biancocelleste Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Da nu stiu daca e de incepatori sau nu cert este ca am aleso in functie de buget si comoditatea pe care o ofera la drum lung fata de ce mergeam inainte si anume yamaha r6. Sincer mi se pare mai greu de condus in oras decat in afara. Sal la toti si asfalt uscat. Parerea mea este ca Diva se conduce impecabil atat in oras, cat si in afara lui. Ce ma mai jucam in aglomeratia din Bucuresti cu baba mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vlyoxy Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 (editat) Salut, sunt Vali, am 23 ani, sunt din Dristor, am carnetul din 2010 si mi-am luat "testoasa" (zx6r) de anul trecut cu care am mers in fiecare zi la munca cu ea (cat a tinut si vremea buna) ca este foarte lipicioasa. Va salut cu respect si sa ne vedem pe strazi cu bine. Editat Mai 24, 2013 de vlyoxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 (editat) Salut, sunt Vali, am 23 ani, sunt din Dristor, am carnetul din 2010 si mi-am luat "testoasa" (zx6r) de anul trecut cu care am mers in fiecare zi la munca cu ea (cat a tinut si vremea buna) ca este foarte lipicioasa. Va salut cu respect si sa ne vedem pe strazi cu bine. Tinerilor, dar puneti si voi poze cu chipurile voastre masculine, sa ne clatim ochisorii. da pune mosule si poze cu troaca ca nu te doare mana . n-spe mii de prezenti da poze ...oha , nu de alta , da sa se mai clateasca si ochiu lu' paispe Editat Mai 24, 2013 de defcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisiano Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Salutare. Sunt Vali din Tg-Mures, permis din 2000, mai multi km pe 2 roti decat pe 4, am inceput cu comuniste iar acum am o mobra mai mare cu care circul cu orice ocazie inclusiv la munca cand imi permite vremea. In rest..... ASFALT USCAT si numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 salut ma numesc stefan din bucuresti ma plimb cu honda vfr 800 2003 lucrez intr un service auto VBCS ROMANIA functia mana stanga a sefului si vopsitor auto dar vopsesc si eu cand am chef sau cand lipseste vopsitorul asa ca va astept la o cola .... in rest asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Salut, Sunt Paul din Zalau, am 32 de ani, in curs de obtinere A-ul. Sunt stabilit in Londra si ma costa licenta cat o casa, insa motocicletele, echipamentul si antrenamentul sunt de nota 10. Nu am inca motor, insa vreau neaparat ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
henegar Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 ASL PLS ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Si eu . . . cu permis de vreo 4 ani , din Timisoara , si la ultimul recensamant aveam vreo 3x de ani . Eu : si ea : . Multa bafta la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Sa maresc poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Sa maresc poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudix Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Salut ,ma numesc Rudi am 16 ani,A1 din iulie 2013,1200km cu CBR 125:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Bine ai venit Rudi! La cati mai multi kilometri fara eveimente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudix Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Multumesc frumos!Si tie la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Sa maresc poza: Tu ma injuri in privat ? )))) Esti un dur !!! )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Sa maresc poza: intradevar,frumoasa motocicleta.eram curios sa vad motorul de 125cmc care la 15 cai zboara cu 160 km pe ora.daca spui tu,asa o fi.minunile sant multe.acum un sfat prietenesc...nu te lua in gura cu nimeni,ca nu sti peste cine dai.bikery majoritatea sant baieti de nota 10,saritori la nevoie sa te ajute.dar daca sant calcati pe bataturi,musca.multi au experienta in condus motocicleta mai mult sau poate dublu varsta ta.asa ca,merita sa fie respectati,iar ei la randul lor te vor respecta,indiferent de varsta ta si de motorul condus.e un sfat.daca vrei sa ti cont de el bine,daca nu astept si eu urari de bine pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Salut, sunt biancocelleste si din 16 iulie pana la anul in primavara sunt si voi fi pieton. Asfalt uscat, macar voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 (editat) Salut, Bogdan, 36 ani, Bucuresti, categoria A de anul asta(2013) dar cu motorul in suflet de o viata. Yamaha FZ6 e "copilul" si pana cand imi dau seama cum naiba se pun poze aici...o vedeti la imaginea de profil. Asfalt uscat! Editat Octombrie 10, 2013 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISHULIK Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 (editat) Salut, Mihai (mishu),25 ani, Bucuresti-zona giulesti (fortza Steaua ..glumesc),carnet A de 6 ani, am R6-le de 4 ani si ,slava domnului, pana acum nu am avut niciun incident Asfalt uscat ! Editat Octombrie 10, 2013 de MISHULIK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Salut sunt Gabi , 26 ani, zona Bucurestii Noi - BD ( daca se poate numi " bulevard" ) Laminorului, permis cat A cam de o luna, moto un VFR 750 F din 94'. Sunt nou in zona, nou pe forum , nou in lumea moto Accept orice invitatie la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 multumesc, bine v-am gasit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgrig Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Salutare! Sunt Ionut, 35 ani - carnet si motor din octombrie (deh, acum m-a lovit dambalaua). Am un F650 GS si stau in zona Salajan/N.Grigorescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Salut. Bine ai venit! Alta abordare a motociclismului, la 35 ani... cea corecta, dupa parerea mea... Daca mai ai si ceva experienta in trafic (pe 4 roti, eventual), sunt sanse mari sa mori de batranete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgrig Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Salut. Bine ai venit! Alta abordare a motociclismului, la 35 ani... cea corecta, dupa parerea mea... Daca mai ai si ceva experienta in trafic (pe 4 roti, eventual), sunt sanse mari sa mori de batranete... Multumesc! Da, e adevarat, am B-ul din 96 ... acum am facut un efort sa imi depasesc frica si ma bucur din plin. Am deja vreo 2500 de km, am profitat de vremea calda ... si am bagat ceva km pe drumurile frumoase Buc-Siriu-Bv-M.Ciuc-Tusnad-Gheorghieni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) In loc de ani, mai bine specificati cu aproximatie km pe care i-ati facut. Editat Octombrie 29, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate