almilitaru Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 SUPER atunci count me in incerc sa vin cu moto ca imi place prea mult de el Btw sta cineva pe 9 mai in crangasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 SUPER atunci count me in incerc sa vin cu moto ca imi place prea mult de el Btw sta cineva pe 9 mai in crangasi ? unde vine asta? sunt mai proaspat mutata in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 In crangasi, imediat cum cobori podul grand venind din turda, e prima strada pe dreapta, are pe colt BCR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 In crangasi, imediat cum cobori podul grand venind din turda, e prima strada pe dreapta, are pe colt BCR eu stiam ca aia e ceahlau (sau cel putin asa imi spuneau agentii imobiliari pe vremea cand cautam apartament pe-acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Ceahlau e a doua, pe asta o ratezi usor pt ca e imediat cum se termina podul. E strada pe care se afla Potcoava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Ceahlau e a doua, pe asta o ratezi usor pt ca e imediat cum se termina podul. E strada pe care se afla Potcoava aha. got it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 good, intra si Militari county aici?... ca e pe aceeasi acsa letter edit: Lujerului, dupa blocul cu Mega Image Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 (editat) good, intra si Militari county aici?... ca e pe aceeasi acsa letter edit: Lujerului, dupa blocul cu Mega Image HAHA in ritmul asta vom avea cea mai mare intalnire de motociclisti Si pe mine nu ma deranjeaza....uelcom Editat Aprilie 11, 2007 de almilitaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 good, intra si Militari county aici?... ca e pe aceeasi acsa letter edit: Lujerului, dupa blocul cu Mega Image parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa va alipiti cu dr. taberei. suntem deja 4 cartiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Propun sa o invitam si pe ROZALYZDA obiectii ? abtineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Propun sa o invitam si pe ROZALYZDA obiectii ? abtineri? dap, daca citesti topicul respectiv o sa-ti dai seama ca eu una am o maaaaaare obiectie . please, ideea este sa ne intalnim si sa ne simtit bine , nu sa ne umplem de spume . pt. cine vrea sa o cunoasca personal existe PM si o multitudine de crashme in Bucuresti . p.s. sper sa nu umplem si topicul asta de rosalynda, exista deja topic dedicat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Era o gluma si trebuia tratata ca atare Nu mai zic decat ca abia astept un nou prilej de fun + bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Io's din Crangasi si stau pe langa lacul Morii.Daca va hotarati la un loc al nostru, count on me.Da-ti si voi un semn.I'm waitin'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Bha baieti! Maine seara la orele tarzii din noapte, respectiv 19.30, ne vom intalnii cu ceilalti locatari ai Iadului, in barul KAYA! Asa ca daca veti venii acolo, vom putea vorbii mai multe decat vorbim aici! SO........BE THERE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Io's din Crangasi si stau pe langa lacul Morii.Daca va hotarati la un loc al nostru, count on me.Da-ti si voi un semn.I'm waitin'. Maine seara la 19:30 e strangerea la Kaya.. O pozitie a barului gasesti mai pe la inceputul topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 la multi ani, baiatu' cu translapu'! Da da da, multumesc mult oameni buni (nebuni ca mine) sa fim cu toti sanatosi, voiosi, voinici, si sa facem cat mai multe nebunii impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 ...O pozitie a barului gasesti mai pe la inceputul topicului merci pt insttintare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Da da da, multumesc mult oameni buni (nebuni ca mine) sa fim cu toti sanatosi, voiosi, voinici, si sa facem cat mai multe nebunii impreuna la multi ani Radu , bautura din partea casei ptr maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Da da da, multumesc mult oameni buni (nebuni ca mine) sa fim cu toti sanatosi, voiosi, voinici, si sa facem cat mai multe nebunii impreuna La multi ani stimabile!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 La multi ani !! Baeti eu nu stiu daca o sa pot ajunje de data asta - pe langa faptul ca sunt racit (ma rog spre terminare) am o pb si cu o pleoapa. Va doresc intinleala placuta! si aveti grija cu stresatul ca iar da drumu la caini pe strada sa va mushte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 deci astazi se semnaza condica in kaya la 19.30. p.s. vecine, deci de data asta sa inteleg ca o dam pe alcoale, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Sa nu va puna draq sa va imbatati rau sa va gasesc intinsi pe acolo Beti si voi cu masura!! Puteti folosi naveta ca masura de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 Bha baieti! Maine seara la orele tarzii din noapte, respectiv 19.30, ne vom intalnii cu ceilalti locatari ai Iadului, in barul KAYA! Asa ca daca veti venii acolo, vom putea vorbii mai multe decat vorbim aici! SO........BE THERE! da da, de-aia vrei sa tragi azi chiulu vedeti ca am facut rezervare pe numele ina, just in case ajunge careva inaintea mea (desi I strongly doubt it ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 La multi ani!!! baruletul stiu pe unde e, ca masura clar am naveta, problema ar fi ca inca nu am motoras.. aveti un loc si pentru astia asa mai "mici" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 La multi ani!!! baruletul stiu pe unde e, ca masura clar am naveta, problema ar fi ca inca nu am motoras.. aveti un loc si pentru astia asa mai "mici" ? da da, e loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate