shui Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 cred ca am eu semiluna aceea,vreau la schimb o pedala de starter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 cumpar cutie laterala pt baterie si manere (acceleratia) pt ghidon pt un cz 175 din 1961 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 cred ca am eu semiluna aceea,vreau la schimb o pedala de starter. in primul rand nu am zis ca o vreau eu...este pt un om care m-a sunat.nici macar nu il cunosc dar vroiam sa il ajut. daca o dai anunta-ma si iti fac legatura cu el. Restul nu mai este trb mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 ok,dar nu ma mai certa si tu.. incerc sa imi fac timp maine si daca o gasesc o sa pun cateva upload-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 cumpar cutie laterala pt baterie si manere (acceleratia) pt ghidon pt un cz 175 din 1961 Salut, la manerul acceleratiei iti trebuie si sania ?. Cred ca le am pe amandoua,si daca le vrei pune si tu un pret si ti le trimit prin posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 cumpar cutie laterala pt baterie si manere (acceleratia) pt ghidon pt un cz 175 din 1961 Am eu o cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) caut/cumpar compartiment (cutie ) baterie de MZ RT 123 / 3 cum se vede`n imagine. dati PM ca is aiurit Editat Octombrie 23, 2009 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 cu cat se mai da un carburator de voshod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 cumpar cot evacuare emw cat si alte piese de emw sau bmw r 35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 cu cat se mai da un carburator de voshod? Fanele ma intereseaza carbu'...zi cat vrei pe el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru87 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Cumpar cutie de viteza pentru un jupiter 4,mi-ar prinde bine niste informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Cumpar cutie de viteza pentru un jupiter 4,mi-ar prinde bine niste informatii. cam ce te-ar interesa din cutie? sau toate componentele? da-mi pm. daca nu ma insel, cred ca le am pe toate. facem un pret si ti le pun la curierat sau cum preferi. bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) As avea nevoie de urmatoarele piese pentru Uralul meu: 1. Toba (sau tobe) de esapament de Ural cu tot cu coate 2. Cric lateral. 3. Crash-baruri 4. Aripa atas, da' sa fie de Ural nu de Nipru 5. Bulb de neutral As prefera ca primele 1,2 si 3 sa fie negre... trimiteti-mi, va rog, mail pe olimpiu.x [coada de maimuta] gmail [punct] com Acolo-mi verific mailurile mai des. mersi Editat Octombrie 30, 2009 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Fanele ma intereseaza carbu'...zi cat vrei pe el... Maine ii spun tatalui meu sa il trimita sa ii fac niste poze... facem dupa aceea un pret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Maine ii spun tatalui meu sa il trimita sa ii fac niste poze... facem dupa aceea un pret! oky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 oky uite si carburatorul ... Mesaj completat iulian vezi ca am postat la bursa ...dau si un set nou de voshod daca esti interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poetu2007 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) Cumpar geanta fata MZ ETZ, numai stare buna. Editat Noiembrie 4, 2009 de poetu2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 cumpar alternator Ij pe 12V O723165275 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 cumpar alternator denso pentru ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 cumpar alternator denso pentru ural am un denso dar e de bandit 600,nu stiu in ce masura te-ar putea ajuta,piesa e in stare ff buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 am un denso dar e de bandit 600,nu stiu in ce masura te-ar putea ajuta,piesa e in stare ff buna. Nici eu nu-mi pot da seama... poti pune niste poze?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 o sa pun maine cateva cu ruleta langa el,ca sa poti vedea si dimensiunile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Caut sa cumpar parbriz atas IJ Jupiter 4 are cineva ? , sau de unde mai pot cumpara unul in stare noua sau buna . Va multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Caut sa cumpar parbriz atas IJ Jupiter 4 are cineva ? , sau de unde mai pot cumpara unul in stare noua sau buna . Va multumesc . salut am eu un parbriz de marauder : http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...mot+-66531.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 vand chiuluasa de ij planeta 5 [din dezmembrari] in stare ff buna. pret 90 ron negociabil. tel 0743317510 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate