CapnJackSparrow Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Salut! Vinde cineva un GSR-750? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gelu0000 Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 De unde reglez relantiu la gsr...nu da doamne sa găsesc. Daca știe cineva sa îmi zică .... Dar cu exactitate...:)nultumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 De unde reglez relantiu la gsr...nu da doamne sa găsesc. Daca știe cineva sa îmi zică .... Dar cu exactitate...:)nultumesc pe partea stanga ,te uiti undeva sub carena cu semnalul si ai sa gasesti surubul de unde se regleaza,misti putin de acceleratie si il gasesti imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gelu0000 Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Am găsit în sfarsit:)Mulțumesc mult.sănătate la motoare și calareti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 in sfarsit este gata de drum ca tot a venit sezonul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AherMarius Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 A schimbat careva recent distributia la GSR.daca da, cam cat v-a ajuns? Jessie a mea are 57000km si azi a inceput sa se auda un zornait puternic in partea dreapta si mecanicul meu mi-a zis ca cel mai probabil e distributia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Dumitrascu Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Salutare! Hai ca se arata si primavara. Intrebare: ce parere aveti de asta: https://m.louis.de/en/artikel/puig-naked-bike-screen-for-gsr-600-06-incl-mounting-kit/10006601?list=24518321&filter_article_number=10006601 Ideea e ca eu fac naveta cca. 20km/zi extraurban si mi-ar trebui un wind shield. Cred ca modelul asta se potriveste bine pe gsr. Orice sugestie e bine-venita. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 E foarte ok parbrizul, dar nu te aștepta la cine știe ce protecție. Mai era unul MRA ceva mai înalt ca asta, reglabil care cred că protejează ceva mai mult, dar acum depinde și cum îți place ca aspect. @AherMarius, eu unul nu am făcut-o pentru că nu a fost cazul încă.., deci nu știu. Dat ca fapt divers, pe la câți km de schimba în medie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Salut, Eu am parbriz MRA (mai mare ca cel din link`ul tau) , l-am folosit putin pentru ca merg in mare parte in oras. Pe autostrada e folositor de la 120-130+. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Dumitrascu Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Salut, Eu am parbriz MRA (mai mare ca cel din link`ul tau) , l-am folosit putin pentru ca merg in mare parte in oras. Pe autostrada e folositor de la 120-130+. Merci. Si cum se potriveste ca si estetica cu gsr-ul? Esti multumit? Nu-mi dau seama din avatar. Poate ai niste poze si un site de unde sa-mi procur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Merci. Si cum se potriveste ca si estetica cu gsr-ul? Esti multumit? Nu-mi dau seama din avatar. Poate ai niste poze si un site de unde sa-mi procur... Ca estetica nu, mie unul nu imi place si de aceea il folosesc doar la nevoie. O sa pun poze mai tarziu, momentat nu am acces la ele. De cumparat nu stiu de unde, asa am cumparat mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Salutare! Hai ca se arata si primavara. Intrebare: ce parere aveti de asta: https://m.louis.de/en/artikel/puig-naked-bike-screen-for-gsr-600-06-incl-mounting-kit/10006601?list=24518321&filter_article_number=10006601 Ideea e ca eu fac naveta cca. 20km/zi extraurban si mi-ar trebui un wind shield. Cred ca modelul asta se potriveste bine pe gsr. Orice sugestie e bine-venita. Mersi. Vezi ca are Catalin in Ghiroda de vanzare un parbriz de GSR destul de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Dumitrascu Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Vezi ca are Catalin in Ghiroda de vanzare un parbriz de GSR destul de mare. Salut!. Ai nr. de tel al lui Catalin? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 0727207310 - Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Ce oglinzi aftermarket recomandați pe GSR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Care iti plac. E o oglinda....nu e nimic special la ea de "recomandat" inafara de design. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Haha, correct! Ma așteptam mai degrabă la ceva de genul: "lasă-le pe cele originale" sau invers, mă rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Dumitrascu Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 MI-am comandat parbrizul de la louis. Maine cica imi vine...il montez si va scriu impresii. Poate pun si ceva poze... @Tornada - eu am niste oglinzi tare faine...nu stiu ce firma dar se potrivesc ca si aspect pe gsr. O sa vezi in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Hai, bagă poze. Vreau să văd atât oglinzile cât și parbrizul. Eu de al meu nu sunt mulțumit. Nu că aș avea cine știe ce așteptări, dar e doar ca să fie, protecție zero. » Post actualizat in 30 Mar 2016 15:05 Intre timp mi-am pus tobele Leo Vince SBK carbon. Fără silencer par destul de zgomotoase, suficient cât să îmi fie teamă că rămân fără talon.... » Post actualizat in 30 Mar 2016 15:05 Intre timp mi-am pus tobele Leo Vince SBK carbon. Fără silencer par destul de zgomotoase, suficient cât să îmi fie teamă că rămân fără talon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mar Ian Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Salutare. Am si eu un gsr si as vrea sa mi recomandati un mecanic (de preferat un baiat care a mai lucrat pe gsr) pentru schimbul de ulei, intins lantul, plus ca am pus de curand evacuare leo vince ca userul de mai sus si la relanti mi se pare ca se aude un zgomot cidat(mi e greu sa l descriu). Multumesc anticipat. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Intre timp mi-am pus tobele Leo Vince SBK carbon. Fără silencer par destul de zgomotoase, suficient cât să îmi fie teamă că rămân fără talon....image.jpeg Ai eliminat catalizatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Nu am eliminat catalizatorul! Cred ca asta îmi mai trebuia... Cred că nici nu sunt obișnuit și mi se par mie prea zgomotoase asta după ce toată viata am avut doar tobe stock și nu concepeam să le schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Am cumparat si eu dar nu carbon, o sa le montez saptamana asta, revin cu pareri. O sa las catalizatorul momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Hai, bagă poze. Vreau să văd atât oglinzile cât și parbrizul. Eu de al meu nu sunt mulțumit. Nu că aș avea cine știe ce așteptări, dar e doar ca să fie, protecție zero. » Post actualizat in 30 Mar 2016 15:05 Intre timp mi-am pus tobele Leo Vince SBK carbon. Fără silencer par destul de zgomotoase, suficient cât să îmi fie teamă că rămân fără talon....image.jpeg » Post actualizat in 30 Mar 2016 15:05 Intre timp mi-am pus tobele Leo Vince SBK carbon. Fără silencer par destul de zgomotoase, suficient cât să îmi fie teamă că rămân fără talon....image.jpeg De unde ai cumparat tobele? Cat au costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Le-am luat sh, dar în stare chiar bună de la un baiat de pe forum care se ocupă cu dezmembrări. Nu aș putea spune exact prețul pentru că am luat mai multe prostii (nu știu de ce ) și am avut preț la pachet. Oricum, au fost o mie și ceva de lei. » Post actualizat in 31 Mar 2016 12:41 Am cumparat si eu dar nu carbon, o sa le montez saptamana asta, revin cu pareri. O sa las catalizatorul momentan. Lasă-l așa, e arhisuficient, crede-mă! Aștept să îți dai cu părerea după ce le pui. » Post actualizat in 31 Mar 2016 13:43 Edit: iar am scos silencer-ul și chiar sper să nu am probleme și nici să par vreun cocalar. Se aud bine, dar nu îmi dau seama cat de deranjante sunt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate