Neamtu Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Daca ati auzit de manastirile sapate in stanca de la Basarbovo, Ivanovo si de cetatea medievala de la Cherven (Bulgaria) aveti dovada ca merita vizitate: http://picasaweb.google.com/doctorucivile/24Mai2010Bulgaria# Salut, Drumul e bun sau e doar de capre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 (editat) Salut,Drumul e bun sau e doar de capre? drumul nu e ca in palma, au si eu gopi si damburi, dar e ca la bulgari: asfalt mai zgrunțuros ca la noi si marginit de boscheti si copaci. merge cu orice moto AOLEU, la ce nr de pagina suntem Editat Mai 26, 2010 de doctoril Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Pagina sadica! Joi este perfect. Vineri-sambata-duminica se pleaca in excursii/drumetii Dar daca n-are lumea chef sa vina, aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 (editat) Joi este perfect. Vineri-sambata-duminica se pleaca in excursii/drumetii Dar daca n-are lumea chef sa vina, aia e. Cine pleaca de vineri in excursii si cat de des? De obicei astia care munceste, munceste si vinerea.Pentru tine stiu ca e perfect ca oricum vi rar sau deloc. Mie sincer nu-mi place sa vin joi.Cand stiu ca a doua zi plec la munca nu am aceeasi dispozitie sa stau pana la ore tarzii.Si chiar nu gasesc nicio explicatie sa mentinem ziua de joi.Ziua asta s-a stabilit acum 3 ani de un grup de persoane care azi nu mai are deloc sau aproape deloc reprezentanti. Iar chestia cu plecatul nu tine.Daca facem 3-4 excursii pe an, si alea cu plecare de sambata. Oricum ,nu va mai stresez cu propunerea asta ca de un an imi tot racesc gura de pomana. Mesaj completat Nu pot sa hotarasc in locul vostru dar in numele meu va spun ca eu nu mai vin joia decat in cazul in care se intampla sa am vinerea libera sau e prezenta obligatorie in vederea punerii la cale a unei excursii. Editat Mai 26, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 "LA MULTI ANI" tizu' @A.TW. cu ocazia noului prefix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 (editat) Da, azi Sorin Popescu @ATW, face 60 de veri, sa ne traiesti. La-m sunat si .......hotu' nu raspunde. Editat Mai 26, 2010 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Multzumesc mult di tat Dragutilor, problema ie ca am plecat la fratele meu care nascut fiind pe 22 am facut o mare vorba la un pahar. Dumnezeu sa va oroteasca de necazuri pe voi cei pe doua roti, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Multzumesc mult di tat Dragutilor,problema ie ca am plecat la fratele meu care nascut fiind pe 22 am facut o mare vorba la un pahar. Dumnezeu sa va oroteasca de necazuri pe voi cei pe doua roti, La multi ani, domnule Sorin! Si scuze de intarzierea de o zi Si pentru ca tot s-a discutat aici ca ba-i sedinta joia, ba sa fie vinerea, ba ca vin, ba nu vin, iaca ma bag si eu in seama cu un subiect valabil atat pentru sedinta de joia precum si pentru sedinta de vinerea: SUBIECT PENTRU LA SEDINTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 pe unde s-au mai plimbat motocicletele voastre? ale noastre vor merge cam asa: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=584006 de fapt am glumit, suntem mai modesti, doar cam asa vom merge: http://www.tcr.frciclism.ro/ chiar daca nu mai ajungem pe la sedintele de joi, eu sper sa ne vedem calare pe drumurile din tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Dragilor, daca tot ne-am scapat de diabolica pagina cu multi de 6, hai sa ne vedem diseara la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Dragilor, daca tot ne-am scapat de diabolica pagina cu multi de 6, hai sa ne vedem diseara la birou In plus, daca-ti prisosesc niste oglinzi, adu-le si p-alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 In plus, daca-ti prisosesc niste oglinzi, adu-le si p-alea Nu cred ca are...n-ai vazut cum arata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fizzybubblech Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 va mai intalniti la birou?tot joia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 va mai intalniti la birou?tot joia? Scuze, dar nu pot sa ma abtin. Da, ne intalnim...nu-i asa gasca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fizzybubblech Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 eram ironic....gasca(nule) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Eu nu. Serios, chiar ne intalnim la birou. Ne vedem joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) CATEGORIC SEDINTA SE TINE!!!! Joia asta ma prezint (ca de altfel si joia trecuta) probabil ca o sa fiu pe la un 8:30 - 9 pm.. SEDINTA SE TINE! Cine mai vine? Editat Iunie 7, 2010 de shadowrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 mamaia, w/e, anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 CATEGORIC SEDINTA SE TINE!!!! Joia asta ma prezint (ca de altfel si joia trecuta) probabil ca o sa fiu pe la un 8:30 - 9 pm.. SEDINTA SE TINE! Cine mai vine? Aziz, noi... Mesaj completat mamaia, w/e, anyone? Discutam joi la sedinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Deci joi seara la Bordo, pe la ora 8:30-9:00. Este, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Deci joi seara la Bordo, pe la ora 8:30-9:00. Este, da? De obicei, asa este Acu nu mai pleca si tu, ca de obicei, fara sa suni si tu sa afli daca e cineva pregatit sa vina... (btw, adu' si mie oglinzile, te rog ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 De obicei, asa este Acu nu mai pleca si tu, ca de obicei, fara sa suni si tu sa afli daca e cineva pregatit sa vina... (btw, adu' si mie oglinzile, te rog ) Sunt in tankbag de o sapt. Le verific zilnic sa nu se fi spart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 (editat) Sunt in tankbag de o sapt. Le verific zilnic sa nu se fi spart Totusi, cand vei veni la sedinta, sa iesi din tankbag ca sa ne dam seama ca esti tu, da? Oricum, banuiesc ca dupa o saptamana de stat in tankbag o sa-ti fie o seteeee... Editat Iunie 9, 2010 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Totusi, cand vei veni la sedinta, sa iesi din tankbag ca sa ne dam seama ca esti tu, da? Oricum, banuiesc ca dupa o saptamana de stat in tankbag o sa-ti fie o seteeee... Pai ar fi cazu sa scot capu la aer, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Pai ar fi cazu sa scot capu la aer, nu? Hai la aer! Eu ma echipez si plec spre birou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate