neamtu99 Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Suspensii spate ce stare sunt si un pret » Post actualizat in 03 Jul 2014 22:25 Si cricul Cricul si suspensiile sunt in stare buna,cricul trebuie vopsit. Ar fi 40 suspensiile si 25 cricul.Ti le pot da cu 55 +12transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Incerc sa postez cartea Mobrei 50. » Post actualizat in 09 Jul 2014 16:09mai » Post actualizat in 09 Jul 2014 16:14inca » Post actualizat in 09 Jul 2014 16:17Vad ca merge. » Post actualizat in 09 Jul 2014 16:23Cu lupa, pentru @florinelu07. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 suuuuuper » Post actualizat in 09 Jul 2014 18:43Uite cum sunt bune de o cinste cu prima ocazie cand ne intalnim In alta ordine de idei, fierul este gata... desi actiunea s-a dorit a fi reconditionare, am limitat actiunea doar la curatarea si revopsirea elementelor cu inceput de rugina. Rezultatul mai jos - urmeaza ITP + autentificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 salut. Cine are idee unde gasesc o mobra mai uitata in garaj? mi-am terminat hoinarul si vreau alt proiect. Ma gandeam la o mobra. Are cineva una pe care nu o foloseste la un pret decent? stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 suuuuuper In alta ordine de idei, fierul este gata... desi actiunea s-a dorit a fi reconditionare, am limitat actiunea doar la curatarea si revopsirea elementelor cu inceput de rugina. Rezultatul mai jos - urmeaza ITP + autentificare Eu le-am facut ceva mai mari, dar vad ca moto. a taiat ceva din ele; dar cred ca merg si asa. Pentru paraiala pe strada, fierul e bun si asa, pana o fi timp si altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 interesant manual se poate inchiria /vinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 interesant manual se poate inchiria /vinde Daca imi raspunzi la ultimul mesaj se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Mobra 50 Super a avut portbagaj din fabrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Rider Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Nu. Doar modelul Turist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 Salutare, Aproape am terminat si eu mobra, vopsitul este gata, astept ceva piese de la cromat si m-am lovit de o mare problema. Am nevoie de doua roti de mobra. Am cauciucuri dar daca aveti cu cauciucuri cu tot le cumpar si pe alea. Practic ce am eu sunt praf (spite rupte jante indoite, doar butucii sunt cat de cat ok) deci caut doua roti complete, utilizabile, spitate sau cu cat mai multe spite intregi, si cu jantele OK. Daca stie cineva niste jante de aluminiu "compatibile" ar fi si mai frumos, dar nu prea imi dau seama de la ce se potrivesc. Daca ma poate ajuta cineva rog un mesaj la 0722409930 sau un PM aici pe forum. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu96 Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 are cineva pe acasa o colivie cu ace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Inca o Mobra frumos restaurata care asteapta sa fie calarita! Nu ma intrebati daca are ITP si polita RCA platite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Cumpar set burdufe furca fata , prefer noi , multumesc . Duminica ma duc prin targ poate am noroc » Post actualizat in 20 Jul 2014 20:12Am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 cine stie cum se monteaza pistonul la motorul de mobra 50 cu sageata catre evacuare sau carburator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 cine stie cum se monteaza pistonul la motorul de mobra 50 cu sageata catre evacuare sau carburator ? Si uitasem ca pistonul de mobra are sageata, si l-am demontat si montat de zeci de ori.Spre evacuare asta este regula generala dar poti sa-ti dai si singur seama pentru ca am impresia ca daca-l montezi invers ajung capetele segmentilor pe o fereastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Inca o Mobra frumos restaurata care asteapta sa fie calarita! Nu ma intrebati daca are ITP si polita RCA platite! La cum ai pozat motoreta ... se pot intelege multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Azi am scos piesele si hoinarul din magazie si am reusit sa fac 2-3poze.Mai am ceva piese de hoinar. Daca aveti nevoie de alte piese,ar fi cel mai bine sa mi dai pm.Voi face si donatii. Inca valabile,vreau sa le dau,poate pot ajuta pe cineva la reconditionarea unei mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rims Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Asi fi interesat de cumpararea unei Mobre Start sau a unei Mobre Turist. 0745026040. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Cum pot sa scap de rugina din rezervor ? Va rog un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 pentru rugina eu am cumparat din metro cel mai ieftin detartrant (parca asa se scrie), am luat 5 litri am bagat in el si l-am inchis ermetic dupa care din cand in cand il intorceam pe alta parte k sa ajunga peste tot si sa actioneze dupa care l-am spalat bine cu apa, iar dupa ce s-a uscat am bagat ulei de motor si l.am amestecat sa se unga tot interiorul si uite asa am scapat de rugina acum de vreo 5 zile nu pare sa mai fi reaparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Cauta CURATAREA UNUI REZERVOR DE MOTOCICLETA DE RUGINA PRIN ELECTROLIZA PE Google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 merge si asa insa nu ghiar asa de bine cum merge cu detartrant am incercat si dupa 2 zile nu prea se vedea diferenta \ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Am incercat cu lantz si motorina si apa calda si degeaba » Post actualizat in 31 Jul 2014 21:48Siguranta la lant se pune cu deschiderea in sensul de mers sau invers . Scuze da chiar nu stiu si nu mai stiu cand am desfacut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 cu lant merge numai in conditiile in care ai depuneri (gunoaie) in rezervor in rest nu faci marrre lucru decat daca insisti exista posbilitatea sa indoi rezervorul. ca si test ia o tabla ruginita pe care o gesesti pe la tine, incearca sa gasesti una cat ai ruginita, si pune detartrant pe ea ai sa vezu dupa scurt timp diferenta cu cat o ti mai mult cu atat se curata mai bine dupa care spalo cu apa si pune ulei pe ea sa vezi daca mai rugineste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Coca cola a incercat cineva ?Am auzit tot felul de povesti ca inlatura rugina, este si un video pe youtube cum isi face unul bara ruginita ca noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate