axeq Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 mi se mai intampla, cred ca d-aia ma si ingrozesc citind pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 bine ca esti tu destept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Când a avut un zvâc topicul ăsta, am avut grijă să îl liniștim... Oricum, eu tot caut anvelope noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Când a avut un zvâc topicul ăsta, am avut grijă să îl liniștim... Oricum, eu tot caut anvelope noi. Seara!Zii si matale care este bugetul pe care esti dispus sa-l aloci achizitiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 De luat trebuie să-mi iau, așa că o să cresc bugetul atât cât este nevoie. Dacă găsesc pereche până într-o mie de lei ar fi ok, dar parcă nici nu vreau să ajung la 800 și ceva pe bucată... Ceva de genul calitate maximă la preț minim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 De luat trebuie să-mi iau, așa că o să cresc bugetul atât cât este nevoie. Dacă găsesc pereche până într-o mie de lei ar fi ok, dar parcă nici nu vreau să ajung la 800 și ceva pe bucată... Ceva de genul calitate maximă la preț minim. Eu sunt extrem de multumit de anvelopele pe care le folosesc si au costat 800 de ron.Acum sunt foarte curios ce fac cele de 800 ron bucata,cand drumurile din tara noastra sunt asa cum sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Eu sunt extrem de multumit de anvelopele pe care le folosesc si au costat 800 de ron.Acum sunt foarte curios ce fac cele de 800 ron bucata,cand drumurile din tara noastra sunt asa cum sunt. Nu ne tine in suspans.Impartaseste cu noi modelul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Dupa 3 zile am crezut ca mi-a raspuns cineva la postarea mea:))) "Tornada" eu am avut Pirelli Diablo Strada si mi-am cumparat acelasi model pentru ca sunt excelente atat pe uscat cat si pe umed.Ce-i drept nu stiu cum se poarta si alte anvelope.Nu am incercat. Nu ne tine in suspans.Impartaseste cu noi modelul! Nu tin pe nimeni in suspans.Raspunsul era pe pagina anterioara,postat tot astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Pirelli Diablo Strada, menționase cu câteva postări mai înainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axeq Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Eu le-am schimbat sambata, am pus tot pirelli diablo rosso 2 cum am avut si inainte, sunt cam 1200. Daca vrei sa te tina mult nu-s prima optiune, dar sunt niste anvelope mai sportive, deci mai aderente (cel putin fata de bridgestoneurile cu care vine stock gsr-ul). La magazinul din cotroceni au si pirelli diablo care sunt cam 1000, ceva mai dure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesteno Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 (editat) Salut, Am si eu o nedumerire. Crash pads sau crash bars? Ce parere aveti? Multumesc Editat Februarie 2, 2015 de Mesteno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Crash pads, bars nu am văzut, dar nu-mi sugerează ceva estetic pe gsr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Salutare! Are cineva de vanzare suportul pe partea stanga? eu caut de dreapta , daca gasesti cumva pereche da de stire ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 (editat) Salut, Am si eu o nedumerire. Crash pads sau crash bars? Ce parere aveti? Multumesc Eu am crash bar si recomand. Crash padurile alea, avand in vedere forma ovala a GSRului, in zona motorului/rezervorului nu-mi inspira incredere.Bine ... oricum il faci varza daca pici, ca pe orice alt motor ... dar ca idee Editat Februarie 3, 2015 de dodo_tk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 salut , am cumparat crash padurile dupa ce am scapat motorul in parcare si sau zgariat si motorul si semi carenele noi ,daca le aveam inainte nu se mai zgaria capacul .la fel si cu carenele daca aveam padurile acelea rotunde . sper ca am scris gramatical corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesteno Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Crash pads, bars nu am văzut, dar nu-mi sugerează ceva estetic pe gsr... http://www.bs-motoparts.com/en/Suzuki/GSR_600/2006/6009/crashbars-3463.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 eu caut de dreapta , daca gasesti cumva pereche da de stire ms Momentan doar noi am gasit si costa mult.Eu vreau second hand evident:)) https://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Suzuki&T=GSR600&Y=%28E2%29%202006&L=SU4_-3436&O=FOOTREST&F=SU4_-2028656&L2=SU4_-2028656 http://www.ebay.it/itm/GSR-600-K6-K8-Poggiapiedi-Nuovo-Foot-Slot-Plate-New-Originale-Suzuki-/151420559957?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item23415e6255 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 (editat) http://www.bs-motoparts.com/en/Suzuki/GSR_600/2006/6009/crashbars-3463.htm Nu arata rău! Destul de discrete și într-adevăr par mai sigure decat pad-urile. Ps- caut in continuare anvelope. : Poate până da căldura, ne combinam la o reducere... Editat Februarie 3, 2015 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Pe ala de la Givi cu 8% reducere il am si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Momentan doar noi am gasit si costa mult.Eu vreau second hand evident:)) https://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Suzuki&T=GSR600&Y=%28E2%29%202006&L=SU4_-3436&O=FOOTREST&F=SU4_-2028656&L2=SU4_-2028656 http://www.ebay.it/itm/GSR-600-K6-K8-Poggiapiedi-Nuovo-Foot-Slot-Plate-New-Originale-Suzuki-/151420559957?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item23415e6255 si eu tot second hand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 si eu tot second hand Inca astept raspuns pentru tine de la 2 persoane.Eu mi-am gasit suportul stanga la cineva din Trieste si spre norocul meu o cumpar completa cu 50 €+curierul.Avea si partea dreapta dar din pacate erau rupte urechile de la pedala conducatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 (editat) Are cineva montat dispozitiv de ungere automată a lanțului? Merită? Edit: la anvelope nu m-am hotărât încă. Oscilez intre Pilot Power 2CT, Dunlop Sportsmart 2 si Metzeler m7. Editat Februarie 12, 2015 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Nu am avut eu personal loobman, insa a avut o persoana apropiata mie. Nu am auzit decat feedback pozitiv. E mult mai simplu sa apesi un buton din cand in cand decat sa te chinui sa ungi lantul, motiv pentru care o sa il si ungi mai des. Personal, cred ca depinde si de nr de km pe care-l faci pe an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 vand support+scarite partea dreapta are doar la scarita de SPATE o ureche rupta dar tine scarita . ptr cei interesati detalii pe pm. » Post actualizat in 15 Feb 2015 20:19up » Post actualizat in 15 Feb 2015 20:19valabil » Post actualizat in 16 Feb 2015 20:57 uite aici unul frumos...http://www.ebay.co.uk/itm/Fly-screen-Puig-Suzuki-GSR-600-06-12-dark-smoke-/331421968485?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item4d2a49e865 » Post actualizat in 23 Dec 2014 10:44+un set de manete originale tot de gsr 600,pret 100 ron ambele » Post actualizat in 23 Dec 2014 10:45salut,vand crash pad-uri suzuki gsr 600 din aluminiu identice cu cele originale,pret 150 RON,detalii pe pm sau la tel 0724552088 Attached Thumbnails up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 (editat) Trebuie sa cumpar anvelope, cele de acum fiind suficient de coapte incat sa nu mai am incredere deloc in ele. Desi am tot cochetat cu ideea de a achizitiona Pilot Power 2CT sau o alta varianta din aceeasi gama PP3, etc..; acum m-am cam oprit la Dunlop Sportsmart 2 (in niciun caz 1), dar totusi nu sunt foarte hotarat. Si-a pus cineva Sportsmart 2 pana acum pe GSR? Ce alte recomandari aveti? Sau ce v-ati alege pentru voi? (Bineinteles ca nu ne asemanam unul cu altul la felul in care conducem, dar daca nu e prea mult, as vrea sa stiu voi ce v-ati pune.) Bugetul l-am mai crescut, daca inainte era o mie de lei, acum sunt dispus sa-l cresc cu pana la 50% pentru ceva care sa merite. ps- stiu ca e un topic cam gripat, dar poate totusi... Editat Februarie 19, 2015 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate