m72story Postat Decembrie 25, 2019 Share Postat Decembrie 25, 2019 Craciun sanatos pentru toti! Caut un tren fix Nipru pentru cine are de dat, ofer bani sau alte piese. Toate bune! Craciun sanatos pentru toti! Caut un tren fix Nipru pentru cine are de dat, ofer bani sau alte piese. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Decembrie 25, 2019 Share Postat Decembrie 25, 2019 Va salut! Are cineva capacele laterale de ij56 care acoperă carburatorul si filtrul de aer? Ma intereseaza in mare parte doar cel din stânga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 Pentru modelul de Cilindru cu ferestre de baleaj mari. Acum 1 minut, Marius03NMG a spus: Pentru modelul de Cilindru cu ferestre de baleaj mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 28, 2019 Share Postat Decembrie 28, 2019 La 25.12.2019 la 23:39, Marius03NMG a spus: Va salut! Are cineva capacele laterale de ij56 care acoperă carburatorul si filtrul de aer? Ma intereseaza in mare parte doar cel din stânga! Cred ca am eu capacele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Va salut și la mulți ani. Caut pt o jawa 354din 1958 o aripa de față și protecția aceea de aluminiu ce acoperă carburatorul plus multe alte piese. Dacă are cineva va rog sa va anunțați. Sunt dispus și la schimburi cu alte piese de jawa 175 MZ 125rt3 Jupiter 3 sau mobra 50 și nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 16, 2020 Share Postat Ianuarie 16, 2020 (editat) Nu prea este de p'aici dar e pentru o motoreta comunista: Caut cu disperare o galerie admisie Oltcit, ofer rascumparare in piese sau bani. Editat Ianuarie 16, 2020 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 17, 2020 Share Postat Ianuarie 17, 2020 Dai pe goagal cu Dezmembrez Oltcit,te duce pe Olx,sunt ceva anunturi.iaca unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 17, 2020 Share Postat Ianuarie 17, 2020 Am parcurs procedura, nimeni nu vinde galerie, daca vreau imi dau tot motorul sau toata masina. Intre timp s-a gasit o solutie la Craiova cu ajutorul lui mpc, caruia ii multumesc pentru suportul oferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Salutare grup. Sunt în căutarea unei remorci pav 40 sau 41 pentru jawa. Dacă știri pe undeva sau ma puteți îndruma către ceva situri din Ungaria gen olx sau alte tari mai apropiate unde pot fi găsite la preturi mai ok va sunt recunoscător. Mulțumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 (editat) Acum 43 minute, cornelilinca84 a spus: Salutare grup. Sunt în căutarea unei remorci pav 40 sau 41 pentru jawa. Dacă știri pe undeva sau ma puteți îndruma către ceva situri din Ungaria gen olx sau alte tari mai apropiate unde pot fi găsite la preturi mai ok va sunt recunoscător. Mulțumesc mult Salut, " motorkuli eladó" cauta asa pe google.De ex. pe kepesmotor.hu sunt 3 buc. Editat Februarie 2, 2020 de Inatloz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 (editat) Acum 10 ore, Inatloz a spus: Salut, " motorkuli eladó" cauta asa pe google.De ex. pe kepesmotor.hu sunt 3 buc. Multumesc. Am sunat și se pare ca nu mai este nici una disponibila. Poate știți alte pagini de prin împrejurimile României. Editat Februarie 2, 2020 de cornelilinca84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 Salutare. Caut un butuc în stare ok pt mobra. Doar butucul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clavac.office@gmail.com Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Buna ziua , caut si eu un robinet de benzina pentru un dnepr mt 11 din 1992, daca aveti idee de unde pot cumpara.Sa fie si folosit sar sa nu aiba probleme.Multumesc 0724898763. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Acum 23 ore, clavac.office@gmail.com a spus: Buna ziua , caut si eu un robinet de benzina pentru un dnepr mt 11 din 1992, daca aveti idee de unde pot cumpara.Sa fie si folosit sar sa nu aiba probleme.Multumesc 0724898763. are Gaspar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Cumpar una bucata - buton comanda far/claxon pentru Simson 425 ... 4 fire, ghidon 22mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 Cumpăr capac carburator pt jawa 354,modelul pt filtrul de aer extern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 (editat) Daca ii identic cu carburatoarele Jikov cu paharul decantor lateral, iti pot da eu unul. Editat Iunie 2, 2020 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Da, folosesc carburator jikov cu pahar lateral. Dă-mi un bip și te sun. 0765435870 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Salutare! Mai are cineva piese de BMW R80 Monolever? Ma intereseaza mai multe repere... Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
сука блять Postat Iunie 11, 2020 Share Postat Iunie 11, 2020 Vsem privjet , caut o furca fata de Vashod mi-am incercat norocul pe olx dar nu am gasit (cel putin nu inca). Am deja una dar este ruginita - irecuperabila. Daca aveti informatii despre de un posibil swap sau orice m-ar putea ajuta sa-l pun din nou pe picioare pe noul meu tavarisch va sunt recunoscator. Multa sanitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 11, 2020 Share Postat Iunie 11, 2020 Salut, caut cele doua piese compatibile Nipru frana spate. Ofer recompensa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Întreb și aici Averi idee de und epot cumpăra pistoane de calitate cota 62,25 pentru jupiter 3? P. S. Exclus Gașpar și motorbike. Bg care au aceeași calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 furca fata completa cu roata si bascula spate Voshod.Legatura pe PM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 (editat) Salut. Un amic a cumparat de pe motobile bg pistane de jupiter 4 cota STD. Pistoaele aveau stanta la intetior, turnarea fara bavura interioara si material decent prelucrat. Fata de cele pe care le avea deja in motor cu aspect de ceaun pe umerii de asezare al boltului si mantaua interioara, aspectul era net superior. La lovire un sunet specific al materialului dens de clopot, specific aliajului cu o densitate buna. Editat Iunie 13, 2020 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 În seara asta am sa pun ceva poze cu cele cumpărate de kine din bg și cele de la Gașpar. Sunt curios dacă voi veți constata vreo diferența vizuala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate