Legnakrad. Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Pai daca nu te intereseaza calitatea nu vad rostul intrebarii, poti sa iei orice atunci ! Merge si cu semi sintetic fara probleme (sinteticul e mai bun dpdv al calitatii decat semisinteticul). Ia ulei probike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Pai daca nu te intereseaza calitatea nu vad rostul intrebarii, poti sa iei orice atunci ! Merge si cu semi sintetic fara probleme (sinteticul e mai bun dpdv al calitatii decat semisinteticul). Ia ulei probike Da tu ce ulei Folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 gata, v-ati vandut toti gsr-urile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Da tu ce ulei Folosesti? am incercat mai multe, pe gs si pe gsr concluzia fiind ceva de genul: motul 300v prea scump dar bun motul 7100 10w40 pare cel mai ok calitate pret motorex top speed 10w40 ieftin, nu cel mai bun dar isi face treaba, calitate/pret f ok motul 5100 10w40 slab slab silkolene 10w40 destul de bun dar scump gata, v-ati vandut toti gsr-urile? am vrut dar n-am reusit tot pe gsr ramaneam oricum, doar luam fratiorul un pic mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 am incercat mai multe, pe gs si pe gsr concluzia fiind ceva de genul: motul 300v prea scump dar bun motul 7100 10w40 pare cel mai ok calitate pret motorex top speed 10w40 ieftin, nu cel mai bun dar isi face treaba, calitate/pret f ok motul 5100 10w40 slab slab silkolene 10w40 destul de bun dar scump am vrut dar n-am reusit tot pe gsr ramaneam oricum, doar luam fratiorul un pic mai mare castrol d-asta: http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/1527 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 castrol d-asta: http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/1527 ? Castrol nu mi-a placut, foloseam la inceput. Am ramas pe Motul sintetic si semisintetic in functie de temperatura; pret/calitate: brici! Concluzie, doctorul recomada Motul.. si WD-40 in buzunar. P.S. nu eu sunt doctorul, e doar expresia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 anul asta reusim sa bagam o adunare a gsristilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 dupa oprirea motorului si scoaterea cheii, incepe sa se aprinda intermitent becul din bord rosu cu o cheie desenata pe el. ce inseamna asta? (in afara de faptul ca va consuma bateria poate...) cine are un user manual? manualul de service il am si eu, dar am nevoie de manualul de utilizare, daca exista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 inseamna ca nu mai detecteaza cheia cu chip, e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 si voi ramane forever cu ledul ala palpaind? de la ce s-a intamplat asta? cum pot repara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 se poate repara foarte usor - spargi becul care palpaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 am observat ca pana dimineata se stinge singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 nu e nici o problema cu motorul, hombre e normal sa palpaie becul ala, la fel ca la unele masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Salut baieti, Tocmai ce am dat GS-ul si tare ma bate gandul sa trec la GSR. Motocicleta are un design impecabil si am auzit numai de bine pe partea tehnica. Vroiam sa va intreb unde as putea gasi ceva piese aftermarket (parbriz, semicarena, etc) ? Ma intereseaza orientativ, sa vad ceva preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_buss Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Salut baieti, Tocmai ce am dat GS-ul si tare ma bate gandul sa trec la GSR. Motocicleta are un design impecabil si am auzit numai de bine pe partea tehnica. Vroiam sa va intreb unde as putea gasi ceva piese aftermarket (parbriz, semicarena, etc) ? Ma intereseaza orientativ, sa vad ceva preturi. Salut, Eu le-am luat de la Kawa Motors (e in Buc pe Trafic Greu in complexul Sfera) si parbrizul si pintenul. Pinten stiu sigur ca mai au, parbriz s-ar putea sa nu aibe pe stoc, dar pot sa iti aduca. Am gasit la ei pe site: http://www.kawamotors.ro/ermax-parbriz-dark-black-gsr-600.html http://www.kawamotors.ro/ermax-pinten-gsr-600-06-gri-metal.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Salut, Eu le-am luat de la Kawa Motors (e in Buc pe Trafic Greu in complexul Sfera) si parbrizul si pintenul. Pinten stiu sigur ca mai au, parbriz s-ar putea sa nu aibe pe stoc, dar pot sa iti aduca. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NerviCrizeIsterii Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Pentru lucas22010: Stai linistit ca nu e nici o problema, vezi poza facuta la Manualul de Utilizator pentru GSR600. Ultimul paragraf din dreapta de la NOTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 aveti idee daca se poate face monopost ptr gesereu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NerviCrizeIsterii Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Pentru q_simi: MONOPOST SUZUKI GSR 600 - 218EURO http://www.motorteam.ro/accesorii/index/13?page=3 Mie unu nu imi place cum arata si e cam scump pentru o bucata de plastic/metal (cred ca e plastic.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Pentru q_simi: MONOPOST SUZUKI GSR 600 - 218EURO http://www.motorteam.ro/accesorii/index/13?page=3 Mie unu nu imi place cum arata si e cam scump pentru o bucata de plastic/metal (cred ca e plastic.) Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 (editat) NerviCrizeIsterii, multumesc mult. ai cumva manualul de utilizare complet? eu nu am gasit decat manualul de service inca o chestie: gsr-ul nu are nici un fel de scule la el, sau nu le-am gasit eu grila de radiator de unde se poate lua? nu tin sa fie originala, preferabil ceva oem... Editat Martie 30, 2012 de lucas22010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NerviCrizeIsterii Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 lucas22010, da, am tot manualul de utilizator in romana. Maine(Luni il scanez si il pun undeva si pun un link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Salutare! Poate ma ajutati si pe mine cu niste linkuri pt niste piese de GSR sau diverse idei de a face rost de aceste piese. Am nevoie in primul rand de un arc si o bila care fixeaza scaritele pasagerilor in pozitiile ridicat/coborat. Are cineva idee de unde as putea sa cumpar asa ceva? Si mai am nevoie de un colier, doar colierul, de la prindere oglinzii drepte pe ghidon. Doar colierul de prindere, nu altceva. Ce ulei de furca, bujii, flitru de aer, lichid de frana sunt recomandate pentru aceasta motocicleta (K6). Va multumesc mult! Salutare! Nu ma poate ajuta nimeni cu niste informatii referitoare la cele de mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Intrebare: GSR-ul vine cu trusa de scule ? Tipul de la care vreau sa il iau zicea ca al lui (cumparat nou, primul proprietar) a venit fara trusa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate