Ulita Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Va multumesc pentru informatii,ma apuc de studierea manualului sa vedem ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 gud lac ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Salutam stimabililor/stimabilelor! As avea cateva intrebari pentru domniile voastre: 1.Ce caucioace recomandati pentru un GSR (evident nu ma refer la dimensiune). 2.Daca folositi alarma, de care? Multumiri anticipate. V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Dunlop Sportmax Sportsmart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Michelin Pilot Road 2 sau 3 daca iti place modelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Pirelli Diablo Strada over here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 L-am lamurit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Mii de multumiri.Ma uitam la Michelin PR 2 sau 3 si eram curios daca sunt majore diferentelemde grip intre cele 2 modele.Am sa studiez si celelalte variante sugerate de colegii gsr-isti. V Buna Dimineata, Isi poate face cineva pomana cu un Service manual ptr.GSR? Link-urile postate anterior nu functioneaza. Merci V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Isi poate face cineva pomana cu un Service manual ptr.GSR? Link-urile postate anterior nu functioneaza. Merci V Ti-as face o copie la al meu dar 1.tu esti din Bucuresti iar eu din Iasi iar 2 e in spaniola,italiana si germana. Cu toate ca e maricica cartea as putea sa o scanez si sa iti trimit un mail..you choose. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Ti-as face o copie la al meu dar 1.tu esti din Bucuresti iar eu din Iasi iar 2 e in spaniola,italiana si germana. Cu toate ca e maricica cartea as putea sa o scanez si sa iti trimit un mail..you choose. Am eu ...are 155 mega..da-mi PM si ti-l trimit pe transfer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Gata....M-am motorizaaaaat:)) GSR -ica 2008, ABS neeeeaaaagraaaaa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Felicitari ! Sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Gata....M-am motorizaaaaat:)) GSR -ica 2008, ABS neeeeaaaagraaaaa. Pai da sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Multumim de urari.Nu prea am avut timp de sedinte foto ( ne-am tinut de plimbari Promit sa ma ocup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Unde gasesc un catalog online, de piese, pt. Suzuki ? Am cateva repere la motor pe care as vrea sa le inlocuiesc, dar mai intai, vreau sa imi fac o idee de pret. La fel cum ma orientez la BMW, pe www.realoem.com, mi'ar placea sa gasesc si pt. Suzuki GSR. Merci. Si va salut si eu, ca fost si actual posesor de GSR 600. De doua zile, mi'am cumparat un GSR din Italia...asta dupa ce , anul trecut, il vandusem pe cel pe care il cumparasem aproape de nou. Fostul avea 8.000 km, air actualul are 19.000. Cu cel vechi, nu am avut nici o problema, iar cu asta....am de schimbat o prindere la far, maneta de frana ( cca 1 cm lipseste) si imi trebuie un topcase ( are placa Givi monokey si suport de topcase) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Va salut, Stie cineva unde pot sa gasesc un parbriz fumuriu la un pret acceptabil pentru un GSR-2007? Merci fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Unde gasesc un catalog online, de piese, pt. Suzuki ? Am cateva repere la motor pe care as vrea sa le inlocuiesc, dar mai intai, vreau sa imi fac o idee de pret. La fel cum ma orientez la BMW, pe www.realoem.com, mi'ar placea sa gasesc si pt. Suzuki GSR. Merci. Si va salut si eu, ca fost si actual posesor de GSR 600. De doua zile, mi'am cumparat un GSR din Italia...asta dupa ce , anul trecut, il vandusem pe cel pe care il cumparasem aproape de nou. Fostul avea 8.000 km, air actualul are 19.000. Cu cel vechi, nu am avut nici o problema, iar cu asta....am de schimbat o prindere la far, maneta de frana ( cca 1 cm lipseste) si imi trebuie un topcase ( are placa Givi monokey si suport de topcase) Baga-te aici: http://www.oemmotorparts.eu/oem3.asp?M=Suzuki&T=GSR600 Alegi anul si ai si desene si preturi. Si culmea e ca sunt foarte aproape de adevar. Am verificat pe propria piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Iti multumesc pentru informatii. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Editat Noiembrie 16, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Liniste si pace in topicul nostru. Vin eu cu o intrebare : ce ulei folositi ? (ma scarmana curiozitatea ce brand de ulei folositi, nu alte bazaconii gen 10w40 daca sau 10w50 daca.....) La multi ani si toate cele bune!!!!!! Hai cu varaaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Liniste si pace in topicul nostru. Vin eu cu o intrebare : ce ulei folositi ? (ma scarmana curiozitatea ce brand de ulei folositi, nu alte bazaconii gen 10w40 daca sau 10w50 daca.....) La multi ani si toate cele bune!!!!!! Hai cu varaaaaa!!!! Eu unul o sa fac schimbul de ulei cu BEL RAY EXS 10W50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Salutare! La multi ani! Am si eu o rugaminte la dumneavoastra: lucrez la proiectul de licenta si trebuie sa fac un model 3D (Catia V5) al motocicletei. M-ar ajuta foarte mutl niste poze cu subansamblele demontate. Am lucrat pana acum rotile si bascula. Niste poze cu cadrul demontat m-ar ajuta foarte mult. Mi-ar trebui si imagini cu furca. Eu am cautat pe internet, dar se pare ca e un model prea rar de motocicleta. Nu stiu exact daca nu cumva subansamblele provin de pe alte modele (gen GSXR), in cazul asta as gasi poze mult mia usor! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 nu prea provine de nicaieri cadrul. bafta la cautari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 (editat) La multi ani,sanatate si asfalt uscat cat mai repede dragi gsr-isti.din 19.12.2012 sunt mandru si fericit posesor de gsr 600 k6. la popas...prin munti Editat Ianuarie 5, 2013 de BikerMF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unull de altul! Numai bine si hai cu primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate