F C A Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ne vedem in seara asta la arc fratilor (si surorilor)Care isi aduce ouale cu el ? ) intodeauna le am dupa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) intodeauna le am dupa mine... Asta pare a fi un aspect pozitiv pana in momentul in care mergi cu... pasager(a), moment din care cred ca devine destul de dureros sa stea pe ouale tale (din moment ce le porti "dupa" tine, e clar ca atunci cand stai pe sea, ouale stau pe seaua pasagerului... ) Dincolo de gluma, ne gasesti pe aleea pietonala din dreapta (cum privesti intrarea in parc), acolo unde este si singura banca de pe aleea respectiva (imediat dupa cabinele telefonice). Iar daca te insoteste si Mosulik, e mai simplu, ca va recunosc eu Editat Aprilie 22, 2009 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Asta pare a fi un aspect pozitiv pana in momentul in care mergi cu... pasager(a), moment din care cred ca devine destul de dureros sa stea pe ouale tale (din moment ce le porti "dupa" tine, e clar ca atunci cand stai pe sea, ouale stau pe seaua pasagerului... ) Dincolo de gluma, ne gasesti pe aleea pietonala din dreapta (cum privesti intrarea in parc), acolo unde este si singura banca de pe aleea respectiva (imediat dupa cabinele telefonice). Iar daca te insoteste si Mosulik, e mai simplu, ca va recunosc eu pai sa vedem ,mosulik n-a mai zis nimik ...dar probabil ca o sa trec si eu pe acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) Ba, cine nu are ouale la el nu primeste bere. Bea apa plata cu suc de mere Aa, sa nu uit, a zis cineva ca da de baut... Editat Aprilie 22, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Aa, sa nu uit, a zis cineva ca da de baut... Cine, cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Cine, cine? Pai tre sa dea careva de baut, nu ? Se numeste careva de aici Gheorghe/Ghita/George/Gica ? Ahh sa nu uit, miha, daca nu apari in seara asta cu cizmele tale alea frumoase nu ai facut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 sau apa plata cu sifon ...: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ehe.... suntem mai multi care o sa dam de baut. Ne strangem azi la arc si apoi dam o fuga pana in biker's. Facem rezervare pentru sambata. Odihniti sa fiti ca mancare si beutura o sa fie din plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Bai cred ca vin shi io da nu stau mai mult de 20:45 din motive de Steaua-CFR (3-0) Pe la 19:30 e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randolf Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ehe.... suntem mai multi care o sa dam de baut.Ne strangem azi la arc si apoi dam o fuga pana in biker's. Facem rezervare pentru sambata. Odihniti sa fiti ca mancare si beutura o sa fie din plin. "HEPI BARDEI" vereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SA TRAIESTI CU NUMELE.......ileana & raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 ma Gheorghe ma pentru tine de la nasta Sa ne traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 La multi -multi ani fericiti pentru Gheorghe al meu ! Pup si abia astept sa te sarbatorim cum se cuvine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) La Multi Ani mai Gheorghitza.Te pupa nashu.Te bem Sambata pana nu mai ramane nimik din tine. "HEPI BARDEI" vereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSA TRAIESTI CU NUMELE.......ileana & raul ti-ai facut si tu cont in sfarshit. Acu iti mai trebe motorisca. Editat Aprilie 23, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) ma Gheorghe ma pentru tine de la nasta Sa ne traiesti Nu stiu care Gheorghe, da' sa traiasca si "LA MULTI ANI"!!! Iar pentru SWITCH Editat Aprilie 23, 2009 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 La multi ani bre Gheorghe bre. Sa ne traiesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Nu stiu care Gheorghe, da' sa traiasca si "LA MULTI ANI"!!! E unu caruia i se mai spune Larry La Multzi Ani Swich! Nu stiu daca azi e ziua ta da ....oricum te bem si pe tine si pe Ileana Sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Multam Dan, multam Sorin. Da, azi e ziua mea de nastere Asa ca sambata beeem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Traiasca Switchu' 10001 ani ca-n povesti! La multi ani!!! restul urarilor si pupaturile de rigoare diseara, la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 restul urarilor si pupaturile de rigoare diseara, la birou si berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randolf Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 La Multi Ani mai Gheorghitza.Te pupa nashu.Te bem Sambata pana nu mai ramane nimik din tine. ti-ai facut si tu cont in sfarshit. Acu iti mai trebe motorisca. vine si motorisca dane... dar intai carnetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 La multi ani SWITCH ! Sa traiesti si sa cresti mare(din toate punctele de vedere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ia zi drept, Razvane: mai esti suparat pentru "gesturile obscene" facut de Shuvyxu' aseara? Intrasei un pic in panica la semafor cand nu mai intra cheia in contact , asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Multam Dan, multam Sorin. Da, azi e ziua mea de nastere Asa ca sambata beeem hai sa ne traiesti, switch...... LA MULTI ANI!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 lume, lume azi ne face cinste Swich. LA MULTI ANI sa fi iubit si fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Urare cu traditionalul La multi ani !!! Si sanatate ca toata lumea se gandeste la beute : lasa ca dealeas destule ....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate