Enduristul Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Intreaba-l pe Duracell in fatza cui am deschis io portiera pe acelasi principiu... ??? Nu tin neaparat sa merg in biker's....sunt sictirit de sucuri si de fum, am stat toata iarna prin baruri...Vreau sa ma plimb cu motorul...Atat!!! du-te ma ca merg toti in afara de mine ,Larry ,Alex cu Catalina. poate castigi aerograf pt motor=sanse mai mari la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 La multi ani Sebi,multa sanatate si fericire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 La multi ani Sebi,multa sanatate si fericire! Multumesc din suflet! De sanatate sa ai parte si tu cat mai curand, ca destul durut fundul la tine, nu-i asa? Abia astept sa iesi din carantina si sa recuperam perioada pierduta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 La multi ani , Sebi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 La multi ani , Sebi! Danke shon, Deutscher! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 wkd trecut am fost pe Transfagarasan, care arata asa: http://picasaweb.google.com/doctorumunte/1...sculNegruCapra# pentru cine nu a mai fost sau nu recunoaste peisajul, asa arata vara: http://picasaweb.google.com/doctorumunte/T...san14Iunie2008# sper sa ne vedem iar calare, toti cei din poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 doctorile, io cu tine tre sa stau odata de vorba... nu de alta dar io taman ce-am de pus niste poze cu cabana din poveste (Curmatura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 deci : voi cu muntele eu cu marea. Va salut de pe faleza din constanta si apropos e misto chiar si iarna aici.... La vara mergem direct la sursa. E de jucat poop you all veveritzelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 salutare eu sunt nou pe aici ,acesta este primul meu post, si am gasit acest forum multumita lui larry, pe care l-am cunoscut cand o fost prin arad. oricum dupa niste discutii cu larry mi-a spus ca aveti de gand sa faceti un trip si prin partile astea (arad), va astept pe toti la birt sa bem( larry stie )) . sper ca nu va deranjeaza ca m-am bagat in seama pe aici. o zi faina sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 salutare , diseara careva la bordo dupa 9 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 salutare , diseara careva la bordo dupa 9 ? Ar fi si pacat sa lipseasca cineva, ca sambata trecuta m-am facut baiat mai mare (cu un an) si fac cinste cu un rand din ce vrea fiecare! Asa ca esti binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Apai sa vaz cum fac sa va onorez si eu cu prezenta O gramada de munca. Poate ajung si io in jur de 9 jumate, 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Apai sa vaz cum fac sa va onorez si eu cu prezenta O gramada de munca. Poate ajung si io in jur de 9 jumate, 10. Multumesc din suflet tuturor celor care au participat la aniversarea mea din aceasta seara! Imi pare rau ca ati reusit sa ajungeti cu totii, dar sper sa nu mor pana la anul cand voi implini din nou 25 de ani @Cata de forum: Excelent tortul! Va recomand tuturor produsele comercializate de lantul de cofetarii "Victoria"! (Prietenii stiu de ce! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Multumesc din suflet tuturor celor care au participat la aniversarea mea din aceasta seara! Imi pare rau ca ati reusit sa ajungeti cu totii, dar sper sa nu mor pana la anul cand voi implini din nou 25 de ani @Cata de forum: Excelent tortul! Va recomand tuturor produsele comercializate de lantul de cofetarii "Victoria"! (Prietenii stiu de ce! ) Mii de scuze ca nu am putut ajunge din cauza jobului.....Ma revansez eu, stai fara grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Io n-am putut ajunge din cauza fumului,am trimis scuzele pe sms. Sebi,tu trebuie sa ma cinstesti pt ziua ta iar eu trebuie sa te cinstesc pt a mea asa ca la prima intalnire dau eu un rand si tu pe al doi-lea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Multumesc din suflet tuturor celor care au participat la aniversarea mea din aceasta seara! Imi pare rau ca ati reusit sa ajungeti cu totii, dar sper sa nu mor pana la anul cand voi implini din nou 25 de ani @Cata de forum: Excelent tortul! Va recomand tuturor produsele comercializate de lantul de cofetarii "Victoria"! (Prietenii stiu de ce! ) La Multi Ani Sebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Da domne, bun tortulachele , ce e drept, e lant de cofetarii si mai trebuie uns.. dar poate modific si ii pun curea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Mii de scuze ca nu am putut ajunge din cauza jobului.....Ma revansez eu, stai fara grija N-ai vrut sa-mi banii, stiu eu! Da' cu prima iesire in aer liber, te invat la "apa distilata" La Multi Ani Sebi. Multumesc, inclusiv pentru poze! Io n-am putut ajunge din cauza fumului,am trimis scuzele pe sms.Sebi,tu trebuie sa ma cinstesti pt ziua ta iar eu trebuie sa te cinstesc pt a mea asa ca la prima intalnire dau eu un rand si tu pe al doi-lea Chiar daca noi, de felul nostru, sunt oricum cinstiti, nu ne strica sa ne cinstim in continuare, ca sa nu ne pierdem antrenamentul! Editat Martie 20, 2009 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 La Multi Ani Mihaela! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire si tot ceea ce-ti doresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 La Multi Ani Mihaela!Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire si tot ceea ce-ti doresti! Saaaarnaaaa'! Multam frumos de urari, si sa fim toti sanatosi si in putere, sa ne dam cu mobrele pana pe la minim 85 de ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 La multi ani Mihaela! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 La multi ani Mihaela!!!! Multi km...si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 La multi ani, Mihaela! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Multumesc frumos pentru urari, dragilor! va pupa fata pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 MIHAELAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate