Sari la conținut

SUZUKI GSR600


bubucaty
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

salut.

sunt proaspat posesor de GSR 600. am facut cam 60 de km cu ea si sunt super incantat. cu exceptia traficului din bucuresti, mai exact a soferilor pentru care motociclistii parca sunt invizibili. sper ca in viitorul cat mai apropiat sa particip si eu la o intalnire a geser-istilor, sa cunosc si sa fac prieteni noi.

 

pana atunci asfalt uscat

si sa auzim numai de bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare,sunt proaspat posesor de GSR 600.Am o nelamurire....de fapt doua......1) se aude un click in zona furcii sau zona din fatza atunci cand tin frana fatza si o las pe furca....e normal?

2)am oprit motorul si am scos chiei lasand in pozitie de ghidon blocat,iar o data s-au blocat si rotile....e normal sa se blocheze si rotile sau nu ? Am mai incercat sa blochez rotile dar nu am mai reusit.

Multumesc pentru ajutor. Apropo....imi suiera futin frana fatza....trebuie schimbati sabotii? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ai blocat rotile.Doar avei moto in viteza.Ce model de GSR ai? La cele cu ABS se aude un tiuit de la electronica cand franezi.Mergi la un mecanic sa iti verifice placutele fata.

 

Apropos...cand mai facem o intalneala?Promit ca acum ajung la timp:))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@valhalla imi pare rau ca nu ai ajuns. Noi am stat pana pe la 8 in parcarea de pe dreapta cum vii de la Unirii si apoi am dat o tura pana la Arc. Daca imi lasai un tel te sunam.

Faini oameni, faine motoare. E mishto sa vezi GSR-uri mai vechi si mai noi adunate :)

Si cateva poze, nu foarte grozave ca au fost facute cu telefonul. Iar la Arc ne-am trezit tarziu cu pozele si nu se vede mare lucru.

Data viitoare facem sesiune foto :oilleak:

Nice!

 

Next time

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E din 2006,mersi de raspuns. Si cu clikul din furca sau din zona ghidonului oare ce e?

Click-ul este de la comutatorul de pe maneta de frana ce-ti aprinde stopul. Trage frana cu motorul oprit si vezi daca se aude acel click. Referitor la suieraturi in franare cred ca e bine sa te documentezi un pic despre mecanica. Nu-si au rostul intrebari de genul asta in topicul dedicat, adica sunetul placutelor de frana ce freaca pe disc este specific oricarei mobre. Cat timp frana lucreaza normal nu ai de ce sa-ti faci griji, daca ai dubii poti sa le verifici la un service.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut.

 

Il stie cineva pe B 98 MAU, ca ma intereseaza daca vinde sau inchiriaza topcase ul cu tot cu suportul de prindere sau poate stie cineva de unde as putea face rost, pana vineri de un set dinasta de la SHAD?! fata de cel de la givi / kappa la asta nu se scoate manerul si de asta ma intereseaza modelul asta.

 

Ca ulei, ca intreba LYM, folosesc Motul 7100.

 

Merci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

MAU nu vinde/inchiriaza topcase si suport.

Suportul si topcase ul sunt luate de la Paulas bikershop de la intrarea in Ploiesti. Acum ceva timp aveau si cei de la Motorteam de pe Bd Timisoara. In principiu poate sa iti aduca oricine de la SHAD. http://www.shad.es/en/shad-usa/products/fittings/suzuki/gsr-600/2008/c12mar4mod175mot1114/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce ulei recomandati sa folosesc pt un GSR 600?

Salut,

 

De la inceput am folosit Motul 10W40 5100 si multumuit. Acuma uleiul ce il am in motor si scap maine de el e 7100 tot de la Motul da nu mi-a placut.. parca avea ceva lipsuri.. in fine.

Cand am fost nevoit am pus si Castrol, Motorexx si alte chestii cand eram pe drum si aia era ce puteam sa achizitionez.

 

Personal raman la Motul 5100 10W40

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca nu ai mobra veche de 15 ani, bagati fratilor uleiuri sintetice. Intr-o motocicleta de generatie noua care tureaza pana la 13 mii eu nu voi baga altceva decat ulei full-sintetic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oare de ce se aprinde ledul de la ulei in mers cand schimb viteza(nu tot timpul), se intampla in general dimineata. O alta problema ar fi ca s-a oprit ..... in mers.??????????

Mentionez ca am schimbat uleiul si filtrul acum 300 km. Multumesc pentru ajutor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru opririle in mers verifica relantiul. Am inteles ca vine jos relatiul din fabrica pana faci rodajul urmand sa-l salti tu la cat este recomandat de producator si anume pe la 1300-1500 rpm. Am avut aceeasi problema si s-a rezolvat dupa reglarea relantiului. La mine era pe la 800rpm si cand schimbi viteza tragand brusc ambreiajul iti cade turometrul sub turatia de relantiu si computerul taie injectia sau ce taie el pe acolo de-ti moare motorul.

 

Un alt test pe care-l poti face pe loc dupa ce se mai incalzeste motorul e sa dai spritz din acceleratie pana la 6-7.000 rpm si sa dai drumul brusc manetei. Practic o sucesti repede si-i dai drumul, ar trebui sa-ti moara motorul la figura asta.

 

Ledul de ulei parca se aprinde cand iti moare motorul, ti se aprinde si cand motorul e pornit? Ce temperatura are uleiul cand se aprinde acel led cu motorul pornit?

Editat de klux
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu oprirea motorului in mers ma confrunt si eu ,initial am crezut ca e de la relanti si l-am reglat undeva la 1400 rpm si am schimbat si filtru de aer dar problema persista.

Mentionez ca mi se intampla numai cand temperatura motorului e sub 75 grade iar turatia scade sub 800 rpm si moare in momentul apasari bruste a ambreiajului .

 

Ledul de ulei se aprinde cand iti moare motorul dar nu stiu daca e si cazul tau cj44sec

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...