axxo Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Care iti plac. E o oglinda....nu e nimic special la ea de "recomandat" inafara de design. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Haha, correct! Ma așteptam mai degrabă la ceva de genul: "lasă-le pe cele originale" sau invers, mă rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Dumitrascu Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 MI-am comandat parbrizul de la louis. Maine cica imi vine...il montez si va scriu impresii. Poate pun si ceva poze... @Tornada - eu am niste oglinzi tare faine...nu stiu ce firma dar se potrivesc ca si aspect pe gsr. O sa vezi in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Hai, bagă poze. Vreau să văd atât oglinzile cât și parbrizul. Eu de al meu nu sunt mulțumit. Nu că aș avea cine știe ce așteptări, dar e doar ca să fie, protecție zero. » Post actualizat in 30 Mar 2016 15:05 Intre timp mi-am pus tobele Leo Vince SBK carbon. Fără silencer par destul de zgomotoase, suficient cât să îmi fie teamă că rămân fără talon.... » Post actualizat in 30 Mar 2016 15:05 Intre timp mi-am pus tobele Leo Vince SBK carbon. Fără silencer par destul de zgomotoase, suficient cât să îmi fie teamă că rămân fără talon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mar Ian Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Salutare. Am si eu un gsr si as vrea sa mi recomandati un mecanic (de preferat un baiat care a mai lucrat pe gsr) pentru schimbul de ulei, intins lantul, plus ca am pus de curand evacuare leo vince ca userul de mai sus si la relanti mi se pare ca se aude un zgomot cidat(mi e greu sa l descriu). Multumesc anticipat. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Intre timp mi-am pus tobele Leo Vince SBK carbon. Fără silencer par destul de zgomotoase, suficient cât să îmi fie teamă că rămân fără talon....image.jpeg Ai eliminat catalizatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Nu am eliminat catalizatorul! Cred ca asta îmi mai trebuia... Cred că nici nu sunt obișnuit și mi se par mie prea zgomotoase asta după ce toată viata am avut doar tobe stock și nu concepeam să le schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Am cumparat si eu dar nu carbon, o sa le montez saptamana asta, revin cu pareri. O sa las catalizatorul momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Hai, bagă poze. Vreau să văd atât oglinzile cât și parbrizul. Eu de al meu nu sunt mulțumit. Nu că aș avea cine știe ce așteptări, dar e doar ca să fie, protecție zero. » Post actualizat in 30 Mar 2016 15:05 Intre timp mi-am pus tobele Leo Vince SBK carbon. Fără silencer par destul de zgomotoase, suficient cât să îmi fie teamă că rămân fără talon....image.jpeg » Post actualizat in 30 Mar 2016 15:05 Intre timp mi-am pus tobele Leo Vince SBK carbon. Fără silencer par destul de zgomotoase, suficient cât să îmi fie teamă că rămân fără talon....image.jpeg De unde ai cumparat tobele? Cat au costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Le-am luat sh, dar în stare chiar bună de la un baiat de pe forum care se ocupă cu dezmembrări. Nu aș putea spune exact prețul pentru că am luat mai multe prostii (nu știu de ce ) și am avut preț la pachet. Oricum, au fost o mie și ceva de lei. » Post actualizat in 31 Mar 2016 12:41 Am cumparat si eu dar nu carbon, o sa le montez saptamana asta, revin cu pareri. O sa las catalizatorul momentan. Lasă-l așa, e arhisuficient, crede-mă! Aștept să îți dai cu părerea după ce le pui. » Post actualizat in 31 Mar 2016 13:43 Edit: iar am scos silencer-ul și chiar sper să nu am probleme și nici să par vreun cocalar. Se aud bine, dar nu îmi dau seama cat de deranjante sunt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Am montat azi tobele Leo Vince SBK (alu). Sunetul e gros, puternic, nu e nevoie de eliminarea catalizatorului. Cu silencer pus e mai silențioasă dar și așa se aude mai tare decât cea originală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Super! Exact cum spui, sunet gros, plăcut în special în ture joase. Să vă fie de bine! » Post actualizat in 04 Apr 2016 17:43 Am vazut niste parbrize interesante pe romimoto de la MRA: aici. Are cineva pus pe mobra? Vreau sa-l schimb pe al meu care are 26 cm inaltime cu unul o idee mai inalt, dar nici foarte inalt (unul prea inalt arata hidos dupa parerea mea!). Parbrizele astea au parca si un sistem mai ciudat de prindere. Nu imi dau seama cum vin si am nevoie de un feedback, va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Dumitrascu Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Eu mi-am pus parbrizul de la Puig...cel de care scriam mai sus. Estetic arata foarte bine...cel putin nu mi se pare ca strica linia gsr-ului. Ca si protectie la vant...are ceva...adica de cand l-am pus pot sa merg cu viteza mai mare (recunosc ca nu am depasit 170 - dar sunt incepator). Se monteaza foarte usor, in doua suruburi...dupa ce dai farul jos. Singura chestie (cel putin la mine) e ca coltul de jos al parbrizului atinge sticla farului si la ture mici se aude.Eu am pus intre cele doua un filtru de tigara ca aia am avut la indemana. Eu il recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 @Tornada am eu fix parbrizul din a doua poza. O sa pun poze cand ajung acasa, sa caut ceva mai sugestiv. Se prinde pe coarne, cu doua tije reglabille. Eu nu il folosesc, arata urat....indur vantul cu brio. » Post actualizat in 05 Apr 2016 11:07Nu merge edit-ul. Seara, farul se reflectă puțin în parbriz în interior. Nu este foarte deranjant, trebuie pus cât mai aproape de far si eventual ceva între parbriz si far ca să nu zdrancane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Dumitrascu Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Eu mi-am pus parbrizul de la Puig...cel de care scriam mai sus. Estetic arata foarte bine...cel putin nu mi se pare ca strica linia gsr-ului. Ca si protectie la vant...are ceva...adica de cand l-am pus pot sa merg cu viteza mai mare (recunosc ca nu am depasit 170 - dar sunt incepator). Se monteaza foarte usor, in doua suruburi...dupa ce dai farul jos. Singura chestie (cel putin la mine) e ca coltul de jos al parbrizului atinge sticla farului si la ture mici se aude.Eu am pus intre cele doua un filtru de tigara ca aia am avut la indemana. Eu il recomand. » Post actualizat in 05 Apr 2016 19:17 Nu stiu de ce, dar de destul de multe ori cand merg normal, pe la 5-6000 de ture si las acceleratia imi moare motorul. Nu se aprinde martorul F1 de pe bord. Pur si simplu parca ar taia ceva benzina. Oare ce-o avea? Mentionez ca in iarna cand am luat-o nu i-am schimbat decat uleiul si filtrul de ulei. Ce sa mai verific/schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gxg.marin Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Salutare! E cineva pe aici care are vreun far de vanzare sau stie pe altcineva cineva care are? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 (editat) Vezi aici! Eu am luat tobele de la el. » Post actualizat in 06 Apr 2016 22:30Mda, cred ca nu mai are farul.... Inteleg asta din pozele actualizate din anunt! » Post actualizat in 06 Apr 2016 22:32 @Tornada am eu fix parbrizul din a doua poza. O sa pun poze cand ajung acasa, sa caut ceva mai sugestiv. Se prinde pe coarne, cu doua tije reglabille. Eu nu il folosesc, arata urat....indur vantul cu brio. » Post actualizat in 05 Apr 2016 11:07Nu merge edit-ul.Seara, farul se reflectă puțin în parbriz în interior. Nu este foarte deranjant, trebuie pus cât mai aproape de far si eventual ceva între parbriz si far ca să nu zdrancane. Mda, nici mie nu imi place... Renunt la ideea cu MRA-ul. » Post actualizat in 06 Apr 2016 22:33Eu mi-am pus parbrizul de la Puig...cel de care scriam mai sus. Estetic arata foarte bine...cel putin nu mi se pare ca strica linia gsr-ului. Ca si protectie la vant...are ceva...adica de cand l-am pus pot sa merg cu viteza mai mare (recunosc ca nu am depasit 170 - dar sunt incepator). Se monteaza foarte usor, in doua suruburi...dupa ce dai farul jos. Singura chestie (cel putin la mine) e ca coltul de jos al parbrizului atinge sticla farului si la ture mici se aude.Eu am pus intre cele doua un filtru de tigara ca aia am avut la indemana. Eu il recomand. Ce inaltime are? Al meu, cel care zic ca e degeaba, are 26 cm. Editat Aprilie 6, 2016 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Dumitrascu Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Vezi aici! Eu am luat tobele de la el. » Post actualizat in 06 Apr 2016 22:30 Mda, cred ca nu mai are farul.... Inteleg asta din pozele actualizate din anunt! » Post actualizat in 06 Apr 2016 22:32 Mda, nici mie nu imi place... Renunt la ideea cu MRA-ul. » Post actualizat in 06 Apr 2016 22:33 Ce inaltime are? Al meu, cel care zic ca e degeaba, are 26 cm. 34X28cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jhn Ro Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 salut , sunt ionut , 35 ani . bucuresti / ilfov am cumparat un gsr 600 de la zimbrutza o sa ne vedem des in acest topic asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Impresii la cald? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Așa cum ți-am spus și pe alt topic: welcome to the club! Și eu sunt curios de primele impresii. Zimbrutza, cum e fără GSR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Pff, abia am mers cu ea anul asta, cand ne-am intalnit la vizionare, si cand ne-am intalnit la predare/primire Nostalgic, o sa ii duc dorul, dar acum sa vedem ce facem pe viitor. Din pacate timpul si banii sunt limitati iar prioritatile se schimba mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Din ce am înțeles de pe alte topicuri, cauți ceva de circuit. Pentru strada te-ai gândit la ceva? Nu de alta, dar sunt curios pe ce sunt tentați să treacă foști deținători de GSR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Pentru strada, inlocuitorul ar putea fi tot un naked. Eu sunt destul de polivalent, am facut si 700 km pe zi, am facut si circuit. Nakedurile sunt si ele destul de polivalente, si pentru mine sunt cele mai frumoase. E o compromis reusit intre design, performanta si comfort. Pentru strada tre sa ai comfort, orice ar spune altcineva, Degeaba ai super scula de R6 ca oricum nu mergi ce poate el si stai si cocosat si in maini. Pentru strada mi-ar placea un Ducati Scrambler sau un XSR 900 de la Yamaha. Pentru mine 98 de cai cat are GSR-ul sunt foarte ok pt strada, daca avea si un pic mai mult cuplu in ture mici era perfect. Nu am nicio satisfactie sa depasesc carute cu 200kmh, pe circuit e altceva. Mi-ar placea si un MT-09 Tracer sau un VStrom 1000 nou sa pot merge cu pasager in concedii. Acum depinde ce vrei de la motocicleta, nu exista motocicleta sa le faca pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanski Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Salutare! De curand am devenit si eu proprietar de GSR 600 din 2008. Ma bucur sa vad ca este o comunitate destul de numeroasa si de activa a posesorilor de GSR. Acum vine si intrebarea mea: aveti vreun sfat pentru un set de bagaje pentru motoreta - ma intereseaza in primul rand un topcase dar va urma si un set de genti laterale, hard cases care se pot incuia cu cheie. Am avut textile pe motorul de dinainte si cam trebuie sa stai cu ochii pe ele la fiecare oprire. Optiunea numarul 1 ar fi Givi...impresii, pareri? Are cineva de vanzare un topcase cu suport:)? Multumesc frumos si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate