ElSpa Postat Februarie 2, 2008 Autor Share Postat Februarie 2, 2008 (editat) pose facute de un profesionist, -10 grade, viscol, ceata, A2.... super conditii de photo shoot un mic rezumat al povestii puteti citi in revista motociclismo din februarie... de ultima data i-am pus semighidoane, i-am coborat farul si bordul 12 cm mai joc, i-am taiat scaritzele spate, .... Editat Februarie 2, 2008 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Arata super bine. Cum de ai lasat filtrul de aer la vedere, nu e nasol daca ploua in el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 filtrele sport sa ung cu un ulei...tocmai pentru a le face impermeabile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 filtrele sport sa ung cu un ulei...tocmai pentru a le face impermeabile... Am inteles. Si totusi nu e mult mai vulnerabil? Imagineaza-ti o ploaie scurta si apoi praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Am inteles. Si totusi nu e mult mai vulnerabil? Imagineaza-ti o ploaie scurta si apoi praf. Motocicleta: Ducati Monster 1000 ShowBike Ce nu pricepi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 e nici ciar asa...sincer nu am avut probleme nici pe ploaie, nici pe praf, nici cu vreo combinatie intre cele doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Motocicleta: Ducati Monster 1000 ShowBike Ce nu pricepi? Good point. Arata foarte bine, mi-aduce aminte de motoretele Harley XR de competitie. Faine si pozele (ce aparat/lentila avea fotograful?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 era o chestie mare cu lentile groase nu stiu ce aparat era, oricum sunt si prelucrate dupa in mod cert, pozele sunt facute pentru revista motociclismo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Ai monstrul cumva de prin 2006...? Stiu ca ai trecut intr-o seara pe Oltenitei in Berceni de initial au zis toti ba ca trece un tanc...ba un elicopter...Intr-un final am ramas masca la vederea monstrului...initial am zis ca e un chopper...stiu ca accelereaza incredibil...iar sunetul ...speachless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 am vazut yopicul cu motoreta ta, e foarte frumoasa...old school rulls.. merci pentru aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Cu riscul de a fi comentat de multi (ca ma bag ca musca in cacao).. Sincer pozele alea nu mi se par cine stie ce... Prea mult noise, calitativ nu mi se par deloc....'bestiale'... ca si compozitie sa zicem ca-s ok... Motocicleta intr-adevar,ruleaza fin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Daca ai intelege macar motivul atat de simplu pentru care au fost puse pozele, nici macar nu te-ai obosi sa comentezi. Asta e un subforum in care ne prezentam motocicletele, cu upgrade-uri and shit. Vezi ca exista topicul "Pasionati de foto", du-te si da-ti acolo cu parerea in privinta calitatii fotografiilor, ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Cu riscul de a fi comentat de multi (ca ma bag ca musca in cacao).. Sincer pozele alea nu mi se par cine stie ce... Prea mult noise, calitativ nu mi se par deloc....'bestiale'... ca si compozitie sa zicem ca-s ok... Motocicleta intr-adevar,ruleaza fin.... Frustratule Pozele is ok, noisul e in limite acceptabile. Sunt multe artefacte de la compresia JPG mai proasta, sunt convins ca pozele mari arata mai bine. Ralucone are dreptate, vorbeam de motoreta aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Pozele pot fi facute si din avion...nu conteaza...monstrul vb de la sine cine nu l-a vazut sau auzit vreodata "pe viu" n-are voie sa-si dea cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) ca sa lamuresc orice aspect legat de partea foto, eu am fost insarcinatul in ziua respectiva sa se ocupe de shooting. aparatul a fost cel personal, un nikon d40x, ob de kit 18-55 si un blitz SB600. ce a postat elspa sunt lowresurile, care au suferit ceva prelucrari minime si compresie maxima. este normal sa fie zgomot mare in poza, pt ca shootingul s-a facut la o ora destul de tarzie, pe o ceata foarte densa si o lapovita enervanta, drept pentru care am folosit ISO 400 si ISO 800 (din pacate nu am avut trepiedul al mine). la unele am bagat si ISO 1600 cu timpi de expunere intre 1/10-1". fotografiile care s-au publicat in revista au fost altfel prelucrate, s-a lucrat mai mult la ele cu mai multa atentie pe detalii si s-a eliminat din noise. insidere, daca vrei, postez si tif-urile de cateva zeci de mega folosite in revista, dar nu cred ca o sa te ajute cu nimic. motocicleta arata la fel. elspa, daca ti-a placut atat de mult "lucratura" mea, repetam oricand actiunea, numai sa fie frumos afara si sa alegem o locatie mai speciala. iti sunt dator! Editat Februarie 5, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) Pt Ralucone & co. , care mi-ati sarit in cap... Am afirmat ce-am afirmat pt ca am vazut cateva persoane care ridicau in slavi pozele, care mie personal nu mi s-au parut cine stie ce (calitativ vorbind). NU le denigrez, nici pe ele nici pe fotograf, doar ca nu mi s-au parut impresionante. Stiu prea bine cu ce se 'mananca' thread-ul asta, stiu ca ideea e sa prezinti motorul aici,nu pozele,dar repet: replica mea a fost ca un reply pt cei care ridicau in slavi pozele. @Metal Heart: Sincer din poze...nu prea e evident ca-s facute cu DSLR... daca tot ai folosit trepied de ce nu ai folosit timpi de expunere mai mari si ISO mai mic? In fine, motocicleta e bestiala....pozele sunt ok. Toata lumea happy? ca sa nu ma mai trimita 'cineva' pe thread-uri de pasionati foto & etc. LE: Sunt prost:) dupa aia am realizat ca le-ai facut fara trepied. Aici a fost marea ta greseala:) Cu trepied, iso cel mai mic + timp de expunere mai mare... ieseau niste poze superbe... Editat Februarie 5, 2008 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 eu am fost insarcinatul in ziua respectiva sa se ocupe de shooting. aparatul a fost cel personal, un nikon d40x, ob de kit 18-55 si un blitz SB600 O sesiune foto de revista nu se face cu asemenea echipament, mai ales in conditii atat de dificile. Esti entuziast sau profesionist, de curiozitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Am si eu o intrebare...la un moment dat m-am intalnit la semaf pe la unirii cu un baiat cu un monster care se auzea incredibil iar la intrebarea ce are schimbat mi-a zis ca are termignoni fara db-killer...Intrebarea e: Ce-i ala db killer...poate unora o sa li se para stupid dar... apreciez rasp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 db cred ca vine de la Decibel iar killer nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) ma baieti mie (un afon in fotografie) imi plac pozele putem sa terminam discutia legata de foto pls .... Editat Februarie 5, 2008 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 DB-killer e un fel de dop care se baga in toba si se fixeaza cu surubele. Vine montat pe tobele aftermarket omologate pentru strada, si se da jos pentru utilizarea pe circuit. Majoritatea merga fara el peste tot. Evacuarile serioase (full race) nu au prostii dintr-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 vine vreun termignoni cu db killer...sunt si eu curios, ca n-am vazut nicaieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Yamaha R6 replica Rossi din 2005 vine de serie cu toba Termignoni cu decibelkiller.Dealtfel cred caeste singura de acest fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 db killer e tot una cu 'silencer'? sau am incurcat merele cu prunele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Jumatate din oferta aftermarket Termignoni (tot ce e certificat pentru street-use) este cu db-killer. Cu o toba goala nu iei niciodata omologarile de emisii si zgomot si Termignoni nu e firma de apartament. Pe afara lumea ia in serios lucrurile astea. Cam asa arata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate