Enduristul Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 De omule cine te-a pus sa te urci sa dansezi la bara, cateodata noi baietii mai mergem la baie si dansam la bara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 ciudat e ca in ultimul timp am facut accident si cu masina si cu motorul si nu am patit nimic. A fost nevoie sa cad in discoteca si sa-mi rup mana. accident cu motorul, zici??? Credeam ca altfel se cheama asta, nu ...accident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Vine cineva diseara la ARC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Vine cineva diseara la ARC? Eu! Fiindca am c.oaiele izolate bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 De aia ai cumparat saptamana trecuta un bax de role de izolir, nu? Eu nu vin; ma duc sa ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Da, asa e switch. Si cu precizarea ca NU sunt microbist si imi permit sa vin la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 LA MULTI ANI LARRY!!! (CU INTARZIERE) Bai nu te mai uita dupa dansatoare in disco ca uite faci fracturi de membru . Bai nu cred ca ajung la arc ca nu am timp bagami-ash da maine VIN LA SEDINTZA. : Hai vreme buna , asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 se apropie .....fiti pregatiti! /index.php?showtopic=439507 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 se apropie .....fiti pregatiti! /index.php?showtopic=439507 Zici ca esti platit de Biker's sa le faci reclama, pe bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Mai merge cineva la Peris...daca continua vremea asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Mai merge cineva la Peris...daca continua vremea asta ? Eu zic ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Mai merge cineva la Peris...daca continua vremea asta ? Eu zic ca daca nu scade temperatura sub zero grade sa mergem. Iar daca nu ninge, putem sta la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 /index.php?showtopic=439805 poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Zici ca esti platit de Biker's sa le faci reclama, pe bune! Dap...pe acelasi site pe care isi fac si ei Adevarul e ca merita sa le fac reclama la cate premii a luat grupul nostru mai mereu. Mesaj completat Eu zic ca daca nu scade temperatura sub zero grade sa mergem. Iar daca nu ninge, putem sta la cort. Ai uitat sa pui emoticonul ala care se tavaleste pe jos de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Dap...pe acelasi site pe care isi fac si ei Adevarul e ca merita sa le fac reclama la cate premii a luat grupul nostru mai mereu. Mesaj completat Ai uitat sa pui emoticonul ala care se tavaleste pe jos de ras. Special nu l-am pus, ca sa nu il confunde oamenii cu unul care tremura de frig, tavalit pe jos de la bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 daca tot ploua hai mai bine maine la ROMEXPO sa mancam un mic, sa bem o bere si sa gasim ceva oferte de turism. In perioada 15 – 18 octombrie 2009 se va desfasura la Romexpo cea de-a XXII – a editie a TARGULUI DE TURISM AL ROMANIEI - TTR 2009 – editia de toamna, expozitie internationala dedicata tuturor operatorilor activi din domeniul turismului, incluzand in tematica: agentii de turism si touroperatori, autoritati si asociatii profesionale din turism, participari oficiale si regionale, organizatori de congrese si turism de afaceri, statiuni turistice si complexe balneare, hoteluri, pensiuni, cabane si campinguri, servicii de alimentatie publica in turism, servicii de transport in turism, servicii financiare si de asigurari, IT si sisteme de rezervari, invatamant si formare profesionala in turism, cultura si agrement, edituri si publicatii de profil, promovare si marketing turistic. am gasit zbor dus intors pana in dubai cu 166 E sau corfu 7 zile in vara 2010 cu 89 E /2 persoane daca faci rezervare de acum. la halloween se stie ...premiul mare mi-l da mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 (editat) La ce ora???? Editat Octombrie 17, 2009 de ETRANGER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 (editat) Ultima strigare: cine mai vine la Peris? Cica acolo deja a stat ploaia, locurile de cort s-au mai zvantat. Terenul amenajat pentru enduro are acum un plus de... prospetime. Deci? Enduristule, facem un enduro in noroi? (probabil doar asa... noi doi ) Editat Octombrie 17, 2009 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 neah...azi am bagat-o la conservare.Pana in Martie ma deplasez doar pe patru roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 neah...azi am bagat-o la conservare.Pana in Martie ma deplasez doar pe patru roti. Uffff Si la Biker's cu ce mai vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Uffff Si la Biker's cu ce mai vii? Cu juma de masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Uffff Si la Biker's cu ce mai vii? Cu ce-am venit si anul trecut. Vezi ca noi (eu ,Cici ,Larry, Mihaela ,Raul ,Ileana, Alex,Alexandra) saptamana asta ne interesam de costume la teatru.Alex zicea sa incercam sa gasim toti la fel,sa fim din acelasi film.Va bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 (editat) Cu ce-am venit si anul trecut.Vezi ca noi (eu ,Cici ,Larry, Mihaela ,Raul ,Ileana, Alex,Alexandra) saptamana asta ne interesam de costume la teatru.Alex zicea sa incercam sa gasim toti la fel,sa fim din acelasi film.Va bagati? Stiu eu un loc de unde se pot inchiria costume, sunt mai ieftine decat la teatru, eventual daca luati mai multi poate dau si o reducere si sunt si super OK....daca va intereseaza anuntati-ma . Editat Octombrie 18, 2009 de ETRANGER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Stiu eu un loc de unde se pot inchiria costume, sunt mai ieftine decat la teatru, eventual daca luati mai multi poate dau si o reducere si sunt si super OK....daca va intereseaza anuntati-ma . Pai ne intereseaza...baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Bai suntem si noi interesati de costumatii. Etranjer da detalii. PS: un costum cu kENDOJY IN DOTARE S-AR GASI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate