chopperman Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 O pereche de cartere pentru Ij Jupiter 4 mi-ar folosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian86 Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 O pereche de cartere pentru Ij Jupiter 4 mi-ar folosi. de jupiter 3 se potrivesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Nu mere de 3 pe 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) Caut cerc si spite de Jawa pe 16 inch pentru a face o roata de Mobra 50 Super, garnitura de robinet Monbra 50 Super sau robinet cu totul dar sa nu curga ca ale mele. Pe bani sau la schimb cu piese de IJ. Multumesc! Editat Iunie 6, 2014 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 caut platini pt un ij Jupiter 4 as prefer noi desi m-am lovit de cateva ori pe aici de nr lui gaspar nu mai reusesc sa il gasesc si as fi recunoscator daca vreun coleg ar putea sa il posteze din nou multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 nr de telefon Gaspar: 0744472055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Cumpăr ceas kilometraj Ij 56 sau asemănător. Mă interesează modelul ăla mai mic de ceas care intră în oala farului. Oferte pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Cumpăr ceas kilometraj Ij 56 sau asemănător. Mă interesează modelul ăla mai mic de ceas care intră în oala farului. Oferte pe PM. Modelul mic cu cadran crem. Gasesti la mine. Pret 70 ron. Daca esti interesat o sa pun si poza/e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Caut cerc si spite de Jawa pe 16 inch pentru a face o roata de Mobra 50 Super, garnitura de robinet Monbra 50 Super sau robinet cu totul dar sa nu curga ca ale mele. Pe bani sau la schimb cu piese de IJ. Multumesc! Salut, am eu o roata gata facuta. Janta 3.50/16; butuc mobra cu spite din sarma de inox de 4. Nu am nici o poza. 0749614491 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Modelul mic cu cadran crem. Gasesti la mine. Pret 70 ron. Daca esti interesat o sa pun si poza/e. Mulţumesc. Am uitat să precizez că ofer max. 40 lei. Nu il cumpăr "ca-i de Ii d-ăla din 1900 toamna", caut unul să se potrivească pe carcasa mea. Că-i de ij, simson, mobra sau ching-jiang nu-mi pasă. Totuși pune o poză că poate facem vre-un troc, un schimb echitabil. Editat Iunie 10, 2014 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Ceas km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 caut suporti de far in genul celor din poza si o aripa fata de 18" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) Salut, Un prieten cauta sa cumpere o mobra (50 sau super, nu hoinar). Ar dori sa fie cat mai completa, si de preferat cu acte. Cine are asa ceva de vanzare sau stie pe cineva care vinde este rugat sa imi dea si mie de stire Tudor - 0722409930 / tudor.ghigheanu@gmail.com / sau PM Merci. Tudor G. Editat Iunie 13, 2014 de TudorG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Pt.MZ250 caut cauciuicuri sei,embleme rezervor,chei contact sau si contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Are cineva idee unde as putea gasi niste coturi de Voshod/K 175 in stare relativ buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Daca afli pe careva de aduce piese bune de Voshod da de stire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Placi de ambreiaj de mz rt 125/2 gasim?si un cauciuc 2.75/3.00-19.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Cumpar mufele ce se cupleaza la modulul electronic de la Voshod, sau sugestii cu ce pot sa potrivesc acolo. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Cumpar mufele ce se cupleaza la modulul electronic de la Voshod, sau sugestii cu ce pot sa potrivesc acolo. Merci. Eu am pus papuci luati din comert.Dar problema este ca trebuie sa cautati schite cum se leaga.Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Are cineva idee unde as putea gasi niste coturi de Voshod/K 175 in stare relativ buna? te coafeaza astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Eu am pus papuci luati din comert.Dar problema este ca trebuie sa cautati schite cum se leaga.Cu respect Merci maestre . . . la asta ma gandisem initial,dar ulterior m-am gandit sa-mi acord o sansa, poate gasesc mufele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 M-ar interesa acceleratia de Mobra, am doar piesa de aluminiu de pe ghidon in care se prinde maneta pt frana de mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Intre timp a gasit mobra. La prima vedere am nevoie de un far cu totul sau sticla si contactul din far, o toba, si suportul de la maneta de ambreiaj cu schimbatorul de faza/pozitii intreg ca la mine este spart. Daca are cineva va rog frumos sa dati un semn pe PM Salut, Un prieten cauta sa cumpere o mobra (50 sau super, nu hoinar). Ar dori sa fie cat mai completa, si de preferat cu acte. Cine are asa ceva de vanzare sau stie pe cineva care vinde este rugat sa imi dea si mie de stire Tudor - 0722409930 / tudor.ghigheanu@gmail.com / sau PM Merci. Tudor G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Intre timp a gasit mobra. La prima vedere am nevoie de un far cu totul sau sticla si contactul din far, o toba, si suportul de la maneta de ambreiaj cu schimbatorul de faza/pozitii intreg ca la mine este spart. Daca are cineva va rog frumos sa dati un semn pe PM Salut! Daca iti fac trebuinta piesele din poza, ti le donez cu placere. Daca mai sap, poate iti mai gasesc si alte maruntisuri... PM sau tel.0722.702.892 Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Salut! Daca iti fac trebuinta piesele din poza, ti le donez cu placere. Daca mai sap, poate iti mai gasesc si alte maruntisuri... PM sau tel.0722.702.892 Numai bine! Ce alte maruntisuri mai ai domnu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate