Soso Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 ieri am trecut prin zona cotroceni si am vazut pe trotuar o cutie m-am gandit ca este ciocolata austrica cand colo, iepurele a venit mai devreme pt mine asa ca dupa ceva munca de asamblare am inceput sa punem "goodies" dupa protectia de la toba au urmat handguards-urile apoi protectia de disc spate protectia de radiatoare si de pompa de ambreiaj poza cu power-plant ul neporen la telescop ca sa fiu sigur ca va fi numa a mea, am rapit-o si am dus-o la mine in pestera am o saptamana la dispozitie sa ne "cunoastem", dar promit sa revin cu impresii dupa rodaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Ce senzatie misto trebuie sa ai cand iti vezi troaca in cutie, noua noutza Te felicit si te invidiez! S-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 super-fain pachetzel:P jucarie la cutie!!! scrie misto pe cutie: HANDLE WITH CARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Bra man !! Sa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Sa o stapanesti sanatos. Faina bestia. Am si eu o intrebare....cum de ai trecut de la japoneza la KTM, ca " e " cate unii care nu ar face treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 7, 2007 Autor Share Postat Aprilie 7, 2007 singura japo care intra in discutie pt ce caut eu este yamaha, deoarece tin f mult la fiabilitate.comparand mere cu mere, adica wr450 model 2007 si exc450 model 2007 diferenta de pret este de aprox 2000 euro la final. greutatea motoretelor este similara. vreau totusi sa spun ca am fost is sunt f incantat de yamaha pe care o am inca, iar ca fiabilitate a fost de vis pana acum. ca si motoreta noua, ktm castiga dp meu de vedere.fara loc de intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Welcome to the club !!! Felicitari ! Si tu si capra cea noua sa Pasteti Fericiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Ti-ai facut un cadou superb. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 sa fii bland cu domnisoara, macar scote-o din post cum se cade......apoi, dupa o perioada, dai-o....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 nu vinzi cutia? ) f fain...probabil a fost una din cele mai frumoase zile de care ai avut parte in ultimul timp. pt mine ar fi cu siguranta cea mai frumoasa zi felicitari si s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Sa o satpanesti sanatos nea Sorine dar parca erai " Yamaha for live dedicated" sau ma inseala memoria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Bravo domnu'! S-o stapanesti sanatos. Ma chemi si pe mine dupa ce termini rodaju'? promit ca nu iau GPS-ul cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 saptamana asta ii da belite pe la bran. Ceva impresii d-l Soso? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Cam "bagaboanta " Katy asta, prea umbla multi cu ea! Dar are ea ceva de pun atatia laba pe ea.Welcome to the club! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Bravo Dom' Soso. Sincer. Bravo. Sa o stapanesti sanatos. Daca imi dai voie.... Nu ma pot abtine ptr ca mi te aduc aminte un impatimit al marcii Yamaha. Carui fapt atribuim achizitia? 1. Te-ai saturat de chinezoaice? 2. Vrei mai mult nerv si piese mai rapid de procurat? 3. Sau ti-ai dat seama ca tehnologia avanseaza rapid si ca nu merita sa iti cumperi motoare pentru o vesnicie? Oricum Power bun. Motor nou. Sa o calaresti fericit. PS: vezi ca la capitolul power exixta o surata de-a KTM-ului.... Incepe cu H.... Dar mai este timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 PS: vezi ca la capitolul power exixta o surata de-a KTM-ului.... Incepe cu H.... Dar mai este timp. Ce? Husqvarna? Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Ce? Husqvarna? Sa o stapanesti sanatos! NU. KTM are doar o singura surata. Incepe cu H si se termina cu G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Frumos....S-o CALARESTI sanatos !!! Sa vezi ce trage..... numa' sa te tina koaiele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) Ce? Husqvarna? Sa o stapanesti sanatos! HUBA-BUBA-BERG! BRAVO MAN PT ACHIZITIE! SA-I RUPI PISTONU' FERICIT! (E DOAR 200 DE E TOT CHITUL ) Editat Aprilie 12, 2007 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Felicitari! Te invidiem cu totii. Sper ca va veni vremea cand o sa-mi vad si eu mobra la cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Da-i in goarna fara mila ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 13, 2007 Admin Share Postat Aprilie 13, 2007 10: S-o stapanesti sanatos! ... si sa pui si tu poze mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 @smokey....o sa pun cateva poze din rodaj, sa vada producatorul cata grija am avut ) @dcsan...nu sunt fan yamaha, nici ktm, dar am o slabiciune pt produsele de calitate. sunt aspecte la care imi place ma mult batranica mea wr400 din 1998. @ cata.......ok, dar se va lasa cu perchezitie la ghiozdan si cu unghiile taiate @ionut......pe mail impresii @enduroman....trage bine, dar capastrul e la mine @ketemeu 1- nu sunt irait pe o marca, ci doar pe marfa 2-DA,da 3- nu prea vad cat de mult ar mai putea evolua motoretele de la ce sunt acum, poate doar sa puna volan in loc de ghidon. oricum, pentru un batranel e destul 525 ul cu mici reglaje. despre surioara mai galbena/neagra, imi e frica de pct 2 partea a 2 a , altfel aveam alti ochi pt ea. ca si impresii la 10 ore de functionare, imi place f mult manevrabilitatea si puterea. este mult mai usoara motoreta pe fata iar suspensiile sunt ok, astept sa se mai lase putin, dar mentin f bine traiectoria. foarte placuit ca iti ofera mult motorul si la turatii mai mici, nu trebuie sa tragi de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate