shadowrider Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Gata fratello endurist vazui ora si programu'....Bah asta-i culmea culmilor - ale voastre erau cele mai destepte dintre proaste si...TOT ATI PIERDUT?!? Bine...si 8 meleoane e mai bine decat 6 da...puii mei...PROASTE NOAPTE FRATEEEEE!!!!! BAH ALTA DATA DATI SI VOI DE STIRE CA SA NE RADEM IN GASCA ! PS: etranger - Vorbim la sedinta de plimbarici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Yo `ESTE` putin mai analfabet asa de la mama natura (de, sistemu de invatamant din zona Giulestiului este de vina)........sau poate ca ma grabeam...ramane de vazut !!! Alte ideei de plimbare mai `ESTE` ? De ce te-ai inflacarat asa ? Glumeam si eu. Stii ca noii veniti in grup fac cinste cu un rand de bere. Nenea Enduristul, cred ca imi mai trebuie inca o pereche, asa-i ? Domnu' injineur, glumet esti azi, eh ? A inregistrat cineva emisiunea ? Editat Octombrie 6, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 De ce te-ai inflacarat asa ? Glumeam si eu. Stii ca noii veniti in grup fac cinste cu un rand de bere. Nenea Enduristul, cred ca imi mai trebuie inca o pereche, asa-i ? Domnu' injineur, glumet esti azi, eh ? A inregistrat cineva emisiunea ? Nee nu m-am inflacarat, imi recunostem potentialu!!! Noii veniti ar trebui sa fie primiti cu bere si covrigi ca sa se simta bine primiti !!!! App vine cineva maine la Arc ????? Mesaj completat Nee nu m-am inflacarat, imi recunostem potentialu!!! Noii veniti ar trebui sa fie primiti cu bere si covrigi ca sa se simta bine primiti !!!! (La draq am facut si rime ..merit o bere ptr asta) App vine cineva maine la Arc ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) Alooooo!!!!. Ne mai plimbam anul asta sau nu? Vine cineva diseara la arc? Ca la sedinta nu stiu dc ajung. Vreau mesaj pe telefon daca ajunge cineva diseara, ca plec de la ora 15 cu spitzata roscata la plimbare, si nu o sa aud tel. Nu de alta dar nu stiu coltul in care veniti la PIETROIUL CRACANAT. Editat Octombrie 7, 2009 de dsorinmihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Alooooo!!!!. Ne mai plimbam anul asta sau nu? Vine cineva diseara la arc? Ca la sedinta nu stiu dc ajung. Vreau mesaj pe telefon daca ajunge cineva diseara, ca plec de la ora 15 cu spitzata roscata la plimbare, si nu o sa aud tel. Nu de alta dar nu stiu coltul in care veniti la PIETROIUL CRACANAT. Sorin, eu vin la arc. Adica venim mai multi la arc. Ne vezi pe acolo. Entranger.. deci se mere la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Sorin, eu vin la arc. Adica venim mai multi la arc. Ne vezi pe acolo. Entranger.. deci se mere la arc. Dap ajung si yo la Arc, te uiti dupa un SV650 Albastru si ii dai si u un picior, dak tipa cineca dupa u ala sunt eu !!!Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 nu uitati si de - ''Zarul de marti'', campionatul mondial de table 20:15 pe sport.ro pentru inscrieri la meditatii dati PM. unul dintre finalisti era marele maestru international cu care Larry a studiat in copilarie secretele acestui joc. poate l-ati mai auzit vorbind despre asta. ps: sunt bine, in 2 sapt scot bandajul deci pana atunci joc cu o mana, poate asa are Larry vreo sansa sa imi ia o linie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Mi-a parut bine de cunostinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Mi-a parut bine de cunostinta Noua nu glumeam desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Mi-a parut bine de cunostinta De acum nu-ti mai pare bine, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Nee chiar a fost super ok........acum dak ma mai primiti si data viitoare yo vin Mesaj completat Vre-o iesire pe undeva maine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 unul dintre finalisti era marele maestru international cu care Larry a studiat in copilarie secretele acestui joc. poate l-ati mai auzit vorbind despre asta. ps: sunt bine, in 2 sapt scot bandajul deci pana atunci joc cu o mana, poate asa are Larry vreo sansa sa imi ia o linie cred ca in 2 sapt imi scot si eu gipsul. pana atunci poate dam aman2 o partida doar cu o mana. ps : NU AM CAZUT CU MOTORUL !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 "LA MULTI, MULTI ANI" Larry!!! Tot ce-ti doresti, dar mai ales sanatate si cat mai mult calare (pe motor)! Da' ce-ai patit de esti iar ghipsat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 La multi ani Larrycule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 La multi ani push! Si ...la mai multa minte Si stii ce iti mai urez eu de ziua ta: sa vinzi CBR_ul si sa ramai cu FZ6-le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 La multi ani, Larry! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si... noroc mai mult la table! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Salut, Cineva din zona Crangasi sau Giulesti care ne poate ajuta cu incarcarea unei baterii de gs500f,12v 6A? Ne-am trezit in weekend ca nu am mai putut iesi la o plimbarica. Multam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Din Rapidul 662 ,ruta Iasi -Bucuresti iti urez (ca si la telefon) un calduros "La Multi Ani!" Tu fi trist ca ai mana in gips.O poti folosi pe cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Larry, inteleg ca a fost ziua ta. Cu intarzierea de rigoare (a trecut muuult timp de cand am mai citit eu forumul) iti urez La multi ani si tot ce iti doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 La multi aniiiiiiiii, multa santate fericire si multi multi km de asfalt uscat !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 la multi aniii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 MULTUMESC MULT DE URARI !!! CINSTEA O FAC IN WEEK LA PERIS DACA E VREMEA FRUMOASA. VB PANA ATUNCI. POOP YOU ALL !!! PS : AVETI GRIJA DE CORPUL VOSTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) PS : AVETI GRIJA DE CORPUL VOSTRU Ete cine vorbeleste! Editat Octombrie 13, 2009 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 ciudat e ca in ultimul timp am facut accident si cu masina si cu motorul si nu am patit nimic. A fost nevoie sa cad in discoteca si sa-mi rup mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 ciudat e ca in ultimul timp am facut accident si cu masina si cu motorul si nu am patit nimic. A fost nevoie sa cad in discoteca si sa-mi rup mana. De omule cine te-a pus sa te urci sa dansezi la bara, vezi ce patesti , acum sa vedem cine mai zice ca meseria de animatoare in cluburi nu e periculoasa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate