SZERZO Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Si data viitoare mai ales ca acum stiti drumul, benzinarii si cazarea, vin si eu mai mult ca sigur.Oricum eu unul nu mai merg pe autostrada ca e tare ciudat cu o enduroaica cel putin. Vb miercuri la arc!! sa vezi ce-o sa-ti mai placa drumurile din Bulgaria...Si io vreau sa repetam curand experienta, ca abia ce-am inceput sa prind gustul curbelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Ceva poze frumoase este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 sa vezi ce-o sa-ti mai placa drumurile din Bulgaria...Si io vreau sa repetam curand experienta, ca abia ce-am inceput sa prind gustul curbelor Doamne fere' sa-ti simta curbele gustul tau (just kidding, evident ). Revenind la subiectul excursiei la care - din pacate - nu am putut participa, urmatoarea in aceeasi zona ar trebui facuta cu "dedicatie". Adica mers direct si numai in Bulgaria. In vecinatatea localitatii Veliko Tarnovo sunt cateva locuri care merita vizitate (dar care necesita 1-2 zile, respectiv un weekend plin). Sunt cateva manastiri sapate in stanca, sunt cateva localitati vechi si frumoase, este cetatea care marita vizitata din zid in zid (nu stiu daca ati vizitat-o in aceasta excursie, insa este de exceptie), precum si multe altele. Dar putem discuta mai multe la Arc, la sedinte etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Ceva poze frumoase este? Este,este, cum nu! Dar deocamdata nu-s descarcate in calculator; sper sa le postez mai pe seara Doamne fere' sa-ti simta curbele gustul tau (just kidding, evident ). Cea mai proasta gluma EVER ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Cateva poze de la Dorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Tricou' ala Acerbis a vazut doar vitezane si nakeduri... si n-are mari sanse s-ajunga pe vreun enduroi in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Tricou' ala Acerbis a vazut doar vitezane si nakeduri... si n-are mari sanse s-ajunga pe vreun enduroi in curand. ai vreo propunere? on topic: foarte tare podu' 'cela din poze. frumos, frumos, frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 o sa vada circuitul de la ciolpani cat de curand Revin si eu pe seara cu poze de la veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Multumim dorin de poze. Asteptam acum larry/miha. Haidi uaaa Puneti poze ca vreau sa le selectez si sa fac un topic la Excursii Editat Mai 5, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdorin Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Multumim dorin de poze. Asteptam acum larry/miha. Haidi uaaa Puneti poze ca vreau sa le selectez si sa fac un topic la Excursii No problem, doar ca la mine in aparat, abia acum am realizat ca nu am nici macar o poza cu motoarele Il asteptam pe larry cu pozele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Este,este, cum nu! Dar deocamdata nu-s descarcate in calculator; sper sa le postez mai pe seara Revin si eu pe seara cu poze de la veliko Deci va rog eu, faceti si voi o selectie.Nu trebuia sa le puneti chiar pe toate ca nu prea am timp sa ma uit la ele. Editat Mai 6, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Am uitat ca nu am cablu de transfer dar rezolv intr-un fel. Pe seara avem si pozele. Ne vedem azi la arc + cico si mai vorbim. Cineva o sa faca cinste asa-i ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Cine , cine face cinste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Cine , cine face cinste? Cred eu ca Mihaela. Se marita fetitza ei. Editat Mai 6, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Pai si noul proprietar nu trebuie sa o ude ??? Ca sa nu fie cearta hai sa ne lasam cinstiti de aman2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Luati de aici povestirea : /index.php?showtopic=356586 Cine are de obiectat, sa ma suga de carnat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 LA MULTI ANI initiatoarei acestui topic Ina @Merenptah!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 probabil cineva are ceva interesant de povestit... aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Luati de aici povestirea : /index.php?showtopic=356586 Bravo Razvanusv, imi place cum ai istorisit calatoria noastra ! Da' tre sa recunostem aici ca si fotograful a avut o contributie esentiala, asa ca diseara la sedinta il vom cinsti cum se cuvine pe Larry, fotograful de serviciu! Hai sa traim, si sa mai facem excursii din astea frumoase impreuna! Editat Mai 7, 2009 de SZERZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Bravo Razvanusv, imi place cum ai istorisit calatoria noastra ! Da' tre sa recunostem aici ca si fotograful a avut o contributie esentiala, asa ca diseara la sedinta il vom cinsti cum se cuvine pe Larry, fotograful de serviciu! Hai sa traim, si sa mai facem excursii din astea frumoase impreuna! Vezi, de asta nu postez si pozele facute de mine, ca sa existe doar un fotograf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Dragilor,desi v-am anuntat de acum doua saptamini,vad ca multi au uitat,sau nu au retinut.... Simbata asta este ziua mea, ca atare sunteti invitati la un gratar, la curte, in Bucuresti, pe Calea Giulesti. Cel mai usor este de tinut legatura cu Larry si Mihaela. Editat Mai 7, 2009 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) probabil cineva are ceva interesant de povestit... aici Eu am pus povestea asta,sper sa castig: Conduceam nebuneste pe drumuri comunale si dupa un viraj mi-a aparut brusc in fata o pisicuta care traversa strada impreuna cu puisorii ei.Treceau precum ratzele prin apa,una in spatele celeilalte.Atunci parca timpul s-a dilatat .Vedeam cu incetinitorul trupurile sfartecate ale bietzilor pisoiasi zburind prin aer si stropindu-mi viziera cu sange.Vedeam pe mama lor cum ii striga cu lacrimi in ochi disperata: miaaaaaaaau. Atunci am zis: Nu,asa ceva nu se poate.Nu am sa permit sa se intample asa ceva.Am franat brusc dar tot ma indreptam spre pisoiasi cu riscul sa-i omor si sa devin criminal.Atunci am preferat sa parasesc partea carosabila,sa nu mai iau virajul la dreapta si sa ajung in raul care mergea de-a lungul soselei.Dar acolo ce sa vezi.Prin fata mea trecea o ratzusca cu puisorii ei,mergand precum pisoiasii in urma mamei lor.Timpul iar s-a dilatat si iar am vazut scene de groaza similare dar in loc de sange erau multe multe pene,iar pe mama ratzustelor strigand sfasiata de durere maaaac maaaac.Ce puteam sa mai fac? Cu un ultim gest disperat am sarit de pe motor spre marginea apei cand, in timp ce cadeam am vazut ca ma indrept spre un musuroi de furnicutze,si timpul s-a dilatat iar.... Editat Mai 8, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) Salutare Diseara iesim undeva?? Editat Mai 8, 2009 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate