switch Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) ...eu nu vad designul in lista EDIT: A, gata. Nu bausem cafeaua Editat Noiembrie 24, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 am luat permisul. maine merg sa-l ridic. astazi a fost ultima zi de poligon pe anul asta. iar numarul 13, sub care am dat poligonul, mi-a purtat noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 am luat permisul. maine merg sa-l ridic. astazi a fost ultima zi de poligon pe anul asta. iar numarul 13, sub care am dat poligonul, mi-a purtat noroc. Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 Felicitari multumesc, dragule . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 congraciuleishans !!!! ai grija de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 congraciuleishans !!!! ai grija de el! multumesc, mon cher . long time no see. asa ca sa ne vedem cu bine pe 2 roti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Fratilor, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Particip cu un design la un concurs si am nevoie de voturi Ma ajutati? Votat. Adaugat comment.Pupat Ruxica P.S. - La ora 13:40 aveai 166 de voturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 multumesc, mon cher . long time no see. asa ca sa ne vedem cu bine pe 2 roti . Congrats Bubulino! Si sa te vad plina de noroi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 Congrats Bubulino! Si sa te vad plina de noroi ) multumesc, dragul meu . cat am asteptat ziua de azi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 a luat creatza carnetul..de fapt doar sala traseul,in primavara ca au inchis porcii scolile,deci joi...dam o bere la birou O bere, doua, noua. Grats. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) Votat. Adaugat comment.Pupat Ruxica P.S. - La ora 13:40 aveai 166 de voturi Pe la 12 erau numa 150 aprca... Bravo, Ruxi! Editat Noiembrie 24, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 nu gasesc desenul ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 nu gasesc desenul ( Nici eu nu-l mai gasesc acum! Le-am dat colegilor mei de serviciu sa voteze, si nu reusim sa-l mai gasim ....Mai fac o incercare, si apoi gata, intru in panica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Nici eu nu-l mai gasesc acum! Le-am dat colegilor mei de serviciu sa voteze, si nu reusim sa-l mai gasim ....Mai fac o incercare, si apoi gata, intru in panica ! de patru ori am luat la rand toate imaginile (229) si nu o gasesc..... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 de patru ori am luat la rand toate imaginile (229) si nu o gasesc..... .... Confirm : am verificat de 3 ori la rand, si nimic-nimic. desi de dimineata l-am gasit foarte usor! Ruxiq, ajuta-ne : ce se intampla? Unde e designul tau? Suntem pregatiti, cu deshtele pe mouse, numa gata de vot, da' n-avem ce vota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Confirm : am verificat de 3 ori la rand, si nimic-nimic. desi de dimineata l-am gasit foarte usor!Ruxiq, ajuta-ne : ce se intampla? Unde e designul tau? Suntem pregatiti, cu deshtele pe mouse, numa gata de vot, da' n-avem ce vota Multumim foarte mult pentru sprijin! Din pacate, design-ul a fost retras din competitie deoarece ("cica") a primit foarte multe voturi intr-un timp foarte scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Lol. Ce gunoi. Banuiesc ca desteptii nu verifica IP-uri ca sa vada ca vin din locuri diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Multumim foarte mult pentru sprijin! Din pacate, design-ul a fost retras din competitie deoarece ("cica") a primit foarte multe voturi intr-un timp foarte scurt Eu as contesta decizia asta... daca eu dau linku unor prieteni si tuturor le place desenul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Multumim foarte mult pentru sprijin! Din pacate, design-ul a fost retras din competitie deoarece ("cica") a primit foarte multe voturi intr-un timp foarte scurt Incredibil!!! de 2 bani faza...Pacat,mare pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Cred ca concursul era "cea mai frumoasa grafica" si nu "cei mai multi prieteni".Asta e ,pacat pt ca era printre cele mai frumoase dar pentru noi Ruxi e castigatoare si o pupam cu totzii drept premiu. Si acum cateva poze de la gratareala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 cred ca piticu veninos era cel mai pilit. Eu asa am inteles din pozele astea. Aveti grija ca sunteti tineri !!! cine imi spune si mie daca e ok sa dau 150 ron pe astea ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 cine imi spune si mie daca e ok sa dau 150 ron pe astea ??? daca sunt noi,merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) Ca tot veni vorba de cizme ... Eu am niste pantofi care imi sunt mari ... sunt 37. Anyone interested ? Nu am apucat sa ii port nici macar o data ... Editat Noiembrie 25, 2008 de oana_dili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 ,buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Adaugam toti poze cu incaltaminte? Abia astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate