am dat pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 modificari: schimbat componente, schimbat pozitie display, si alte minuni mici ( becuri martor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Radu, cine mai da 1500 de eur pe un 3VD? Traian, faina pozitia pentru indicatorul de treapta. O intrebare as avea: i-ai montat tu martor pentru ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Radu, cine mai da 1500 de eur pe un 3VD? Doar in cazul in care 3VD-ul este intro stare buna de functionare si este echipat corespunzator de calatorii. Este si cazul meu ca exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Tin sa va anunt ca am cumparat pana la urma Tdm-ul avariat, e la patrick la garaj, acum caut piese: radiator , plasticul care acopera ceasurile si cadru de bord. Are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Bravo! Să fie într-un ceas bun! Sunt sigur că vei face mobră faină din ea. Piesele alea, cum-necum, le vei găsi. Important e să meargă motorișca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 modificari: schimbat componente, schimbat pozitie display, si alte minuni mici ( becuri martor ) IMG_1886.JPGIMG_1887.JPGIMG_1893.JPGIMG_1895.JPG mda. super treaba. chiar ma intrebam cum fac sa se vada mai bine beculetele alea mici in bord. sambata cred ca ma pun pe surubarit sa vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 (editat) mda. super treaba. chiar ma intrebam cum fac sa se vada mai bine beculetele alea mici in bord. sambata cred ca ma pun pe surubarit sa vad... daca ai nevoie de detalii iti stau la dispozitie,, iti dau pe pm, nr de tel ( si il gasesti pe tdm romania ) dupa ce se deschide transfagarasanul poate ne vedem si noi la in cico... la balea Editat Aprilie 15, 2014 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 daca ai nevoie de detalii iti stau la dispozitie,, iti dau pe pm, nr de tel ( si il gasesti pe tdm romania ) dupa ce se deschide transfagarasanul poate ne vedem si noi la in cico... la balea sigur ne vom vedea pe la balea... cu becurile ma voi descurca cumva, nu e bai. vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Parbriz pt tdm 4tx are cineva de vanzare? nu conteaza daca e mic sau mare, parbriz sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Am eu parbrizul standard de 4tx. Are doar 11000km arată ca unul nou. Eu am pus unul touring. Mi l a adus Patrick. Asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 sunt in cautare de motor si ma tenteaza TDM, as vrea sa stiu ce gume pot fi montate, ca si dimensiune pe ea...nu ma prea incanta dimensiunile stock. ati pus gume mai late? si daca da cat de late... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 nu cred ca trebuie schimbate dimensiunile anvelopelor. doar profilul lor ,funtie de ce iti doresti 100%stradal , 30/70 ,50/50 , 70/30, ....de 100% off nu cred ca se preteaza motoreta 100% stradal recomand pilot 3 2ct . altfel am pus un post mai demult cu tipo-modele de anvelope il caut si pun link-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) multumesc frumos pentru raspuns. cred ca ai dreptate ... ma tenteaza TDM 850, nu 900... pentru oras si touring, nu offroad. caut ceva in jur de 1999,2000 ca an de fabricatie...inca nu disper, mai am rabdare, mai caut... Editat Aprilie 21, 2014 de marcelius78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 pe la pagina 465 am pus un link despre anvelope intra si pe tdmromania si vezi ce spun baietii pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 super. multumesc inca o data. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 imi vind eu TDM-ul ... e un 3VD din '95 cu 110k la bord ... e la mine de 4 ani din care a mers 1 ... eu am tot fost plecat si a strins paianjeni ... tocmai i-am cumparat caucioace Avon si baterie ... trebuie sa-i fac ITP-ul ... probabil saptamina asta ... il dau pe 1000 de euro sau chiar mai putin ca rugineste stind degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 @Ache: pune si tu o poza cand ai timp, sa ne delectam si noi cu alte mobre decat ale noastre.Te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 @ache : poze te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 multumesc frumos pentru raspuns. cred ca ai dreptate ... ma tenteaza TDM 850, nu 900... pentru oras si touring, nu offroad. caut ceva in jur de 1999,2000 ca an de fabricatie...inca nu disper, mai am rabdare, mai caut... Vezi că la Motomus erau pe stoc vreo două 4TX-uri. Unul din 2001 parcă și unul din 1998. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 multumesc frumos pentru raspuns. cred ca ai dreptate ... ma tenteaza TDM 850, nu 900... pentru oras si touring, nu offroad. caut ceva in jur de 1999,2000 ca an de fabricatie...inca nu disper, mai am rabdare, mai caut... cat esti dispus sa oferi pentru un 4tx din 2001? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) @Leaveyou: mersi, le-am vazut si imi plac. @tiranspider: de obicei vanzatorul face pretul . nu ma grabesc, ma ai uit si la alte variante...dar cel mai mult ma tenteaza tdm pana acum Editat Aprilie 24, 2014 de marcelius78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 cat esti dispus sa oferi pentru un 4tx din 2001? Altul... Il vinzi deja ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Am impresia ca Traian nu vrea sa vina la intalnirea TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate