Survolaj Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 am zis 100 - 130 + ca sa nu bata la ochi .. oricum daca se pleaca seara nu cred ca este nimeni nebun sa mearga cu +130 ... oare Haha, intreaba pe escu prietenii stiu dc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 Daca ies niste trebi s-ar putea sa o tai vineri dimineatza ...adica cel tarziu 10.00. In acest caz o sa va anunt din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Deci nimeni pt vineri pe la ora 18-19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 De ce asa devreme vineri? Hai sa zic ca as pleca pe la 21. Dar mai devreme nu vreau. Iar pe la 18 abia termin programul de lucru (asta teoretic ca practic stau pana pe la 19 si chiar mai mult) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Mai vedem pana vineri, eu in principiu as vrea sa merg cat mai mult pe lumina. Sa vedem si daca mai sunt amatori si mai discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Pt. cei care vor sa mearga la SMAE-Buc. si apoi la Vama propun ora 13,30 iar ca loc de intalnire chiar parcarea din EXPO. Traversam orasul spre autostrada, viteza de drum 100-120 , seara santem in Vama. O sa fim insotiti si de doua masini Matis si Supernova pt.bagaje. la 12 se deschide salonul, eu zis ca e prea devreme 13:30. macar pe la un 15 ora de plecare. si eventual inca un punct de intalnire la intrarea pe autostrada la benzinaria mol sau una mai in spate la lukoil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Si eu vreau sa merg la salon si ma gandeam sa plec direct de acolo pe la ora 14. Ca viteza de mers 120-130 e destul de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 viteza...170-180...e bine??? exact la limita! care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Vin si io. Plec duminica dimineata ca atunci mi se repatriaza nevasta. Daca mai sunt in aceeasi situatie ... speak up! Poate facem un grup... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 La limita cui ? la limita de a nu ramane pieton dupa doar 2 saptamani de permis!(la tine) Ai invatat la scoala care este viteza maxima permisa pe autostrada, banuiesc? si...cat poti merge peste aceasta limita...ca sa nu ramai fara permis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Au bagat camere/radare pe A2 si nu stiu eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 asta in caz ca te dibuieste careva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 la limita de a nu ramane pieton dupa doar 2 saptamani de permis!(la tine) Ai invatat la scoala care este viteza maxima permisa pe autostrada, banuiesc? si...cat poti merge peste aceasta limita...ca sa nu ramai fara permis! ....ca incepator (cu experienta mai mica de un an) tre sa mergi cu o viteza maxima admisa cu 20 km/h mai mica decat cea trecuta in regulament...deci pe autostrada cu 110km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 ....ca incepator (cu experienta mai mica de un an) tre sa mergi cu o viteza maxima admisa cu 20 km/h mai mica decat cea trecuta in regulament...deci pe autostrada cu 110km/h. Oi fi eu mai batran dar asa ceva nu am mai auzit,ia zi de unde ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 ca incepator...bla bla bla....nu trebuie sa mergi nici cu motorete cu o putere mai mare de 25 kw(asta daca nu ai peste 21 de ani si ai absolvit un nu stiu ce examen) Iar ca si camere...sunt masini de politie cu radare....mobile! de aceasta regula...oricum nu stiam...tocmai d-asta nu am zis nimic! Chiar nu auzisem de asa ceva! Poate in noul regulament... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Te cred dezu...te cred! ca sa ramanem on topic...taica...eu plec sambata sigur! la ce ora...nu stiu! cert este ca...o sa o iau frumusel spre A2! daca la benzinariile de la intrare nu este nimeni...ghinionul meu! ii dau in goarna...poate poate o sa prind un grup din urma(sau nu)! dar totusi...cred ca o sa fie slabe sanse sa nu ma alipesc nimanui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsflorin Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 pentru ca s-a discutat despre 1 mai in mai multe topicuri si cativa se simt "bulversati",rugam persoanele care pleaca DOAR la Vama Veche,si care sunt dornice de a merge in grup,sa se anunte! plecarea se va face sambata 28 aprilie 2007,cat se poate de dimineata. Merg si eu. La ce ora este plecarea si unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Merg si eu. La ce ora este plecarea si unde ? Ia mai citeste o data cu atentie tot topicul, sa vezi cum primesti raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Merg si eu. La ce ora este plecarea si unde ? Din cate stiu eu, un grup pleaca sambata, intalnirea fiind la intrare pe A2, la ora 10.00. Posibil sa ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Vin si eu sambata sigur....dar inca sunt nehotarat cu care grup voi pleca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Vin si io. Plec duminica dimineata ca atunci mi se repatriaza nevasta. Daca mai sunt in aceeasi situatie ... speak up! Poate facem un grup... eu plec tot duminica dimineata,cu "atasul" /index.php?showtopic=93225 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Eu nu mai merg Va urez distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 eu plec tot duminica dimineata,cu "atasul" /index.php?showtopic=93225 Se pare ca am rezolvat plecarea pt sambata dimineata Sorry pentru dezinformare.... mih77 : Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 deci am citit topicul si nu m-am lamurit cine cand unde, o vraiste totala, eu vreau sa plec sambata dimineata, exista vreun grup de care sa ma lipesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsflorin Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Din cate stiu eu, un grup pleaca sambata, intalnirea fiind la intrare pe A2, la ora 10.00. Posibil sa ma insel. merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate