Adrian Frigo Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Semnalizarea aia o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Mai 12, 2018 Share Postat Mai 12, 2018 din pacate motocicleta din poza nu imi apartine. am folosit imaginea pt exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Mai 13, 2018 Share Postat Mai 13, 2018 Semnalizarea aia o dai? Salut, daca te intereseaza am doua semnalizari de mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Mai 13, 2018 Share Postat Mai 13, 2018 Cumpar cutie de viteze pt Dnepr, de preferat functionala sau macar carcasa sa fie buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 Caut grup spate Simson AWO inclusiv cardan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 (editat) salut, caut sa cumpar un cozoroc de far pentru un mz es daca are cineva de vanzare il rog sa imi dea de stire eventual pot da la schimb alte piese de mz es. Editat Mai 25, 2018 de bogdan p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 salut, caut sa cumpar un cozoroc de far pentru un mz es daca are cineva de vanzare il rog sa imi dea de stire eventual pot da la schimb alte piese de mz es. Ai poate vreo fotografie cum trebuie sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 (editat) Salut Shashka, Inca imi mai trebuie piesa de la tine de Jawa din 61 (partea de jos de la far) pe care mi-ai trimis-o si din cauza postei nu luat-o, Am zis si atunci si acum , la pretul cerut adaugi si pretul transportului din tura trecuta, ca sa fie bine .Am nevoie de piesa si ma intereseza daca doresti sa o mai dai cu sau fara partea finala de la tobe in forma de coada de randunica. Imi pare rau ca na mers data trecuta dar imi doresc sa mearga asta data. Toate cele bune Editat Mai 25, 2018 de sorinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 Cumpar un motor de mobra,chiar si nefunctional (am o datorie la cineva) Multumesc ! salut! mai cauți motor de mobră? aș vinde eu un motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Mai 28, 2018 Share Postat Mai 28, 2018 Vorbeste cu nea Sandu de la Uivar (tipu cu Wartburgu) tot ma imbia pe mine cu asa ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 (editat) Ai poate vreo fotografie cum trebuie sa fie? Ai poate vreo fotografie cum trebuie sa fie? ai o poza aici gasita pe net cumpar un cozoroc de far pt mz es..sau pot da la schimb alte piese de mz es. Editat Mai 29, 2018 de bogdan p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 ai o poza aici gasita pe net cumpar un cozoroc de far pt mz es..sau pot da la schimb alte piese de mz es. Ala e din aluminiu, facut pe timpuri la o masina de "roluit". Daca te intereseaza fara nervurile alea, e foarte usor de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Cumpăr o pereche de cartere pentru MZ ES 250/1 în stare foarte bună. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Salut, Caut un platou frana fata pentru un Ural Tourist din 2006. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 In 2006 nu avea disc? Vezi la uralmoto.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 cumpar aceste piese de ambreiaj pentru un cz 175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 ...caut piesa de cauciuc pe care se monteaza lampa spate FP230... Utilajele rusesti (K750/IJ...aveau genul asta de stop...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 ...caut piesa de cauciuc pe care se monteaza lampa spate FP230... Utilajele rusesti (K750/IJ...aveau genul asta de stop...) Eu am cumparat de pe ural-zentrale.de Mai gasesti si pe oldtimergarage.eu. Le am pe cele vechi dar nu mai stiu in ce stare sunt. Saptamana viitoare pot pune foto si daca ti se par ok ti le donez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 (editat) Salutare, Cumpar acte MZ RT125/3, eventual chiar si o motocicleta cazuta, sau cadrul, sau/si carterele cu seria motorului... Cumpar si o cutie de viteze de Ural M67 cu marsarier. Sa fie in toate mintile si neumblata in interior... Editat Iulie 2, 2018 de Papa_Bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 cumpar aceste piese de ambreiaj pentru un cz 175 de actualitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 (editat) Eu am cumparat de pe ural-zentrale.de Mai gasesti si pe oldtimergarage.eu. Le am pe cele vechi dar nu mai stiu in ce stare sunt. Saptamana viitoare pot pune foto si daca ti se par ok ti le donez. Editat Iulie 9, 2018 de edyneagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 Eu am cumparat de pe ural-zentrale.de Mai gasesti si pe oldtimergarage.eu. Le am pe cele vechi dar nu mai stiu in ce stare sunt. Saptamana viitoare pot pune foto si daca ti se par ok ti le donez. e ok! Multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 Cumpar pentru un MZ es 250, acte,toba esapament, partea dintre carburator si motor(gatul acela) ax roata spate,rozeta de pe ghidon, eventual ghidon complet. » Post actualizat in 26 Jul 2018 14:48Pentru rt/3 cumpar acte, ceas vitezometru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iulie 28, 2018 Share Postat Iulie 28, 2018 @Cristi 74 - cred ca pot sa te ajut eu. Am cadru cu acte (talon vechi si certificat radiere), ax roata, si alte piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iulie 28, 2018 Share Postat Iulie 28, 2018 Ok.ne auzim săptămână viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate