emanuel Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Weeked-ul asta ti-as face o vizita ... s-ar putea (din punctul tau de vedere)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Mai 16, 2007 Autor Share Postat Mai 16, 2007 (editat) Weeked-ul asta ti-as face o vizita ... s-ar putea (din punctul tau de vedere)? trebuia sa dai si tu un telefon tocmai a trecut .....week-endul asta cand mai ai intantia sa treci pe la mine, tzaaaaaaaaaar si stabilim 0723568571 Emanuel Editat Mai 16, 2007 de emanuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flyguy Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Se poate veni doar in 2 persoane? Sau trebuie grupuri mai mari? Ajung cu o Honda CBR 600 p-acolo fara sa o rup in doua? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel93 Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Salut Drumul pina la Valea Doftanei este destul bun, e peticit dar merita sa faceti efortul, peisajul e bestial , barajul Paltinul , loc de campare pentru cei cu corturile, sau la Emanuel , meritalocatia e super Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Mai 21, 2007 Autor Share Postat Mai 21, 2007 (editat) Se poate veni doar in 2 persoane? Sau trebuie grupuri mai mari? Ajung cu o Honda CBR 600 p-acolo fara sa o rup in doua? Multumesc. pot veni si numai 2 persoane, numai ve rog anuntati din timp si......cum zicea si viorel93 drumul este acceptabil, nu trebuie sa ai enduro k sa ajungi la mine pana acum au fost deja un nipru si un vulcan daca-ti poate crea o imagine acest amanunt asfalt uscat Editat Mai 21, 2007 de emanuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Deci pretul de cazare pt o persoana in grup de 4 persoane e 200.000/noapte? Fara masa Ma intereseaza pentru doua persoane, cu masa, cat e pretul pe noapte Sar'na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Mai 28, 2007 Autor Share Postat Mai 28, 2007 Deci pretul de cazare pt o persoana in grup de 4 persoane e 200.000/noapte? Fara masa Ma intereseaza pentru doua persoane, cu masa, cat e pretul pe noapte Sar'na! scuze de intarzier am gasit o solutie de compromis deocamdata asigur cazare iar masa la cerere, cu materia prima a clientului, se poate rezolva loco mai detaliat in privinta mesei, exista o persoana care deserveste bucataria (spalat, gatit, servit), in principiu 30-40ron/zi, functie de nr. de persoane si perioada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 (editat) poftim imagine... Editat Mai 28, 2007 de chrystyanyty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Mai 28, 2007 Autor Share Postat Mai 28, 2007 poftim imagine... sa-i spui si lui giani sa-si vada mobra pe tarlaua din Doftana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Iunie 10, 2007 Autor Share Postat Iunie 10, 2007 (editat) Bucov Editat Iunie 10, 2007 de emanuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 am fost acum 3 saptamani la bunica-mea in valea doftanei si am vrut sa te caut sa stam la o berica dar nu aveam numarut tau de tel si acces la net nici macar.alta data.data viitoare(nu stiu cand)o sa vin cu noua "mobra" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 am fost acum 3 saptamani la bunica-mea in valea doftanei si am vrut sa te caut sa stam la o berica dar nu aveam numarut tau de tel si acces la net nici macar.alta data.data viitoare(nu stiu cand)o sa vin cu noua "mobra" te astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Septembrie 13, 2007 Autor Share Postat Septembrie 13, 2007 22-23septembrie FESTIVALUL CASCAVELEI in Valea Doftanei va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 sa rezurectam mortu' ca merita s-au pastrat preturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 peisaje din jurul casei: Am fost acolo in martie, insa acum cred ca e de 100 ori mai frumos, cand totul e verde. Poti face si plaja, te poti racori in raul din fata pensiunii, e superb. Merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 anuntati daca puneti ceva la cale as merge si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 sa rezurectam mortu' ca merita s-au pastrat preturile? Cum merge treaba la pensiune Emanuel? Care sunt tarifele pe anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 frumoasa pensiune frumoase locuri...esti o gazda minunata......as vrea sa vorbim pentru august la ziua mea:D tot asa ca si la raluca si michi..3 zile ps: sunt fan mansarda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 am uitat sa scriu si eu aici: RECOMAND!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Da, deci pentru a mia oara, recomand. Au fost trei zile de vis, pensiunea e de vis, peisajul superb, parau, loc de plaja pentru fete si curbe laser pentru baieti, splendid pentru buzunar. Multumim Ema, pentru a N oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 si barajul de langa el e super.. apa de vreo 5 - 10 metrii foarte curata, numai buna de baie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 am uitat sa mentionez: aveti grija la fieru ascuns de prin iarba de langa parau, doare al dracu' de tare daca dati cu picioru in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 am uitat sa mentionez: aveti grija la fieru ascuns de prin iarba de langa parau, doare al dracu' de tare daca dati cu picioru in el de asemenea vedeti ca e o deschizatura in gard care da pe marginea paraului, sa nu faceti ca Adie si sa incercati sa sariti gardul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate