Lolo_ID Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Bineinteles ca nu mai cumpar. Acum am ajuns acasa. Cumpar rezervor de DNEPR MT 11. S-a rezolvat. Acum am venit de la @lantz. Am luat de la el rezervor. Editat Martie 29, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 cumpar set motor cz 175 sport (piston cilindru segmenti bucasa bronz bolt ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memecz Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 cumpar toba hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Cumpar redresor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Cumpar redresor Eu am de ăsta, luat de nou, de mai bine de un an, Âşi a mers foarte bine. Că l-am hăcuit eu cu mîna mea e altă poveste. Dădusem 99 de lei, nu ca în anunțul de față. http://www.utilul.ro/Redresor-baterie-BT-BC-12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 cumpar toba hoinar poza promisa. poza promisa. pretul 50 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 are cineva la vanzare 2 roti complet echipate de ij jupiter/planeta ? spitate/aliaj astept poze / pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 (editat) Cumpar urgent tija care actioneaza frana spate de voshod. Editat Aprilie 11, 2012 de 3m-01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 cel mai simplu si rapid o faci din tija filetata, o tai la cat iti trebuie si ai lungime de reglat cat vrei bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 cel mai simplu si rapid o faci din tija filetata, o tai la cat iti trebuie si ai lungime de reglat cat vrei bafta daca nu gasesc o sa incerc si varianta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 are cineva la vanzare 2 roti complet echipate de ij jupiter/planeta ? spitate/aliaj astept poze / pret cred ca am ceva maine ma uit si fac si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 cu rotile am rezolvat deocamdata multumesc celor care mi-au raspuns acum sunt in cautare de o aripa de atas de jupiter nu conteaza culoarea, doar sa fie dreapta si fara rugina patrunsa multumesc din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 cu rotile am rezolvat deocamdata multumesc celor care mi-au raspuns acum sunt in cautare de o aripa de atas de jupiter nu conteaza culoarea, doar sa fie dreapta si fara rugina patrunsa multumesc din nou ce model te intereseaza?jupiter 4 sau 5 ?am de amandoua tipurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 ma intereseaza cutia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 jupiter 4 pune o poza ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 ma intereseaza cutia asta. Da-mi un telefon. Pt un prieten caut un carburator de voshod. Da-mi un telefon. Pt un prieten caut un carburator de voshod. Am inteles ca s-a rezolvat cu acel carburator de voshod. I-am dat numarul lui Dany si am inteles ca problema e ca si rezolvata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adilache Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 (editat) /index.php?/topic/93453-cereri-pentru-comuniste/page__view__findpost__p__2024292 are cineva (pe bani sau bere) pentru IJ 56 urmatoarele: - bec far 2 faze la 6 V (nu cunosc ce putere au pentru ca nu am bec original) - cablu kilometraj cu melcul de la roata - lant de la roata spate - burdufuri pentru lant - roata dintata de la roata din spate (pe care vine lantul) - garniturile de cauciuc de la "borcanasele" in care se pune uleiul la filtrul de aer Editat Aprilie 13, 2012 de adilache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Pune o poza cu pinionul/roata dintata de la roata din spate daca ai piesa respectiva defecta sau poza cu carcasa aceea din aluminiu in care e incorporat/a ca sa-ti spun ce fel de pinion ai nevoie (eventual sa ma uit prin piesele mele de pinion si poate ai noroc sa gasesc si garniturile de la borcanele filtrului de aer). Pentru lant si burdufuri pentru lant suna la 0740 848 790 Dan. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Pune o poza cu pinionul/roata dintata de la roata din spate daca ai piesa respectiva defecta sau poza cu carcasa aceea din aluminiu in care e incorporat/a ca sa-ti spun ce fel de pinion ai nevoie (eventual sa ma uit prin piesele mele de pinion si poate ai noroc sa gasesc si garniturile de la borcanele filtrului de aer). Pentru lant si burdufuri pentru lant suna la 0740 848 790 Dan. . Cumpar roata dintata mare de la motorul de Minimobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Nu mai am de multa vreme piese de Minimobra, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Cumpar roata dintata mare de la motor de Minimobra Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 caut urmatoarele: stop jawa/cz model 125 sau 175 sau 250 (similar cu cel de pe jawa 356) capace (staga + dreapta) de sub sa - cele care acopera filtrul de aer aparatoare lant transmisie astept oferte - de preferat pe PM toate cele bune inca mai caut cele de mai sus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 inca mai caut cele de mai sus.... man esti ghinionist deoarece capacele laterale au plecat la cineva astazi mai am doar motorul si furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 in continuare am nevoie de roata fata .aripa fata si stop aripa spate de cz 175 an 1960.chiar nu mai are nimeni:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 in continuare am nevoie de roata fata .aripa fata si stop aripa spate de cz 175 an 1960.chiar nu mai are nimeni:( Uite aici un stop de care-ti trebuie tie : /index.php?/topic/274372-bursa-clasicelor/page__st__330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate