Legnakrad. Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 (editat) hai sa fim seriosi...mai devreme sau mai tarziu...mai mult sau mai putin toti ne lasam dusi de val let's face it...nu iti iei motocicleta de 100 cai ca sa o tii la relanti..chestia e ca atunci cand o faci...sa nu te ajute motocicleta daca esti incepator si nu ai experienta.. parerea mea Editat Martie 3, 2008 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMeleon Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Salutare. Sunt posesor de Suzuki GSR 600. E o motocicleta superba dar ca orice naked are numite lipsuri. Pe autostrada sau la drum lung, lipsa parbrizului se face simtita - nu prea pot merge cu mai mult de 130 km/h constant pe o perioada mare de timp fara sa stau culcat pe rezervor. Sau la intalnirea cu tiruri din sens opus, e foarte nashpa. Ma intereseza urmatoarele accesorii : 1. PARBRIZ Am gasit vreo 3 firme de parbrize ptr GSR600 pe net: PUIG, GIVI si ERMAX parca. Gasesc pe undeva prin Romania vreo firma care sa aduca asa ceva ? Ptr cei care au montat un parbriz, va rog sa imi spuneti si mie ce parbriz, de unde si cat. 2. PROTECTII De asemenea, fiind incepator, nu mi-ar strica niste crash-pad-uri / mushroom pad-uri ptr protectia motorului. Pana acum nu am cazut cu el, dar e mai bine sa am asa ceva. 3. SITA RADIATOR Am mers un pic pe drumuri proaste cu ea, si mi-au sarit in radiator si pe partea din fata a motorului pietricele,bucati de iarba si alte mizerii. Ca sa remediez cat de cat problema, am facut un fel de mud-guard dintr-un cauciuc vechi si l-am legat cu sarma de roata , dar nu a fost elegant de loc (dar a fost foarte practic). Am vazut pe net un fel de sita de radiator ptr GSR. Daca aveti asa ceva, ziceti-mi si mie de unde si cat. 1.Parbrize de la ERMAX gasesti la razoare la KAWAMOTORS(www.kawamotors.ro), si PUIG pe B-dul Timisoara la MOTOR TEAM(www.motorteam.ro) 2.La protectii aceeasi problema, la cei 2 gasesti si crash pad-uri si mushroom. 3.Sita radiator stiu sigur ca au la KAWAMOTORS, dar cred ca vei gasi si la MOTOR TEAM. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprianalin Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 salutare tuturor incepator fiind mi-am luat gsr-ul, am 200 km pana acum si sunt mai mult decat incantat de alegera facuta. ca incepator te incerca multe senzatii chiar din momentul conturarii alegerii. prima senzatie care am avut-o a fost de deplina nesiguranta si asta doar stand pe motor in showroom, imi dadeam seama ca nu sunt in stare nici macar sa-l duc acasa. urmatoarea senzatie a fost de frica, simteam cum imi urca inima in gat doar la gandul ca ma voi urca pe ea. la inceput, doua zile, am mers pe malul lacului Morii (in buc), usor, cu treapta 1 si cu o gramada de caini vagabonzi in spate. prima iesire pe strada....... emotii maxime, mergeam incet si automobilistii ma cam clacsonau, nu stiu de ce toti cu auto se asteapta ca daca vad o motociclete cu o roata destul de groasa pe spate, motociclistul ala trebuie sa merga cu 100 la ora. mergeam cu 50 si in loc sa ma depaseasca ma apostrofau. acum ma simt ok pe motocicleta, merg cu viteza legala dar mult mai fluent. am avut de ales intre gsr si fz6, am ales gsr-ul, va pun aici si niste poze cu bruneta suzi poate va ajuta si pe voi sa va hotarati. si inca cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 salutare tuturorincepator fiind mi-am luat gsr-ul, am 200 km pana acum si sunt mai mult decat incantat de alegera facuta. ca incepator te incerca multe senzatii chiar din momentul conturarii alegerii. prima senzatie care am avut-o a fost de deplina nesiguranta si asta doar stand pe motor in showroom, imi dadeam seama ca nu sunt in stare nici macar sa-l duc acasa. urmatoarea senzatie a fost de frica, simteam cum imi urca inima in gat doar la gandul ca ma voi urca pe ea. la inceput, doua zile, am mers pe malul lacului Morii (in buc), usor, cu treapta 1 si cu o gramada de caini vagabonzi in spate. prima iesire pe strada....... emotii maxime, mergeam incet si automobilistii ma cam clacsonau, nu stiu de ce toti cu auto se asteapta ca daca vad o motociclete cu o roata destul de groasa pe spate, motociclistul ala trebuie sa merga cu 100 la ora. mergeam cu 50 si in loc sa ma depaseasca ma apostrofau. acum ma simt ok pe motocicleta, merg cu viteza legala dar mult mai fluent. am avut de ales intre gsr si fz6, am ales gsr-ul, va pun aici si niste poze cu bruneta suzi poate va ajuta si pe voi sa va hotarati. si inca cateva poze Salut, e topic GSR la "motocicleta mea". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cum trage cu pasager? tot asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Nicio motoreta nu trage cu pasager "tot asa". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Cum, cu pasager nu trage tot asa??? Pai am avut eu o Honda care tragea mai tare cu pasager....... M-am pacalit cu Suzuki asta fir-ar sa fie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 salut , poate ma ajuta cineva vreau sa imi aduc un gsr600 de la italieni si nu am gasit persoana care sa imi aduca moto de acolo. Daca stiti nr de tel sau id-uri raman dator ......sau poate stiti pe cineva care vinde asa ceva am in jur de 4000e si l-as vrea cu mai putin de 15000km mrc septimiu, id: septimiu_21 , 0752447970 gata...mi-am luat si eu gsr600 k6, am facut intr-o zi 500km da la Deva- Buc si singura problema era vantul, in rest e super motto acum are 3500km eu am luat-o la 2900km stiti cumva....se fac reviziile mai repede adik la mai putini km ...mai e in rodaj oare??? mrc asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) Sa ai parte de ea! Vezi ca astia cu "bestii" is mai speÂşiăl, au topic la motoreta mea, ca sa nu i gaseasca nou venitii. Editat Iulie 28, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi89 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) sal...am si eu o intrebare...sunt mai inceparetz si ..as dori sa imi cumpar motoru asta. am inteles ca este bun pentru incepatori, si iarta destule la inaltimea mea de 1.78 ...e potrivit? ma refer la gsr600A 2008 Editat August 28, 2008 de ovi89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=84...mp;q=suzuki+gsr Sunt foarte curioasa sa cunosc parerile catorva detinatori de GSR-uri. Care sunt partile bune, partile proaste ale ei ? Si-a pus careva windshield in fata ? eu unul am descoperit numai calitati ...poate ,sau in mod sigur are si deficienteinsa de oras e super si vitezist totusi asa ca toate bune ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 CUMPAR o toba stock de SUZUKI GSR 600....... ......................max 100 euro VAND o toba stock de SUZUKI GSR 600 modificata pt sunet..........100 euro MODIFIC tobe de SUZUKI GSR 600 pt sunet mai grav ....................100 lei 0752447970 ..septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 CUMPAR o toba stock de SUZUKI GSR 600....... ......................max 100 euro VAND o toba stock de SUZUKI GSR 600 modificata pt sunet..........100 euro MODIFIC tobe de SUZUKI GSR 600 pt sunet mai grav ....................100 lei 0752447970 ..septimiu_21 ok tinem legatura si cine stie poate o sa am nevoie de ajutorul tau ok mercik oricum si toate bune ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 sunt fericitul posesor incepator al gsr-ului 600, prima motocicleta, excelenta pt oras si plimbari nu foarte lungi... lipsa parbriz si nasol cu tirurile cum zicea mai sus un camarad. Frana excelenta de motor in oras si afara, aceleratie mai mult decat satisfacatoare din punctul meu de vedere. adevarul ca are o estetica de care ori iti place ori ba:) consum in oras mers normal pana in 4000ture in treapta 4 si asa din cand in cand tragi de ea..apropo treapta 1, 100km/h la 13000ture cam asa..daca nu esti pe faza iti taie rasuflarea.. revenim la consumul de oras: 7 si afara daca mergi calm cu 100, in line dreapta sa mai mergi cu un 150 asa, 4,5 la suta... decent zic eu. avand in vedere ca sunt nou in domeniu...chit ca dorintele sunt de prea mult timp, daca faci mici greseli te iarta motocicleta nu iti taie capu cum ar fi KTM SuperDuke asta nou... pt cunoscatori..zic eu. bordul usor de citi, manevrabila in trafic, te strecori lejer... ce sa mai zic am mai mers si cu alte modele si sunt foarte incantat de GSR pt cine il are pt prima data ca mine Atentie: daca tragi de accelerati cu sete fuge roata de sub tine sau se ridica intr-o roata... de fapt ceea ce ii normal.. da na ziceam si eu oricum oricine cu orice: asfalt uscat a si am uitat ceva nasol.. si cu prietena in spate..care cantareste numa cat un sac de cartofi... adica putin pt cei care au saci de cartofi peste 50kg:) merge naspa... acelereaza de parca trag pietre dupa mine si cand franez iara distanta, atentie, nasol... adevarul ca nu am mers cu alta motocicleta cu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 merge careva la arc azi....geseristii...?? eu la 7 -s acolo merge careva la arc azi....geseristii...?? eu la 7 -s acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 merge careva la arc azi....geseristii...??eu la 7 -s acolo merge careva la arc azi....geseristii...?? eu la 7 -s acolo da as fi venit dar am aflat prea tarziu mercik de anunt asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarjescu Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 salut doresc si eu o recomandare ptr achizitionarea unui pneu fata ptr un GSR (fara ABS) in principiu tre sa ma satisfaca prin oras, in conditii meto bune, ca nu-mi arde de mers prin ploaie am de gand sa ma duc si pe circuit din cand in cand v-as fi foarte recunoscator eventual si cu niste comercianti merci si asfalt uscat S. salut doresc si eu o recomandare ptr achizitionarea unui pneu fata ptr un GSR (fara ABS) in principiu tre sa ma satisfaca prin oras, in conditii meto bune, ca nu-mi arde de mers prin ploaie am de gand sa ma duc si pe circuit din cand in cand v-as fi foarte recunoscator eventual si cu niste comercianti merci si asfalt uscat S. am vazut ca BT014 este modelul de cauciuc recomandat ptr GSR stie careva dak trebue neaparat sa fie FSN-ul sau mrg ORICE model BT014 (F, FF, F E) BT014 a fost inlocuit de BT016, oare asta din urma e bun ptr GSRu meu?? ma lamureste si pe mine cineva in privinta diferentelor ca intre FSN (cica special ptr GSR) si F e o dif de vreo 30 EUR (asta pe cauciucurimoto.ro) Thanks S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) salut doresc si eu o recomandare ptr achizitionarea unui pneu fata ptr un GSR (fara ABS) in principiu tre sa ma satisfaca prin oras, in conditii meto bune, ca nu-mi arde de mers prin ploaie am de gand sa ma duc si pe circuit din cand in cand v-as fi foarte recunoscator eventual si cu niste comercianti merci si asfalt uscat S. am vazut ca BT014 este modelul de cauciuc recomandat ptr GSR stie careva dak trebue neaparat sa fie FSN-ul sau mrg ORICE model BT014 (F, FF, F E) BT014 a fost inlocuit de BT016, oare asta din urma e bun ptr GSRu meu?? ma lamureste si pe mine cineva in privinta diferentelor ca intre FSN (cica special ptr GSR) si F e o dif de vreo 30 EUR (asta pe cauciucurimoto.ro) Thanks S. BT014 e f ok ptr GSR. Are aderenta f buna pe rece sau ud. Una peste alta e potrivit genului de motor. Editat Septembrie 14, 2008 de dio phili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarjescu Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 pana la urma mi-am luat un michelin p power 2ct ca sa se potrivesca cu spatele thanks anyway ia spuneti, ne vdm si noi intr-o zi cu soare?? regards S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 pana la urma mi-am luat un michelin p power 2ct ca sa se potrivesca cu spatele thanks anyway ia spuneti, ne vdm si noi intr-o zi cu soare?? regards S. Mult mai buna alegerea,felicitari, daca vedeam mai demult topicul tot asta iti recomandam, nu sunt de acord(ca posesor si utilizator) deloc cu laudele lui BT014. In general GSR-istii se aduna miercurea la Arc dupa ora 18 si azi(eu) daca nu ploo. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Salutare. Sunt posesor de Suzuki GSR 600. E o motocicleta superba dar ca orice naked are numite lipsuri. Pe autostrada sau la drum lung, lipsa parbrizului se face simtita - nu prea pot merge cu mai mult de 130 km/h constant pe o perioada mare de timp fara sa stau culcat pe rezervor. Sau la intalnirea cu tiruri din sens opus, e foarte nashpa. Ma intereseza urmatoarele accesorii : 1. PARBRIZ Am gasit vreo 3 firme de parbrize ptr GSR600 pe net: PUIG, GIVI si ERMAX parca. Gasesc pe undeva prin Romania vreo firma care sa aduca asa ceva ? Ptr cei care au montat un parbriz, va rog sa imi spuneti si mie ce parbriz, de unde si cat. 2. PROTECTII De asemenea, fiind incepator, nu mi-ar strica niste crash-pad-uri / mushroom pad-uri ptr protectia motorului. Pana acum nu am cazut cu el, dar e mai bine sa am asa ceva. 3. SITA RADIATOR Am mers un pic pe drumuri proaste cu ea, si mi-au sarit in radiator si pe partea din fata a motorului pietricele,bucati de iarba si alte mizerii. Ca sa remediez cat de cat problema, am facut un fel de mud-guard dintr-un cauciuc vechi si l-am legat cu sarma de roata , dar nu a fost elegant de loc (dar a fost foarte practic). Am vazut pe net un fel de sita de radiator ptr GSR. Daca aveti asa ceva, ziceti-mi si mie de unde si cat. e super bine ca te gandesti la acele accesorii ,eu le-am comandat de 3 saptamani si sunt tot in asteptare ... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Salut, Cat va consuma motocicleta Geseristilor? Mie in oras imi ia cam 8-10 Mi se pare ingrozitor de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Salut, Cat va consuma motocicleta Geseristilor? Mie in oras imi ia cam 8-10 Mi se pare ingrozitor de mult. W T F ??? E mult prea mult...dar cine stie cum dai in ea....la mers normal e mult ...... f mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 La mine incep sa clipeasca ambele (prima liniuta si pompa) dupa ~160-170km in oras.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
map Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 La mine incep sa clipeasca ambele (prima liniuta si pompa) dupa ~160-170km in oras.. Fratilor, 1. Sunt incepator. Am carnet din '92 insa nici un motor pana acum - din ratiuni diverse reductibile in final la unul singur - cash-ul. 2. Ma pregatesc in sfarsit pt. un GSR negru, o frumusete de motor (dupa cum bine stiti). Am inceput demersurile cu firma de leasing acu' 5 zile, actele se apropie de sfarsit, mai am de achitat poimaine avansul si s-a rezolvat. Am insa o mica problema. M-a pus dracu' si am dat un ochi la capitolul "motorbike crashes" pe youtube. Fara sa fiu un cacacios, marturisesc ca mi s-a cam facut parul maciuca. A aparut un sentiment "nou" - FRICA - despartita frumos si net in 2 capitole - cea de mine insumi si cea de restul lumii cu care urmeaza sa "coabitez" pe strada. In prezent am momente de spaima care alterneaza cu cele de anticipare a bucuriei procurata de instrumentul sus-numit in trafic. Ambele sentimente sunt atat de puternice incat alternanta lor ma nauceste. Trebuie sa recunosc ca este deja o chestie absolut noua. A trecut vreunul dintre voi prin asa ceva? O parere in aceasta privinta ar fi binevenita. Multam' anticipat. Asfalt uscat (trebuie sa ma obisnuiesc cu salutul asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate