florentinel Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Probabil daca ai invata sa scrii corect .... o sa vezi mai multe motoare. iar ma dau de tine? ma nu ma mai lasi in pace? sa moara mama cred ca esti pe invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Tinerilor, dar puneti si voi poze cu chipurile voastre masculine, sa ne clatim ochisorii. sper sa nu fac prea mult offtopic http://www.youtube.com/watch?v=haHSa_3vO3c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) iar ma dau de tine? ma nu ma mai lasi in pace? sa moara mama cred ca esti pe invers Invata sa vorbesti corect gramatical ... numai sa vezi ce satisfactie o sa ai dupa .. Editat Aprilie 3, 2013 de Korben Dallas cumva trebuie sa linistim spiritele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 feteleor, fiti cuminti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Las' ca ei au inceput deja sa se,mai mult,decat,cunoasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Astea sunt efectele cand un incepator isi cumpara miar ... Are fantezii ... mai dubioase. Jet ... Editat Martie 26, 2013 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Astea sunt efectele cand un incepator isi cumpara miar ... Are fantezii ... mai dubioase. Jet ... Alo, Braila, iti amintesc ca nici matale nu erai as in gramatica la un moment dat. Daca nu ai puterea sa admiti, esti in avantaj, nu am sa iti caut postari vechi de mai bine de un an. Daca ai progresat si nu le mai conmiti, sincere felicitari, dar nu fi fariseu si nu te mai lua de altii. Daca am fi toti inzestrati academic, cine ar mai da cu sapa ? Poti sa o iei si asa, de fapt, ia-o cum vrei tu feteleor, fiti cuminti. Chicks fiiiiiiight Ca doua tiganci ................ Las' ca ei au inceput deja sa se,mai mult,decat,cunoasca Macar de si-ar da un rendez vous...1000rr vs r6 sau Andrei Plesu vs Banel Nicolita ( hata ... ) Editat Martie 26, 2013 de Niko atentie la limbaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 acu depinde si in ce se bat, ca daca fac o miuta, eu zic ca Banel castiga. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Tinerilor, dar puneti si voi poze cu chipurile voastre masculine, sa ne clatim ochisorii. Gheorghe. 99+ ani, de pretutindeni ... zi tu daca nu`s cel mai frumos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Gheorghe. 99+ ani, de pretutindeni ... naked-old-man-rides-motorcycle.jpg zi tu daca nu`s cel mai frumos ... esti frumos baros acu depinde si in ce se bat, ca daca fac o miuta, eu zic ca Banel castiga. ) Dar si daca se bat in epitete, eu merg pe Plesu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 care e banel cu ce motor si care e plesu cu ce motor? sa stim care castiga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Salut. Sunt Marius, 35 ani, din Bucuresti (Popesti Leordeni, de fapt, da' am vrut sa par de la oras). Permis din toamna anului trecut. Motocicleta - Aprilia Pegaso din '96. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Salut. Sunt Marius, 35 ani, din Bucuresti (Popesti Leordeni, de fapt, da' am vrut sa par de la oras). Permis din toamna anului trecut. Motocicleta - Aprilia Pegaso din '96. P030213_14.08.JPGDSCN0328.JPG bine ai venit marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 On: Sunt Horia, am 23 de ani, sunt din estul Bucurestiului - Dr Taberei, am carnet moto din sep 2011. Da-le dracu pe punctele cardinale, nu le mai pomeni! Bine ai venit! Iti sta bine pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Da-le dracu pe punctele cardinale, nu le mai pomeni! Bine ai venit! Iti sta bine pe moto. da domne, am vazut pe urma gafa dar nu mai puteam sa editez ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 da domne, am vazut pe urma gafa dar nu mai puteam sa editez ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 iete mi-a fost dat sa vad o muiere care solicita poze cu baieti, asa ceva mai rar On: Sunt Horia, am 23 de ani, sunt din estul Bucurestiului - Dr Taberei, am carnet moto din sep 2011. Am inceput pe Yamaha XJ600S '92 si acum mi-am indeplinit visul si am un gsxr srad '98 frumos motor, acum trebuie sa vina fetiliiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 frumos motor, acum trebuie sa vina fetiliiiiii Exact ... sa vina fetili .... ca de asta avem motoare ... Sa se ude toate pixdulicele.... ihuuu. !! - poanta ... cu "" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Exact ... sa vina fetili .... ca de asta avem motoare ... Sa se ude toate pixdulicele.... ihuuu. !! - poanta ... cu "" da ma, tu ti ai luat r6 sa se uite baietii dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Am luat-o dupa ce mi-am facut curaj pe un 125 ... si am luat-o pentru mine ... si placerea mea ... Nu am luat-o pentru altii ... ptr a fi taxi sau etc .... Dar mai sunt unii ... care cumpara miar sa plimbe pixdele ... sa dea bine ... ca e Kul (cool) ... Stiu eu pe cineva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 da horica ai dreptate si-a luat r6 si este neamplinit bietu om, eu i as dao pe mamaia dar e cu amantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 hai sa incetam polemicile care nu isi au rostul pe genul asta de topic. Exista si PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulytto69 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Salut!!! Ma numesc Raul, am 27 de ani si sunt din Bucuresti, Berceni. Sunt incepator, avand A-ul de anul trecut din iunie. Anul trecut, ca de inceput, am calarit prima mobra, un R1, pana in octombrie, cand am facut-o bani, ca avea ceva probleme tehnice si necesita investitie prea mare... Acum, sunt pieton, insa azi imi astept noua trasurica, si anume un CBR 1100XX, care trebuie sa ajunga din Irlanda... Sa ne vedem sanatosi! Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Hi!! Salut. Ma numesc Cornel am 40 ani, sint de loc din Medias dar traiesc din '90 in Germania. Mi-am cumparat un Hoinar in '88. De atunci conduc motociclete fara pauza. Momentan conduc un KTM 450 EXC si o Kawa zzr 600 la Medias si o Kawa z1000sx aici. In rest ce sa mai spun? Va citesc de ani buni si poate ne vedem pe undeva cindva. Sau poate de 1 Mai la intilnirea motociclistilor din Nürnberg daca nu mai face vremea teroare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) salut, sunt frigider si mi-am loat moto puternica si frumoasa ca sa compensez unele lipsuri (de fapt e doar unul, dar e mare..adica mic..mare, intelegeti voi ) Editat Aprilie 11, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate