oanceamihai46 Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Pt.MZ250 caut cauciuicuri sei,embleme rezervor,chei contact sau si contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Are cineva idee unde as putea gasi niste coturi de Voshod/K 175 in stare relativ buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Daca afli pe careva de aduce piese bune de Voshod da de stire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Placi de ambreiaj de mz rt 125/2 gasim?si un cauciuc 2.75/3.00-19.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Cumpar mufele ce se cupleaza la modulul electronic de la Voshod, sau sugestii cu ce pot sa potrivesc acolo. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Cumpar mufele ce se cupleaza la modulul electronic de la Voshod, sau sugestii cu ce pot sa potrivesc acolo. Merci. Eu am pus papuci luati din comert.Dar problema este ca trebuie sa cautati schite cum se leaga.Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Are cineva idee unde as putea gasi niste coturi de Voshod/K 175 in stare relativ buna? te coafeaza astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Eu am pus papuci luati din comert.Dar problema este ca trebuie sa cautati schite cum se leaga.Cu respect Merci maestre . . . la asta ma gandisem initial,dar ulterior m-am gandit sa-mi acord o sansa, poate gasesc mufele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 M-ar interesa acceleratia de Mobra, am doar piesa de aluminiu de pe ghidon in care se prinde maneta pt frana de mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Intre timp a gasit mobra. La prima vedere am nevoie de un far cu totul sau sticla si contactul din far, o toba, si suportul de la maneta de ambreiaj cu schimbatorul de faza/pozitii intreg ca la mine este spart. Daca are cineva va rog frumos sa dati un semn pe PM Salut, Un prieten cauta sa cumpere o mobra (50 sau super, nu hoinar). Ar dori sa fie cat mai completa, si de preferat cu acte. Cine are asa ceva de vanzare sau stie pe cineva care vinde este rugat sa imi dea si mie de stire Tudor - 0722409930 / tudor.ghigheanu@gmail.com / sau PM Merci. Tudor G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Intre timp a gasit mobra. La prima vedere am nevoie de un far cu totul sau sticla si contactul din far, o toba, si suportul de la maneta de ambreiaj cu schimbatorul de faza/pozitii intreg ca la mine este spart. Daca are cineva va rog frumos sa dati un semn pe PM Salut! Daca iti fac trebuinta piesele din poza, ti le donez cu placere. Daca mai sap, poate iti mai gasesc si alte maruntisuri... PM sau tel.0722.702.892 Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Salut! Daca iti fac trebuinta piesele din poza, ti le donez cu placere. Daca mai sap, poate iti mai gasesc si alte maruntisuri... PM sau tel.0722.702.892 Numai bine! Ce alte maruntisuri mai ai domnu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Placi de ambreiaj de mz rt 125/2 gasim?si un cauciuc 2.75/3.00-19.Multumesc. Se mai adauga un ambreiaj de mz 175.Mai exact partea aia de ambreiaj care se imbina pe con.Celelalt sunt bune si nu ma intereseaza.Pret si poze.Restul detaliilor discutam pe PM.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Ce alte maruntisuri mai ai domnu'? Dom" doctor uite pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 salut caut o sticla de far pt jupiter 3 sau ceva adaptari daca se poate poate arfe cineva si vrea sa o transforme in bere sau bani. m-ar aventaja chiar si farul (sticla + oglinda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Dom" doctor uite pozele Roata este in stare buna?Ce pret are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 salut caut o sticla de far pt jupiter 3 sau ceva adaptari daca se poate poate arfe cineva si vrea sa o transforme in bere sau bani. m-ar aventaja chiar si farul (sticla + oglinda) Gasesti la mine : /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1034385 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Roata este in stare buna?Ce pret are ? Se interesa Doctoru de ia, daca nu o mai vrea e libera la vanzare. Janta e cadmiata,deci nu are luciu,spitele ,mai putin vreo 3-4 sunt din electrozi de inox de 4. Starea, e asa cum o vezi ,nu tin minte sa fie descentrata. pret 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Gasesti la mine : /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1034385 salut pe mine ma intrereseaza sticla + oglinda ca oala am. daca ai si asa , k sa nu descompletezi farurile aste faine, fa un pret si trimite pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 salut pe mine ma intrereseaza sticla + oglinda ca oala am. daca ai si asa , k sa nu descompletezi farurile aste faine, fa un pret si trimite pe pm Uite o sticla de far, insa nu stiu daca e de IJ sau MZ es. Diametrul total e 17,3 iar cel ce se imbina cu rama cam 16,5-16,7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 caut stop Mobra , modelul din foto de mai jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Am FR230 noi, echivalente. Daca vrei suna-ma, nu am ce face cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Am FR230 noi, echivalente. Daca vrei suna-ma, nu am ce face cu ele. salut la cine faci referire?la ce post? » Post actualizat in 18 Jun 2014 21:21 Uite o sticla de far, insa nu stiu daca e de IJ sau MZ es. Diametrul total e 17,3 iar cel ce se imbina cu rama cam 16,5-16,7. salut mercii mult dar astazi am masurat oglinda si imi trebuie o sticla cu diametrul maxim de 14,3 oricum ramane deschisa cererea si iti multumesc inca o data » Post actualizat in 18 Jun 2014 21:24 Daca afli pe careva de aduce piese bune de Voshod da de stire! salut daca te intereseaza cred ca pot sa iti fac rost de un cilindru si piston, ambele noi, dar nu stiu pretul. daca te intereseaza contactez omul si iti zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Cumpar oala de ambreiaj pt Hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Un bec pt far de mobra se gaseste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate