blu3_d3vil Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Am si eu o intrebare legata de schimbul de ulei: Am reusit sa il scot pe tot, curatat ce mai era pe acolo, pus filtru nou..totul parea ok, am iesit la o plimbare scurta si imi da ulei pe la garniturile de la filtru de ulei. Unde gasesc acele garnituri ( eventual pe stoc )? NU imi recomandati dillypoint, la cum raspund oamenii la mail zici ca mai au putin si te scuipa... codurile sunt astea: -O-RING 932101279000 -O-RING 932106429700 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Am si eu o intrebare legata de schimbul de ulei: Am reusit sa il scot pe tot, curatat ce mai era pe acolo, pus filtru nou..totul parea ok, am iesit la o plimbare scurta si imi da ulei pe la garniturile de la filtru de ulei. Unde gasesc acele garnituri ( eventual pe stoc )? NU imi recomandati dillypoint, la cum raspund oamenii la mail zici ca mai au putin si te scuipa... codurile sunt astea: -O-RING 932101279000 -O-RING 932106429700 Merci Ambulanta moto a.k.a user ottoman. Ti le aduce imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 (editat) A venit vremea sa schimb semnalizatoarele. Toate patru. Ceva recomandari de unde sa cumpar? Sa traiti! Cat despre carena frontala nu cred ca mai trebuie sa intreb, nu are nimeni de vanzare din dezmembrari. Va trebui sa o iau de noua. Corect? O tona de bani, fmm... Semnalizari de scuter. vb serios, la magazine de chinezarii Sunt ieftine. Ce are carena ta? E sparta, ai bucati mari lipsa? Editat Aprilie 5, 2016 de catranel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 A venit vremea sa schimb semnalizatoarele. Toate patru. Ceva recomandari de unde sa cumpar? Sa traiti! Cat despre carena frontala nu cred ca mai trebuie sa intreb, nu are nimeni de vanzare din dezmembrari. Va trebui sa o iau de noua. Corect? O tona de bani, fmm... sunt niste baieti in buc care repara carene din plastic, adica stiu un vstrom care avea lipsa 10cm din ea , toata partea din fata, si i-au reconstruit, fara plase de metal sau fibra. direct din plastic.. din pacate nu mai stiu cum ii cheama, incerc sa aflu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Salutare! Are cineva manualul pt 3vd 91-94? Caut de ceva vreme si nu dau de el. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxis Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 www.tdmromania.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 As vrea sa accesorizez putin TDM-ul pentru vara asta si eram curios ce ati recomanda (cat mai quality intr-un pret acceptabil) pentru voltmetru, prize de incarcare USB si parbriz inalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 As vrea sa accesorizez putin TDM-ul pentru vara asta si eram curios ce ati recomanda (cat mai quality intr-un pret acceptabil) pentru voltmetru, prize de incarcare USB si parbriz inalt. Pentru primele 2 apeleaza la chinezi.Cu 10$ le ai pe amandoua cu livrare la usa. Pentru ultimul,ar merge ceva de calitate de la givi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Parbriz eu am MRA vario cu deflector si sunt multumit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 sunt niste baieti in buc care repara carene din plastic, adica stiu un vstrom care avea lipsa 10cm din ea , toata partea din fata, si i-au reconstruit, fara plase de metal sau fibra. direct din plastic.. din pacate nu mai stiu cum ii cheama, incerc sa aflu Multumesc mult Cavaleru! Voi ce parere aveti de semnalele astea? https://www.louis.de/en/artikel/mini-turn-signal/10034249?list=163316648 Ma gandesc ca la 21W ar fi mai eficiente decat cele originale de TDM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Inaltatoare TDM /index.php?/topic/732421-vand-inaltatoareapropriere-de-ghidon/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Multumesc mult Cavaleru! Voi ce parere aveti de semnalele astea? https://www.louis.de/en/artikel/mini-turn-signal/10034249?list=163316648 Ma gandesc ca la 21W ar fi mai eficiente decat cele originale de TDM. arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 (editat) Salutare, Prieteni. Am revenit dupa vreo 5 ani de lipsa, cu o intrebare: De unde iau gume noi, bune pentru asfalt, pret decent, pentru fata mea? Editat Aprilie 16, 2016 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 Incearca la Patrick (userul OttoMan), eu de la el am luat anul trecut. Pentru montat am avut o experienta buna aici: http://www.autoagusta.ro/contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 Salutare, caut vilbrochen pentru un tdm 850 4tx si o biela, a facut cuzinetul ce a vrut el acolo, s-a invartit, s-a rasucit, numai ce trebuie nu a facut ). Poate ma puteti ajuta cu un sfat, am cautat si pe ebay.uk dar nu am gasit decat unul, avariat si ala bineinteles, (mai este unul nou la 1550 de lire, dar parca e prea ieftin ) ). Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 Nu vreau sa te dezamagesc, dar sansele de a gasi vilbrochen bun de 4TX la mana a doua sunt sub unu la suta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 L-am scos si eu la o scurta limbare pe al meu armasar pe nume Nobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 Și pe unde v-ați limbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 Nu vreau sa te dezamagesc, dar sansele de a gasi vilbrochen bun de 4TX la mana a doua sunt sub unu la suta. Complicata treaba intradevar, si cu un motor second e complicata treaba deoarece nu stiu ce cumpar. Optiuni putine am . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 Și pe unde v-ați limbat? comuna greaca, sat Putu greci, avem niste neamuri acolo si am fost la un gratarel, si am sarbatorit si un an de la cununia civila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 Petru: sindromul acut tdm loveste din nou, subit si grav ca intoarsa de pe targu ocna sau cum era? cati km facusei de cand l.ai luat? Nu prea ai ce sa ii faci, motor Sh, clar. Eu am bagat o carca de bani in motor, baiatul care l.a luat la fel, am ajuns ca e un efort prea mare sa faci desfaci, doar daca nu faci tu asta, dar tot pierzi timp important... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 Salutare, caut vilbrochen pentru un tdm 850 4tx si o biela, a facut cuzinetul ce a vrut el acolo, s-a invartit, s-a rasucit, numai ce trebuie nu a facut ). Poate ma puteti ajuta cu un sfat, am cautat si pe ebay.uk dar nu am gasit decat unul, avariat si ala bineinteles, (mai este unul nou la 1550 de lire, dar parca e prea ieftin ) ). Merci. Pentru 600 de euro iti dau vibrochenul meu, biela si toata motocicleta din jurul lor, cu acte in regula (fara itp si rca). Si cred ca te rezolvi pentru o lunga perioada de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 Pentru 600 de euro iti dau vibrochenul meu, biela si toata motocicleta din jurul lor, cu acte in regula (fara itp si rca). Si cred ca te rezolvi pentru o lunga perioada de timp. ))) Am sa vb. cu proprietarul sa vad ce spune, motocicleta e la mine la reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Na'seara! Sunt "fericitul" posesor al unui 3vd din 93. Am scris cu ghilimoate din cauza unei probleme care tot ma sacaie de cand am luat-o si sincer mi-e lene sa o dezasamblez sa vad despre ce este vorba. Treaba sta cam in felul urmator, la rece nu se aude nimic, la cald incepe sa se auda o bateie in partea dreapta a motorului cum stai pe el. Presupun ca ar fi ceva de la ambreiaj. Zic asta deoarce in momentul debreierii, zgomotul nu mai este proeminent. Voi ce parere aveti? Ati mai intampinat asemenea problema? Sper sa scap ieftin.... 'nezeu cu mila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDAVF Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Salutare la toti posesorii de tdm,sunt Dragos din Navodari si detin un tdm rosu .Am mai avut un tdm,de care m am despartit din dorinta de a incerca si altceva,dupa ceva timp am realizat tot tdmu e ce imi trebuie.2_3 poze cu fosta si actuala. PS:Incerc sa ma loghez pe tdmforum cu useru "myu" dar am uitat parola ,am procedat ca atare dar nu imi trimite in mail,rog daca ma poate ajuta careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate