middle_of_nowhere Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Shit...am zapacit textul ala de tot...se vede ca scriu la semafoare... So...ce voiam sa spun este: Salut Ionut. Si pe mine "m-a lovit damblaua" tot la "batranete", la 35. ) Am B-ul tot din 96 si cred ca sunt pe aproape de 1 mil km de atata vreme, mai ales ca sunt "plimbacios" tare prin europa...by car. Sa fii sanatos si sa ai parte de plimbare lunga si fara incidente. Asfalt uscat. Editat Octombrie 29, 2013 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgrig Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Multam la fel si tie.Ma bucur sa va cunosc, sa ne auzim cu bine in sezonul viitor si sa ne vedem la ture! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Gixxxer Locatia- forum, originar din topicul bihor. Membru din 22 Jan 2007 fac slalom printre topicuri de 2 bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rech_adriana Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 (editat) Salutare populatie !!!! Eu sant Adriana Rechesan, am 29 de ani si sant din Tg-Mures. Am carnet de vreo 8-9 ani dar mi-am zis ca nu imi cumpar motor caci daca il voi pilota precum conduc masina sigur mor pe el. Ei bine anul acesta in primavara mi-am luat primul motor, un Suzuki Bandit de 600...am invatat cumplit de repede sa merg pe el, sa-l inclin frumos dar dupa 3 luni am avut accident (smecheria din mine m-a dus spre accident si datul mare) si l-am vandut. Drept pentru care mi-am cumparat acum o luna un R1 de 1000 si o saptamana mai tarziu mi-am luat un Ninja de 600, model 2005.Doar ca de aceasta data ma pregatesc intens "impreuna" cu Keith Code pentru circuitul din Ungaria unde voi merge la anu. Va recomand tuturor cu foarte mare drag atata timp cat santeti incepatori si vreti sa invatati sa mergeti pe motor sa urmariti filmul(documentarul) Keith Code Twist of a Wrist 2 dar sa-l downloadati cu subtitrare in romana. pe www.thepiratebay.com il gasiti. Vad ca tot ati pus accent pe poze....ei bine...asta sant eu Editat Decembrie 25, 2013 de rech_adriana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Cool. Bine ai venit Adriana si succes. Ia-le usor, step by step. It's safer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Va recomand tuturor cu foarte mare drag atata timp cat santeti incepatori si vreti sa invatati sa mergeti pe motor sa urmariti filmul(documentarul) Keith Code Twist of a Wrist 2 dar sa-l downloadati cu subtitrare in romana. pe www.thepiratebay.com il gasiti. Buna Adriana, ma poti ajuta cu torentul la acest documentar? Nu ma descurc ca sa il iau de pe piratebay cu torent, doar cu downloaderul lor, pe care nu il vreau instalat. Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rech_adriana Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Cool. Bine ai venit Adriana si succes. Ia-le usor, step by step. It's safer. Le iau le iau usor crede-ma....m-am increzut rau de tot la inceput drept pentru care in 3 luni m-am imprastiat pe drum. dar ma bucur ca sant aici, m-am invatat minte, am avut colegi adevarati langa mine care mi-au spus HOOOO potoleste-te drept pentru care acum invat si la anu ne vedem pe circuit Buna Adriana, ma poti ajuta cu torentul la acest documentar? Nu ma descurc ca sa il iau de pe piratebay cu torent, doar cu downloaderul lor, pe care nu il vreau instalat. Mc Mai incearca sa-l downloadezi ca pana la urma o sa te lase fara downloaderul lor...nu stiu cum am facut si eu da pana la urma m-a lasat fara. Atata am tot inchis si deschis pagina aia pana m-a lasat. Hai ca ma uit eu acum pe piratebay si iti dau direct linkul si intri direct si ii dai download si poate asa te lasa..... ia vezi....al doilea e...cel cu subtitrare in romaneste http://thepiratebay.se/search/keith%20code%20twist%20of%20the%20wrist%202/0/99/0 Bafta, sper sa te descurci....daca nu...nu stiu cum sa te ajut....altundeva nu l-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Le iau le iau usor crede-ma....m-am increzut rau de tot la inceput drept pentru care in 3 luni m-am imprastiat pe drum. dar ma bucur ca sant aici, m-am invatat minte, am avut colegi adevarati langa mine care mi-au spus HOOOO potoleste-te drept pentru care acum invat si la anu ne vedem pe circuit Mai incearca sa-l downloadezi ca pana la urma o sa te lase fara downloaderul lor...nu stiu cum am facut si eu da pana la urma m-a lasat fara. Atata am tot inchis si deschis pagina aia pana m-a lasat. Hai ca ma uit eu acum pe piratebay si iti dau direct linkul si intri direct si ii dai download si poate asa te lasa..... ia vezi....al doilea e...cel cu subtitrare in romaneste http://thepiratebay.se/search/keith%20code%20twist%20of%20the%20wrist%202/0/99/0 Bafta, sper sa te descurci....daca nu...nu stiu cum sa te ajut....altundeva nu l-am gasit aceeasi treaba, nu merge. imi poti pune tu direct torentul pe mail? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Intra pe link-ul dat de Adriana si apoi dai click pe magnetul de sub titlul Keith Code - A Twist of the Wrist II [RO-subbed]. Se deschide automat download in utorrent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 ms. vad ca downloadeaza ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rech_adriana Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 ma bucur ca pana la urma ai reusit. subtitrarea e putin decalata dar oricum te vei uita la film cu pauza si back si pauza si citesti si iar pauza si iar back asa ca e ok bafta multa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 (editat) hahahhaha... ce sfaturi ))) Da adriana ... ia-o usor, ar fi pacat de picioarele alea ... si de posterior Editat Decembrie 27, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 hahahhaha... ce sfaturi ))) Da adriana ... ia-o usor, ar fi pacat de picioarele alea ... si de posterior corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 Intra pe link-ul dat de Adriana si apoi dai click pe magnetul de sub titlul Keith Code - A Twist of the Wrist II [RO-subbed]. Se deschide automat download in utorrent. ma bucur ca pana la urma ai reusit. subtitrarea e putin decalata dar oricum te vei uita la film cu pauza si back si pauza si citesti si iar pauza si iar back asa ca e ok bafta multa !!! Acum am terminat de vazut . Fac cinste! Scenariul cam de k k t, dar sfaturile f bune! Daca il vedeam impreuna poate mai puneam o pauza , dar asa nu are nici un farmec...o sa il mai revad pt a-l intelege mai bine. Cand punem in practica ce am vazut ? Merci inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rech_adriana Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 hahahhaha... ce sfaturi ))) Da adriana ... ia-o usor, ar fi pacat de picioarele alea ... si de posterior ha ha....funny.... eu zic ca mai degraba ar fi pacat de ai mei sa planga dupa mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 (editat) ha ha....funny.... eu zic ca mai degraba ar fi pacat de ai mei sa planga dupa mine.... Asa e Ai dreptate ... oricum peste 2-3 ani o sa te mariti, faci copii, te ingrasi ... ) Editat Decembrie 29, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 De ce nu va mutati voi la rubrica matrimoniale ?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 De ce nu va mutati voi la rubrica matrimoniale impreuna ?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Nu mai ie matrimoniale, d'aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 (editat) Tot geloasa ai ramas ? ... poate imi iau valiza si ma mut la tine. Editat Decembrie 30, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rech_adriana Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Asa e Ai dreptate ... oricum peste 2-3 ani o sa te mariti, faci copii, te ingrasi ... ) hahaha !!! chiar mi-am pus problema daca o sa fac bebei vreodata....cum as putea sa las motorul atata timp???? neah.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 (editat) Tot geloasa ai ramas ? ... poate imi iau valiza si ma mut la tine. Pai mi-e ciuda ca nu ne mai taiem in comentarii pe forum. Te astept cu dragc... si cu pioneze pe presul de la intrare. Editat Decembrie 30, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 Pai mi-e ciuda ca nu ne mai taiem in comentarii pe forum. Te astept cu dragc... si cu pioneze pe presul de la intrare. Preshul ala pe care scrie "Ohh, no, it's you again !" Stai linistita, am puteri supranaturale: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 Eu nu inteleg o treaba...dc nu va "tachinati" intr-un mediu mai intim? adica PM, SMS, FB, MESS. Sper ca nu ati presupus altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 Eu nu inteleg o treaba...dc nu va "tachinati" intr-un mediu mai intim? adica PM, SMS, FB, MESS. Sper ca nu ati presupus altceva cand o sa-ti gasesti si tu jumatatea vietii, o sa faci la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate