zozo88 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 se tine acuma cont si de cilindree? ARDAF, BCR nu se tine cont de cmc. EUROINS se tine cont: sub 50 cmc si peste 50 cmc. CARPATICA se tine cont: sub 125 cmc si peste 125 cmc. Acestea cu care am mai lucrat si le stiu, dar se poate modifica oricare dintrea acestea de pe o zi pe alta. Ce ii sigur ca de la 1 Ianuarie iar o sa majoreze destul de frumos (cativa zeci de procente in jur de 30-40%) taxa politelor, inclusiv pt moto. (majorarea se datoreaza constatarilor amiabile - reparatiilor amiabile mai bine spus, care sunt super bune pentru a indeparta "2-3 zgarieturi" fara puncte de penalizare si asmd.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Malu Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 se tine acuma cont si de cilindree? S-a uitat tanti aia pe tabel cind sa ma factureze si am vazut si eu acolo ca erau tarife in functie de cilindree...eram grabit, nu prea am bagat de seama grupele de cilindree cu tarifele aferente..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ARDAF, BCR nu se tine cont de cmc.EUROINS se tine cont: sub 50 cmc si peste 50 cmc. CARPATICA se tine cont: sub 125 cmc si peste 125 cmc. Eu cand am zis ca toate motocicletele intra in aceeasi categorie...nu am crezut ca voi o sa va ganditi la scutere cu cilindreea sub 50cm tarife_pf.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) Eu cand am zis ca toate motocicletele intra in aceeasi categorie...nu am crezut ca voi o sa va ganditi la scutere cu cilindreea sub 50cm tarife_pf.pdf eu vad ca voi chiar aveti boala pe scutere, ambii sunt din aceeasi categorie: MOTOCICLURI, dar daca ne luam dupa Tractoare atunci taxa e dupa Cai Putere. LINK Editat Noiembrie 26, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 3. Motocicluri fara atas, avand capacitatea cilindrica : a) sub 125cmc 264 22 420 35 peste 125cmc 264 22 420 35 Totusi nu am inteles care e diferenta Pretul e acelasi si sub 125 cm si peste. Puteau la fel de bine sa le bage in aceeasi categorie. Or fi gresit ei...in mod sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BH 83 FOC Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 La ASTRA am intrebat azi si era la 305 RON la motor pana in 250 cmc si 360 RON la motor intre 250 si 750. Erau trecute motoarele pe categorii functie de cilindreie am ramas blocat cand mi-a spus preturile, nu am mai indraznit sa mai intreb nimic m-am grabit sa ies ca sa plec. Femeia de la asigurari mi-a mai aruncat pastila uzuala pe care o aud mereu si cu care nici dupa un an jumate nu pot sa ma obisnuiesc, cum ca "De la anul se vor scumpi , oricum mai ieftina ca la noi nu ai sa gasesti.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Eu mi-am facut RCA la BCR Asigurari, am platit 116 RON pe 6 luni. Fatuca de acolo mi-a facut o reducere, asa ca in loc de 160 RON am platit 116(17% discount pt nu stiu ce, si 10% reducere pt varsta, cam asa ceva). Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 RCAieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 am auzit cu nu mai merge oriunde sa ti faci itp ul inca nu ia autorizat si pn atunci se face la RAR? stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 am auzit cu nu mai merge oriunde sa ti faci itp ulinca nu ia autorizat si pn atunci se face la RAR? stie cineva ceva? asa am auzit si eu ca doar la rar se mai face merg sapt asta la rar cu un motor si sper sa aflu mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 asa am auzit si eu ca doar la rar se mai facemerg sapt asta la rar cu un motor si sper sa aflu mai multe Sal! Am discutat astazi cu baietii de la statia ITP de pe Borsului (vizavi de vama) si fac verificari la motociclete pana pe 1 Iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Sal! Am discutat astazi cu baietii de la statia ITP de pe Borsului (vizavi de vama) si fac verificari la motociclete pana pe 1 Iulie. asta i bun ca n mai imi expira ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Sal! Am discutat astazi cu baietii de la statia ITP de pe Borsului (vizavi de vama) si fac verificari la motociclete pana pe 1 Iulie. faina stire, at scap si eu mult si bine inca ... Din discutie ce ai mai aflat? ii expira autorizatia la cei de pe Borsului in Iulie? si ramane doar varianta cu RAR? maine poi'maine RAR face si Dynotest )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 faina stire, at scap si eu mult si bine inca ...Din discutie ce ai mai aflat? ii expira autorizatia la cei de pe Borsului in Iulie? si ramane doar varianta cu RAR? maine poi'maine RAR face si Dynotest )))) Nu stiu detalii, dar cred ca le lipseste ceva echipament pentru a continua. Insa au derogare pana pe 1 Iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 RCA moto facut la BCR Asigurari ... 116 lei pe o perioada de 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 RCA moto facut la BCR Asigurari ... 116 leipe o perioada de 6 luni ASTRA - 117 lei - 6 luni pentru cine mai doreste / cine mai pofteste )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 (editat) mai oameni buni dar ceva mai ieftin pt Tudor nu aveti.? ceva pe la max 50 ron/an. Editat Martie 1, 2010 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 pacat ca nu se plateste asigurare in functie de km parcursi.... atunci cu siguranta Lajos pt tine ar fi gratis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 pacat ca nu se plateste asigurare in functie de km parcursi.... atunci cu siguranta Lajos pt tine ar fi gratis ) Bine ar fi. Ce ai suparaciosule incerc din rasputeri sa-ti gasesc cea mai buna oferta RCA ca ai de inmatriculat bike-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 La ARDAF e in jur de 140 de lei, fara reduceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Bine ar fi. Ce ai suparaciosule incerc din rasputeri sa-ti gasesc cea mai buna oferta RCA ca ai de inmatriculat bike-ul nu m-am suparat chiar deloc , ti-am raspuns doar sensibilule p.s.: am gasit cea mai buna oferta ...merg fara asigurare Mesaj completat La ARDAF e in jur de 140 de lei, fara reduceri. cred ca la ARDAF va fi pentru ca din cate stiu eu e singura societate care are toate casutele libere ... sau e cumva si asirom`u ? cei care v-ati facut zilele astea uitati`va si informati poporu` Mesaj completat sau astra.. ? horica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprydvd Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Cel mai mic pret ar trebui sa fie la ardaf eu mam facut pe 6 luni - 124de lei Dati si voi un click aici si vedeti unde si cat e o asigurare http://www.rca-ieftin.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buburo2007 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 la olivers se incheie asigurari de la ardaf . cu un simplu tel 0259 445 335 aflii cit costa asigurarea. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 site-ul ala rca-ieftin nu este actualizat. mai bine intrati pe site la firma de asigurare la care vreti sa va faceti si vedeti acolo cat costa, sau, cel mai sigur, cu un telefon direct la firma de asigurari, cu zicea antevorbitorul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate