Sari la conținut

SUZUKI GSR600

bubucaty
 Share

Postări Recomandate

Comunitatea nu este atât de activa pe cat pare. Bine ai venit! :)

Nu te pot ajuta cu "portbagajul" că nu am idee.

Ma bătea gândul și pe mine treaba cu un topcase, dar cel puțin momentan am rezolvat treaba cu un tankbag și un rucsac cu plusurile și minusurile aferente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Impresii la cald?

Nu am ce sa comentez :) am reusit sa fac 100km dupa care nu vroiam sa ma mai dau jos de pe ea...

Multumesc pentru calut :)

Așa cum ți-am spus și pe alt topic: welcome to the club! :)

Și eu sunt curios de primele impresii.

Multumesc si sper sa ne vedem cat de curand la o intalnire

Link spre comentariu

Cu tristete trebuie sa va anunt ca, nu doar la modelele GSXR exista problema de cedare a cadrului din senin, ci si la GSR.

Momentan nu cunosc sa fi fost vreun recall sau actiune de service Suzuki pentru acest model pe probleme de sasiu. Daca stie cineva despre o astfel de informatie ii raman recunoscator.

Link spre comentariu

Sambata seara s-a intamplat pe Bld Unirii si sa nu inducem lumea in eroare

S-a intamplat ca proprietarul a vrut sa plece tare de la semafor insa l-a dat pe spate , s-a lovit in codita si a revenit inapoi cu roata fata pe astfalt si asa s-a rupt .(gen catapulta)

nu este o probleme a GSR-urilor ci doar o eroare de pilotaj

Pe baiat il durea fundul :)))

Editat de Jhn Ro
Link spre comentariu

Nu se rupe cadrul la nici o alta motoreta la revenirea de pe o roata. Motocicleta n-a cazut de pe Intercontinental. Asta ca sa nu inducem lumea in eroare :)

» Post actualizat in 11 Apr 2016 13:55

Totusi nu despre asta e vorba. Voiam sa stiu daca ma puteti ajuta cu o eventuala informatie legata de un posibil recall, defect de fabricatie, etc. Multumesc!

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Cu tristete trebuie sa va anunt ca, nu doar la modelele GSXR exista problema de cedare a cadrului din senin, ci si la GSR.

Momentan nu cunosc sa fi fost vreun recall sau actiune de service Suzuki pentru acest model pe probleme de sasiu. Daca stie cineva despre o astfel de informatie ii raman recunoscator.

Personal cunosc 4 GSR-uri cu cadrul rupt in acelasi loc in urma unor lovituri relativ usoare ( motor culcat pe o parte la viteza relativ mica, oprit cu roata fata in bordura - cadru rupt) cedeaza chiar in dreptul gaurilor din cadru pe unde intra cablurile de acceleratie si instalatia electrica. Parerea mea e ca e defect din fabricatie, e ff subtire cadrul in acea zona si mai e si gaurit. Nu stiu de nici un recall...

» Post actualizat in 13 Apr 2016 18:27

Personal cunosc 4 GSR-uri cu cadrul rupt in acelasi loc in urma unor lovituri relativ usoare ( motor culcat pe o parte la viteza relativ mica, oprit cu roata fata in bordura - cadru rupt) cedeaza chiar in dreptul gaurilor din cadru pe unde intra cablurile de acceleratie si instalatia electrica. Parerea mea e ca e defect din fabricatie, e ff subtire cadrul in acea zona si mai e si gaurit. Nu stiu de nici un recall...

post-40808-0-73926400-1460572027_thumb.jpg

post-40808-0-45745400-1460572041_thumb.jpg

post-40808-0-09252800-1460572059_thumb.jpg

Editat de axxo
Link spre comentariu

Eu nu știu ce să zic. Motoreta îmi place în continuare și o voi călări sper eu destul de mult de acum înainte!

Ciudat este faptul că dacă ar fi un defect de fabrica atât de grav totuși, eu nu am găsit mai nimic pe site-uri de afară. Totuși ținem cont ca este un model apărut de 10 ani și ar fi fost mai mult iureș pe tema asta în tot timpul ăsta, nu?

Editat de Tornada
Link spre comentariu

Salutare,

Discutia asta cu cadrul negru din 2008 ma atrage de fiecare data.

A mea este inmatriculata prima data in august 2007 si totusi cadrul este negru.

Inseamna ca este model 2008 produs in 2007? :)

Eu zic sa va bucurati de ele cei ce le aveti,iar cei ce nu aveti inca,puneti mana fratilor si luati-va GSR-uri :)

Asfalt uscat!!!

Link spre comentariu

Am revenit la ganduri mai bune :), si sper ca de saptamana viitoare sa fiu fericitul posesor al unui GSR de prin 2007, care are si cadrul negru.... Cum se comporta la drumuri lungi cu pasager si ceva bagaje? Gen 400-600 km/zi? Nu ma intereseaza neaparat sa ajung la viteze prea nelegale

Link spre comentariu

Am revenit la ganduri mai bune :), si sper ca de saptamana viitoare sa fiu fericitul posesor al unui GSR de prin 2007, care are si cadrul negru.... Cum se comporta la drumuri lungi cu pasager si ceva bagaje? Gen 400-600 km/zi? Nu ma intereseaza neaparat sa ajung la viteze prea nelegale

Salut,

Eu zic ca GSR-ul nu este gandit pentru 600km pe zi.

Asa ca vrei sa faci o aroganta o zi se poate dar nu cred ca este prea confortabil sa faci astfel de distante mai multe zile consecutiv.

Problema cu vantul este generala tuturor naked-urilor,GSR-ul pana in 130km la ora se simte ok,peste incepe sa se simta vantul,cel putin asa o simt eu.

Asfalt uscat!!!

Link spre comentariu