Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita

Postări Recomandate

Pana la urma nu era ala drumul ca s-a infundat

post-16372-1276533292_thumb.jpg

Eu cred ca erati deja obositi si ati facut o mare confuzie: pe-acolo era drumul si nu se infunda, ci de acolo de abia incepea fun-ul... :ok:

Una peste alta, pare faina si excursia voastra. Suzuka era aia cu gume de cross/enduro, cumva? Sau doar mi s-a parut mie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Care ...asta?

post-16372-1276536246_thumb.jpg

Nooo, ti se pare :ok:

Da, frate, cu gume d-astea poti sa mai iei si o Suza cu tine la drum greu, nu cu gume de asfalt cum mai stim noi pe cate unele, chiar daca au ditamai capra in dotare... :blbl:

Link spre comentariu

Da, frate, cu gume d-astea poti sa mai iei si o Suza cu tine la drum greu, nu cu gume de asfalt cum mai stim noi pe cate unele, chiar daca au ditamai capra in dotare... :blbl:

Lasa ma ca vine si ziua lui ,si poate primeste cado' :ok:

Link spre comentariu

Mai adaugati un vecin pe "lista de intretinere" va rog. :ok:

Alex zona Turda/Ion Mihalache cuplat cu un GS 500 Albastru (B 22 BXY) de vreo 2 luni.

Multumesc.

Link spre comentariu

Mai adaugati un vecin pe "lista de intretinere" va rog. :ok:

Alex zona Turda/Ion Mihalache cuplat cu un GS 500 Albastru (B 22 BXY) de vreo 2 luni.

Multumesc.

Noroace. Te asteptam joi la birou sa ne cinstesti. Vezi ca e caldura mare, sa fii pregatit cu multa bere.

Zi-mi te rog, te dai cu gel ?

Link spre comentariu

Mai adaugati un vecin pe "lista de intretinere" va rog. :D

Multumesc.

Pai sa vii sa te trecem in "cartea de imobil". Respectiv joi, la birou, dupa ora 21:00 (Cafe Bordo). Pe caldurile astea, noii vecini sunt bineveniti (a se citi: :D :cheers: )

P.S. In pahar e suc, in halbe e bere :10:

Editat de Dominator72
Link spre comentariu

Si daca tot vine alex din turda, vine si colegul lui, tot alex pe nume din grivita impreuna cu mobra lui - un cb450s alb-rosu(b22fup). Proaspat detinator de motor si carnet, de vreo 2 luni.

Ne vedem la birou :cheers:

Link spre comentariu

Noroace. Te asteptam joi la birou sa ne cinstesti. Vezi ca e caldura mare, sa fii pregatit cu multa bere.

Zi-mi te rog, te dai cu gel ?

:cheers:

Salve,

Nu ma dau cu gel.

Si daca tot vine alex din turda, vine si colegul lui, tot alex pe nume din grivita impreuna cu mobra lui - un cb450s alb-rosu(b22fup). Proaspat detinator de motor si carnet, de vreo 2 luni.

Ne vedem la birou :D

Inca unul pe lista.

Propun sa schimbam regula, si sa ii punem pe cei cu vechime din cartier sa ne faca cinste. :10:

Editat de F1sh
Link spre comentariu

SALUTARE GASCA!

Ma bucur ca, CRESTEM in numar si-n motoare ceea ce este BINE! Ieri am cunoscut 2 new bikeri si mi-au placut! Baieti OK.

In urma discutiilor avute ieri la sedinta s-a pus urmatoarea problema :

MUTAREA SEDINTEI VINERI

Pe motiv ca lumea mai si munceste vineri si nu poate sa stea relaxata joi la sedinta.

Deci - va astept voturile, iar la sfarsit - democratic - APLICAM!

EU si Nico - PENTRU VINERI.

VOTATI DRAGILOR! :P

Link spre comentariu

Bun venit cu CB si GS prin gasca. CHiar, inca un "GS". Doar ca al meu e cu R1100 in fatza ;)

Pai daca e asa ,nu vi matalutza sa cunosti si altzi posesori undeva pe la Cheia?

Mai sunt inca 2 cu 1100 GS , 2 cu R 1150 GS, 2 cu Dakar, 2 cu R850RT, 2 cu F650 ST, 3 cu F650 Clasic, 3 cu F650 GS, 1 cu F 650 CS,si 1 cu R 1200 RT

Deci 18 BMW-uri (cu tine 19).Mai vin si altii care nu au avut noroc sa aibe BMW dar isi doresc si anume 1 x Honda CB 500,1 x Suzuki DR 600 Dakar, 1 x Suzuki Bandit si 1 x Suzuki VStrom.S-ar putea sa vina si Gabi cu SV -ul din filmuletul meu de unde rezulta ca BMW-ul are mai multi simpatizanti Suzuki decat Honda :P

Oricum , cine doreste sa ni se alature e binevenit si bine primit.Totul e sa se treaca pe lista in Formular ( daca nu merge din prima dati refresh)

Editat de Enduristul
Link spre comentariu

SALUTARE GASCA!

Ma bucur ca, CRESTEM in numar si-n motoare ceea ce este BINE! Ieri am cunoscut 2 new bikeri si mi-au placut! Baieti OK.

In urma discutiilor avute ieri la sedinta s-a pus urmatoarea problema :

MUTAREA SEDINTEI VINERI

Pe motiv ca lumea mai si munceste vineri si nu poate sa stea relaxata joi la sedinta.

Deci - va astept voturile, iar la sfarsit - democratic - APLICAM!

EU si Nico - PENTRU VINERI.

VOTATI DRAGILOR! :P

Multumim pentru bun venit Shadow. Toata lumea pe care am cunoscut-o Joi la sedinta e super ok. ;)

Abia astept prima iesire cu echipa pe motoare.

Sunt pentru mutat sedinta VINERI.

Editat de F1sh
Link spre comentariu

Pai daca e asa ,nu vi matalutza sa cunosti si altzi posesori undeva pe la Cheia?

Mai sunt inca 2 cu 1100 GS , 2 cu R 1150 GS, 2 cu Dakar, 2 cu R850RT, 2 cu F650 ST, 3 cu F650 Clasic, 3 cu F650 GS, 1 cu F 650 CS,si 1 cu R 1200 RT

Deci 18 BMW-uri (cu tine 19).Mai vin si altii care nu au avut noroc sa aibe BMW dar isi doresc si anume 1 x Honda CB 500,1 x Suzuki DR 600 Dakar, 1 x Suzuki Bandit si 1 x Suzuki VStrom.S-ar putea sa vina si Gabi cu SV -ul din filmuletul meu de unde rezulta ca BMW-ul are mai multi simpatizanti Suzuki decat Honda :P

Oricum , cine doreste sa ni se alature e binevenit si bine primit.Totul e sa se treaca pe lista in Formular ( daca nu merge din prima dati refresh)

Nu vin la BMWisti. Pe multi din cei care merita sa-i cunosc, ii stiu deja ;) Iar pe ceilalti, i-oi gasi pe drumuri.

...nu sunt BMWist. Sunt un Hondist care nu a gasit nimic mai bun in banii aia :P S-a intamplat sa fie BMW :)

Cre ca noi ne vedem direct in apuseni :D

Editat de switch
Link spre comentariu