Stephon Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Te cred dezu...te cred! ca sa ramanem on topic...taica...eu plec sambata sigur! la ce ora...nu stiu! cert este ca...o sa o iau frumusel spre A2! daca la benzinariile de la intrare nu este nimeni...ghinionul meu! ii dau in goarna...poate poate o sa prind un grup din urma(sau nu)! dar totusi...cred ca o sa fie slabe sanse sa nu ma alipesc nimanui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsflorin Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 pentru ca s-a discutat despre 1 mai in mai multe topicuri si cativa se simt "bulversati",rugam persoanele care pleaca DOAR la Vama Veche,si care sunt dornice de a merge in grup,sa se anunte! plecarea se va face sambata 28 aprilie 2007,cat se poate de dimineata. Merg si eu. La ce ora este plecarea si unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Merg si eu. La ce ora este plecarea si unde ? Ia mai citeste o data cu atentie tot topicul, sa vezi cum primesti raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Merg si eu. La ce ora este plecarea si unde ? Din cate stiu eu, un grup pleaca sambata, intalnirea fiind la intrare pe A2, la ora 10.00. Posibil sa ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Vin si eu sambata sigur....dar inca sunt nehotarat cu care grup voi pleca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Vin si io. Plec duminica dimineata ca atunci mi se repatriaza nevasta. Daca mai sunt in aceeasi situatie ... speak up! Poate facem un grup... eu plec tot duminica dimineata,cu "atasul" /index.php?showtopic=93225 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Eu nu mai merg Va urez distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 eu plec tot duminica dimineata,cu "atasul" /index.php?showtopic=93225 Se pare ca am rezolvat plecarea pt sambata dimineata Sorry pentru dezinformare.... mih77 : Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 deci am citit topicul si nu m-am lamurit cine cand unde, o vraiste totala, eu vreau sa plec sambata dimineata, exista vreun grup de care sa ma lipesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsflorin Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Din cate stiu eu, un grup pleaca sambata, intalnirea fiind la intrare pe A2, la ora 10.00. Posibil sa ma insel. merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Sa recapitulam: Grupuri: 1. Vineri seara (eu si cine o mai veni) 2. Sambata dimineata 3. Sambata dupa-amiaza (cei care vor sa viziteze si SMAEB) 4. Inca un grup duminca dimineata Mama ce o sa fie in Vama... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Sa recapitulam: Grupuri: 1. Vineri seara (eu si cine o mai veni) 2. Sambata dimineata 3. Sambata dupa-amiaza (cei care vor sa viziteze si SMAEB) 4. Inca un grup duminca dimineata Mama ce o sa fie in Vama... :lol: Nu mai recapitula aiurea daca oricum nu cautzi parteneri de drum Tine loc de coarte la greu si asteapta-ne ca veniiiiiiiimmmmmmmmmmm Noi plecam clar Sambata in jurul orei 10 DIN BUCURESTI , a nu se intelege intalnire la 10 . , si oricine vine cu noi e super ok. Facem 1-2 grupuri direct la plecare in fct. de viteza de croaziera si numarul persoanelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Daca la salon vad motoare cu corturi pe ele, o iau ca pe un semn "ba de aici se pleaca in vama:P" parchez si eu langa, si vorbim acolo cum facem. Count me in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 pentru sambata dimineatza vreu sa stiu daca vine cineva cu vreo conserva pentru bagaje, sa stabilm o ora un punct de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Ne gasim astazi la arc ... 18.00 - 18:30 pt o discutie ? care, ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Vazut, vorbit ... dar nu cu toti. Din ce am inteles: 9:30 Arc / 10:00 Salajan - Statuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 (editat) Pt cei care pleaca de la smaeb spre vama, cum facem? Stabilim un loc d parcare pt grup? Facem o pancarda cu markeru si o pune cineva pe moto si restu parcheaza langa respectivul moto? Editat Aprilie 25, 2007 de egobrain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Dezule, ne vedem Sambata la 10.00, in Salajan, la statuie. Pe la 10 si ceva o sa apara si grupul de la Arc. In Salajan sunt 2 benzinarii, asa ca putem alimenta acolo. Cei din Balta Alba sunt invitati sa fie la 10 in Salajan, sa ii asteptam pe cei care vin de la Arc si sa plecam impreuna. Eu nu mai merg Va urez distractie placuta Pai cum bre, ca la Arc ai zis ca vii... ce ai patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Bre, da corturile pe unde vreti sa le puneti in Vama? Se pare ca eu o sa ajung primul si sa stiu pe unde ma asez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Bre, da corturile pe unde vreti sa le puneti in Vama? Se pare ca eu o sa ajung primul si sa stiu pe unde ma asez... Pai ziceam sa ne punem corturile mai spre bulgari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candro Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Pai ziceam sa ne punem corturile mai spre bulgari Hai ca esti tare Escule...........pai pe langa bulgari "este" multe optiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Pai cum bre, ca la Arc ai zis ca vii... ce ai patit? Am niste probleme, dar sper sa le rezolv pana vineri... Nu as rata marea pt nik in lume, doar sa crap da' mai am mult pana atunci Ne vedem sambata, la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Dezule, ne vedem Sambata la 10.00, in Salajan, la statuie. Pe la 10 si ceva o sa apara si grupul de la Arc. In Salajan sunt 2 benzinarii, asa ca putem alimenta acolo. Cei din Balta Alba sunt invitati sa fie la 10 in Salajan, sa ii asteptam pe cei care vin de la Arc si sa plecam impreuna. Pai cum bre, ca la Arc ai zis ca vii... ce ai patit? Ok omule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Salutare! Incepator, cu motoru' in rodaj ma bag si eu la plecare. Mai sunt chopperisti care sa mearga "mai incet" ? Ca parca ma doare inima sa dau in ea ca in hotii de cai . PS: sambata, ora 10, benzinaria inainte de intrarea in A2 corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Hai ca esti tare Escule...........pai pe langa bulgari "este" multe optiuni "mai spre" nu "pe langa" Si ca sa fiu mai explicit propun zona urmatoare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate