stefanstnc Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 daca te intereseaza doar carcasa, pe care sa iti adaptezi/cumperi/montezi becuri, ceas, contact, gasesti la Mizil, la mineMesaj completat uite un nr al lui Pedro, poate te ajuta 0762260449 merci imi poti lasa un nr de telefon cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 cumpar chiulase pt ifa bk de 350 sau ofer cilindrii la schimb asaltatima cu pm uri nu va fie frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 M-ar interesa un IJ Planeta 5 cu atas (trecut in acte!), in stare cat mai buna, la un pret acceptabil! Astept raspuns fie aici, fie De fapt, mi-as dori ceva de genul celei oferite acum cateva luni de Pedros... Si Pedros nu-mi raspunde... A mea e cam scumpa.0723172823. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 merci imi poti lasa un nr de telefoncu respect 0729461893 Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2008crisan Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 A mea e cam scumpa.0723172823. Oare s-a scumpit mai tare din august incoace?! Daca nu te deranjez, ne auzim pe luni... Poate cadem la pace pana la urma... 0744-476615, Dragos (asta ca sa stii cine te bazaie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Incerc sa ma inregistrez pe eBai si nu reusesc. Nu vad care ar fi problema, am completat toate cimpurile,ma intoarce de fiecare data inapoi fara sa vad care-i neregula. Dati-mi un pm daca banuiti unde gresesc. Multumesc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Aveti cont/card in euro? Lasati-mi un nr de orange si va ajut maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) Aveti cont/card in euro? Lasati-mi un nr de orange si va ajut maine. Am primit pina la urma asta. Am vrut sa-ti trimit pm dar nu am putut trimite imaginea. Tradu cu Google traducere (germana -romana) Sa cumpar piese de simson http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=simson+awo...d=p5197.c0.m627 Editat Februarie 19, 2011 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Habar nu am ce scrie, o sa incerc sa va fac contul pe ebay.com si nu la nemti. Mesaj completat In alta ordine de idei, vreti sa vindeti ceva pe ebay sau pt cumparaturi sporadice? In al doilea caz va pot ajuta fara probleme. Mesaj completat Imi dati linkurile pe PM, ca sa nu mai facem offtopic si vedem ce putem sa cumparam, oferindu-va si explicatiile de rigoare. Cer comision la schimb doar prezenta la intrunirea de comuniste care sper sa se faca in mijlocul tarii, ca toata lumea sa aiba un acces facil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Oare s-a scumpit mai tare din august incoace?! Daca nu te deranjez, ne auzim pe luni... Poate cadem la pace pana la urma... 0744-476615, Dragos (asta ca sa stii cine te bazaie) A ramas la aceeasi bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Salutare baieti ! Vin Am si eu nevoie de un arc , cu aprozimativ 7-8-9-15 spire , pe care sa-l tai in 2 si sa fac 2 arcuri mai mici pentru a reface furca ! Numarul spirelor il voi stabili in functie de cat de tare este arcul! Sau daca aveti deja 2 arculete cu mai putine spire 4-5 spire , din vre-o furca de moto sau altceva , ar fi bine . Uitati si 2 poze : http://www.99poze.ro/Arc_furca_/1/ Asa ca daca aveti vre-un arc cu urmatoarele dimensiuni , dati-mi va rog de stire care ar fi pretul acestuia ! Diametrul exterior - 3,5 - 3,6 cm Diametrul interior - 2,8 cm Grosimea spirei - 2 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Încearcă cu un arc interior de furcă față de Jawă, poate-poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) Habar nu am ce scrie, o sa incerc sa va fac contul pe ebay.com si nu la nemti. Aia e o confirmare, care o sa-i vina omului acasa prin scrisoare... Cu un cod... care va trebui introdus pe site.... si care e de fapt o verificare a site-ului ca omul locuieste acolo unde a si zis... In felul asta se evita pacalicii! Intr-adevar, pe ebay.com verificarea nu e/era obligatorie. Mesaj completat Revin cu o nevoie... desi nu-mi prea fac iluzii ca o sa si gasesc... Un amortizor de ural Dar mai scurt cu cativa centimetri. Mesaj completat Ca de exemplu, asta are doar 33cm: dar nu se mai poate face mai nimic la el. Mersi Editat Februarie 20, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Pai asta e amortizor de la Dani. Intradevar, cele originale rusesti, nu cooperativa xeroxurilor chinezesti, sunt mai scurt cu 1,5-2 cm. Destul de greu de gasit, am vazut pe ebay.com, dar trebe sa dai cu banu. Mesaj completat In principiu, merge scurtat arcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 caut cumpar grup mt 16 tel 0743062948 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Salutare baieti !Vin Am si eu nevoie de un arc , cu aprozimativ 7-8-9-15 spire , pe care sa-l tai in 2 si sa fac 2 arcuri mai mici pentru a reface furca ! Numarul spirelor il voi stabili in functie de cat de tare este arcul! Sau daca aveti deja 2 arculete cu mai putine spire 4-5 spire , din vre-o furca de moto sau altceva , ar fi bine . Uitati si 2 poze : http://www.99poze.ro/Arc_furca_/1/ Asa ca daca aveti vre-un arc cu urmatoarele dimensiuni , dati-mi va rog de stire care ar fi pretul acestuia ! Diametrul exterior - 3,5 - 3,6 cm Diametrul interior - 2,8 cm Grosimea spirei - 2 mm Salut,fii putin mai explicit,la dimensiunile tale int. ext. ar insemna ogrosime a spirei de 3,4 mm tu ai pus 2mm conteaza si distanta dintre spire,si lungimea arcului in sine,mai precis unde il folosesti. Presupun ca e vorba de un arc de presiune nu de intindere. Un shubler tear ajuta foarte mult. Ar fi buna si o poza, in felul acesta as putea sa te ajut.Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Salut,fii putin mai explicit,la dimensiunile tale int. ext. ar insemna ogrosime a spirei de 3,4 mm tu ai pus 2mm conteaza si distanta dintre spire,si lungimea arcului in sine,mai precis unde il folosesti. Presupun ca e vorba de un arc de presiune nu de intindere. Un shubler tear ajuta foarte mult. Ar fi buna si o poza, in felul acesta as putea sa te ajut.Numa bine. Salutare ! Deci , eu vreau un arc mai lung , sau 2 mai scurte , cu aproximativ 4-5 spire sau sau daca este lung cu 1O-12 spire . Il folosesc la furca de la Hoinar ! In afara de cele 2 arcuri lungi , care se comprima , pentru a amortiza socul , mai sunt 2 arculete mici , care la mine au fost rupte , asa ca nu stiu lungimea , deasemenea nu stiu daca astea erau cele originale ! Arcul trebuie sa aiba diametrul exterior 3,5 - 3,6 cm , pentru ca el este bagat in teava furcii , iar diametrul interior trebuie sa fie cam de 2,8 cm , pentru ca prin el , mai trece un brat al furcii , cel de care se prinde roata . Rolul lui este sa amortizeze din soc furca care se intinde dupa comprimare , ca altfel loveste piulita din capatul bratului in bucsa interioara care este pusa ca limitator. Am facut un desen sa fie mai usor de inteles : Arcul albastrul il am , cu galben am facut piulita limitatoare , iar cu rosu arcul care la mine era rupt , si care are rolul de a amortiza socul cand0 se intinde furca, sa nu se intinda brusc , ca altfel loveste piulita ( galbena ) in bucsa de pe interiorul bratului PS : ala este un telescop de la furca, iar partea de jos , cea cu cercul ala mic , este unde vine axul de la roata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) caut Âşi eu pt cineva o manetă ambreaj Âşi schimbător de viteză pentru un zundapp ks 50.... Dl. Mana 0745 697 394 e vorba de un model deăla de prin '50... Editat Februarie 24, 2011 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 As vrea si eu doi cilindri cu pistoane fiecare d 250 pt a marii capacitatea unui izh(care sa se potriveasca bineinteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Are cineva de vanzare 2 tobe, ma intereseaza ceva cu lungimea de aprox 50 cm, si daca nu-s pretentios, sa aiba gura de intrare la coate de fi 38 (masura europeana)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Vreau o geaca de piele, modelele vechi, in principal ma intereseaza cele lungi, marimea 52-54. Tel 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Ma, sincer, vreau ceva mai aratos pentru hibrid, daca nu gasesc bag toba cu plaman. Pt cine mai are cutii de nipru pe acasa, imi trebuie levierul de marsarier, dar cu dantura sa fie f buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 salut am nevoie de la axa cu came de simson de saiba de otel ce vine dupa pinionul axei, de cuplajul urmator, si de crucea de cauciuc. multumesc piesele 2,3, si patru de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Ma, sincer, vreau ceva mai aratos pentru hibrid, daca nu gasesc bag toba cu plaman.Pt cine mai are cutii de nipru pe acasa, imi trebuie levierul de marsarier, dar cu dantura sa fie f buna. Stiu ca e original ce ai tu in poze dar ca sa fiu sincer nu e practic: nu e bun nici de apucat cu mana si nici de tras-impins cu piciorul si tu tot ai un hibrid. Ai putea investi intr-o instalatie de rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 (editat) Ce instalatie de rezervor visezi mah, pai crezi ca toata ziua bag in marsarier? Ai sau nu ai de vandut levierul ala? Mesaj completat A, gata, mi-am dat seama, ansamblu pe rezervor, ca la Sahara. Editat Martie 2, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate