zaha.ionel Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Cumpar cartere MZ RT 125,pt. 4 viteze ,ma intereseaza cotele la cutie sa fie bune chiar daca cele de la ambielaj sunt duse.Am nevoie si de pedalele aferente.tel 0726 349507 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 am nevoie de un portbagaj de mz es 175 original si o sigla de rezervor pe partea dreapta. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) atazi m-am apucat s aansamblez motoru insa am constatat ca imi lipsesc ceva piese respectiv un semering ce vine la axul de la pinion ce vina la roata si o siguranta de vine la ambielaj(aceea ce tine rulmentu si semeringu) daca are cineva macar acea siguranta, k nu gasesc nicaieri, este binevenita si sunt bun de plata.i cu aceasta ocazie anunt public k imi trebuie una lampa STOP completa din aceea ce o gasim la mobra 50 + inca una tabla pe care vin montate becurile (tot de la aceeasi lampa). Editat Ianuarie 8, 2014 de cornelilinca84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian86 Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) atazi m-am apucat s aansamblez motoru insa am constatat ca imi lipsesc ceva piese respectiv un semering ce vine la axul de la pinion ce vina la roata si o siguranta de vine la ambielaj(aceea ce tine rulmentu si semeringu) daca are cineva macar acea siguranta, k nu gasesc nicaieri, este binevenita si sunt bun de plata.i cu aceasta ocazie anunt public k imi trebuie una lampa STOP completa din aceea ce o gasim la mobra 50 + inca una tabla pe care vin montate becurile (tot de la aceeasi lampa). daca sunt pt jupiter 3 te ajut eu cu stopul. am stopul de jupiter, dar fara plasticul rosu. o sa ii fac o poza si daca iti trebuie si ii gasesti plasticul ti-l dau, urmand sa il trimit cu acel ornament. uita-te in pozele cu jupiterul din topicul meu, acolo se vede stopul. Editat Ianuarie 8, 2014 de iulian86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 daca sunt pt jupiter 3 te ajut eu cu stopul. am stopul de jupiter, dar fara plasticul rosu. o sa ii fac o poza si daca iti trebuie si ii gasesti plasticul ti-l dau, urmand sa il trimit cu acel ornament. uita-te in pozele cu jupiterul din topicul meu, acolo se vede stopul. multumesc mult. sticla pt el am si chiar noua insa nu am restul. daca vrei cand imi trimiti ornamentul pune si stopul (tot ce ai de la el ) te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian86 Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 ok, il voi da jos de pe aparatoare. sper sa ajuns la posta zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 vreau şi eu o pedala de schimbătorul pt nipru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2011 Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 cumpar un motor de ij 56 complect in stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 chiar nimeni nu are o siguranta de la ambielajul de jupiter 3 de care se incurca, k sa termin si eu motorul de ansamblat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 chiar nimeni nu are o siguranta de la ambielajul de jupiter 3 de care se incurca, k sa termin si eu motorul de ansamblat? Am eu niste sigurante,dar nu sunt originale,insa am toate marimile(aproape) Da-mi niste masuratori,si poate gasesti si o poza informativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 cumpar un motor de ij 56 complect in stare buna Acceseaza tocmai.ro si ai sa gasesti citeva oferte de Ij 56 in stare de functionare si cu actele in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) Am eu niste sigurante,dar nu sunt originale,insa am toate marimile(aproape) Da-mi niste masuratori,si poate gasesti si o poza informativa. uite o poza. insa dimensiunile nu prea stiu cum se masoara asa ceva. este siguranta nr 21 din imagine poate are cineva habar ce dimensiune si se incurca de ea Editat Ianuarie 11, 2014 de cornelilinca84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 uite o poza. insa dimensiunile nu prea stiu cum se masoara asa ceva. este siguranta nr 21 din imagine poate are cineva habar ce dimensiune si se incurca de ea Din pacate nu te pot ajuta.Daca stiai dimensiunile,te ajutam cu placere.Iti dadeam 10 )) .Daca totusi afli ma anunti si rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 din pacate pentru a termina de reconditionat motocicletajupiter 3) mai am nevoie de cateva piese respecti acea siguranta ce vine intre rulment si semering la ambielaj, un semering ce vinela pinionul de la lant (cel ce iese din cutie k l-am futut) si daca nu cer prea mult un spatar de atas de supiter 3, k al meu de la sablat s-a strambat si cand am incercat sa-l ansamblez nu mai vine bine de loc cu toate k l-am mai indreptat eu (respect meseriasului ce l-a sablat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) uite o poza. insa dimensiunile nu prea stiu cum se masoara asa ceva. este siguranta nr 21 din imagine poate are cineva habar ce dimensiune si se incurca de ea te coafeaza astea? semering pentru priza gasesti probabil dupa dimensiuni la un magazin de semeringuri sau poti incerca la camioane Editat Ianuarie 11, 2014 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) te coafeaza astea? semering pentru priza gasesti probabil dupa dimensiuni la un magazin de semeringuri sau poti incerca la camioane Corect.Eu am gasit semeringuri la un magazin cu piese de Dacie.Si s-au potrivit perfect Editat Ianuarie 11, 2014 de EmanuelEmy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 te coafeaza astea? semering pentru priza gasesti probabil dupa dimensiuni la un magazin de semeringuri sau poti incerca la camioane ohoho asa ceva cautam cam cat vrei pe ele? cat tine de semering astazi am fost cu cel vechi si am gasit mai am nevoie doar de spatarul de la scaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) nu te costa nimic doar adresa pe pm, si incerc sa le pun luni la posta, daca nu marti cel tarziu. Editat Ianuarie 11, 2014 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 nu te costa nimic doar adresa pe pm, si incerc sa le pun luni la posta, daca nu marti cel tarziu. ti-am trimis adresa insa am rugamintea sa pui piesele la posta cat mai repede. am nevoie de elek de aer caci la cum e vremea pe aici imi vine sa inebunesc k nu pot sa ies cu ivan in probe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Cumpar aripa spate si robinet benzina pentru mz rt 125/3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 vreau şi eu o pedala de schimbătorul pt nipru. Dau la schimb nr. limitat de monedă națională. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 (editat) Cumpar aripa spate si robinet benzina pentru mz rt 125/3 O sa iti fac o poza la aripa ce o am desi cred ca e de rt2 si la robinet ce am pus pe al meu rt, e nou si cred ca undeva intre 40-50lei Dar o sa revin cu poze Editat Ianuarie 12, 2014 de sorinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 salut, cumpar urgent pinion axa came de M sau ural,daca exista si set cu atat mai bine ,astept oferte aici sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 De vanzare uram m 63 din 1971 cu atas pe foi de arc,numere noi , si atas dnepr. tel.0785189189 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Cumpar aripa spate si robinet benzina pentru mz rt 125/3 Aripa o sa faci rost dar robinet itit recomand sa iei nou.Nu lua unul vechi fiindca astea se mai infunda , au scapari si o sa te chinui cu el mult, poate si motorul.Unul nou e 5-60 lei dar merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate