Nocturnus85 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Mi-as fi dorit sa deschideti subiectul asta cu vreo ora mai devreme. Tocmai m-am lipit de poarta inchisa de la drpciv. Pai degeaba ca actele se depun pana in ora 4... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Ce faceti "fetelor" ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Daca nu v-ati gasit pana acum cazare la motoare pt iarna sunati la moto louis, mai au ei cateva,100 ron pe luna. Vorbiti cu Marius daca vine duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Pai degeaba ca actele se depun pana in ora 4... Stiam ca au program de la 8 la 20. Asta cu ora 4 n-o stiam. Esti sigur? Orcum acum pana marti nu merge nimic. Si marti fac pariu ca o sa fie omor acolo. Eu trebuie musai sa-i fac actele saptamana viitoare, ca am lasat lucrurile pe ultima suta de metri.. Daca nu v-ati gasit pana acum cazare la motoare pt iarna sunati la moto louis, mai au ei cateva,100 ron pe luna. Vorbiti cu Marius daca vine duminica. Chiar voiam ieri sa va intreb, dar m-am luat cu altele si am uitat. Voi unde le tineti iarna? Unde m-ati sfatui sa-mi duc bijuteria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Stiam ca au program de la 8 la 20. Asta cu ora 4 n-o stiam. Esti sigur? Orcum acum pana marti nu merge nimic. Si marti fac pariu ca o sa fie omor acolo. Eu trebuie musai sa-i fac actele saptamana viitoare, ca am lasat lucrurile pe ultima suta de metri.. Chiar voiam ieri sa va intreb, dar m-am luat cu altele si am uitat. Voi unde le tineti iarna? Unde m-ati sfatui sa-mi duc bijuteria? Pai asa stiam si eu , si asa si scrie despre program, cum ca este pana la 8 dar mi-a zis un gigel de acolo ca pana la 4 se accepta depunerea de acte... intre 4 si 8 doar eliberari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Stiam ca au program de la 8 la 20. Asta cu ora 4 n-o stiam. Esti sigur? Orcum acum pana marti nu merge nimic. Si marti fac pariu ca o sa fie omor acolo. Eu trebuie musai sa-i fac actele saptamana viitoare, ca am lasat lucrurile pe ultima suta de metri.. Chiar voiam ieri sa va intreb, dar m-am luat cu altele si am uitat. Voi unde le tineti iarna? Unde m-ati sfatui sa-mi duc bijuteria? Si pentru mine e prima iarna si nu am stiut ce sa fac, sunt mai multe garaje prin Bucuresti, organizate care gazduiesc moto. Eu am vrut sa o bag la un vecin in garaj, dar e plin de gauri si bate vantul, e ca si cum as fi tinut-o in strada sub prelata. O duc la Moto Louis pentru ca ii stiu pe oamenii de acolo si am incredere. Oricum, la chestii organzate trebuie sa te grabesti sa iti rezervi un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 ...Stiti cumva pe careva obsedat de HD...? Pun pariu cã totusi n-are si sepcutzã de-asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
**klauss** Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Daca vreti sa faceti plimbare la Giurgiu si mai primiti oameni puneti aici locul si ora intilnirii poate vin si eu maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 (editat) Bai: 1: Florin, m-ai tradat cu garaju ala? Vorbim la o ciorba, ca trebe sa-mi gasesc si io un locusor, da nu-s asa pretentios. 2: Maine, daca reusesc sa ma tarasc din casa vin si io la un bors, sau unde mergeti la <500 km. Postati si voi din timp va rog. 3: Sambata viitoare lucrez, dar duminica merg unde vreti voi... am asa un dor de duca... Editat Octombrie 20, 2012 de Paladin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Bai: 1: Florin, m-ai tradat cu garaju ala? Vorbim la o ciorba, ca trebe sa-mi gasesc si io un locusor, da nu-s asa pretentios. 2: Maine, daca reusesc sa ma tarasc din casa vin si io la un bors, sau unde mergeti la <500 km. Postati si voi din timp va rog. 3: Sambata viitoare lucrez, dar duminica merg unde vreti voi... am asa un dor de duca... N-ai fi vrut sa iti tii motorul acolo, crede-ma, l-am vazut pe interior. Daca totusi vrei, pot sa vorbesc pentru tine. Mi se pare mai OK la Moto Louis, nici nu e asa frig acolo, mai trec oameni, plus ca ai 50% reducere la manopera pt orice reparatie pe timpul iernii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Duminica ora 11:00 Omv City Mall plecare la Giurgiu...la 11:30 se iese din benzinarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Fratilor, da' azi nu e nici un program?? Eventual pe-aproape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Bai, avand in vedere ca e sfarsit de sezon, nu vreti sa facem un party pe undeva? Curtea Berarilor sau ceva de genul asta? Ma gandesc ca ar fi frumos sa ne strangm intr-o sambata seara si sa dam pe gat cativa metri de bere(cu alcool).Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Fratilor, da' azi nu e nici un program?? Eventual pe-aproape? Salutare! Suna interesant... propunerea ta....se aduna lumea sa facem si azi o plimbare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Bai, avand in vedere ca e sfarsit de sezon, nu vreti sa facem un party pe undeva? Curtea Berarilor sau ceva de genul asta? Ma gandesc ca ar fi frumos sa ne strangm intr-o sambata seara si sa dam pe gat cativa metri de bere(cu alcool).Ce ziceti? S-a discutat asta vreo 2 pagini in urma...cel mai probabil weekendul urmator sau peste doua saptamani se merge la munte de vineri dupa amiaza pana duminica...inchiriem o vila si facem sfarsitul de sezon asa cum trebuie Vorbim mai multe maine la Giurgiu... Nocturnule sper ca e ok motoru' tau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 S-a discutat asta vreo 2 pagini in urma...cel mai probabil weekendul urmator sau peste doua saptamani se merge la munte de vineri dupa amiaza pana duminica...inchiriem o vila si facem sfarsitul de sezon asa cum trebuie Vorbim mai multe maine la Giurgiu... Nocturnule sper ca e ok motoru' tau.... Valicule, maine nu ajung la Giurgiu...poveste lunga cu motorul...M-am lovit de birocratia de la inmatriculari...povestesc eu face to face... tehnic, cred ca de la anvelopa pe spate. E cam veche, iar acum, cand asfaltul e rece, are aderenta ca o gaina shioapa pe gresie.Referitor la mersul la cabana, bai, daca sunt bani, eu ma bag...Din pacate am impresia ca muncesc pe pietre Oricum, mie nu ,,imi plac" pestele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Bai eu n-am chef sa stau in casa - caci utati-va pe geam fratilor!!. Care merge la o bere in oras, da-o m..sa de treaba??!! Hellloooooo ?? Anybody in there? :splat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 pe mine ma culegeti din jilava, unde am oprit si data trecuta. dati un claxon cand treceti pe langa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Hai sa scriu acu' cat nu-s luat...maine la 11 ne vedem in Oemveul de la Bellu... Hai sa scriu acu' cat nu-s luat...maine la 11 ne vedem in Oemveul de la Bellu... Am avut o zi de cacao...ce naspa e sambata la munca...bleahh...dar ma scot acu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 vali, si eu am bagat azi ca ursu, dar m-am consolat cu o ceafa la gratar cu garnitura de carnati de plescoi plus, bineinteles, vreo 4 beri... pana acum. nu ma culc pana nu termin toata berea din frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 ai frigideru mare ? eu am terminat berile, asa ca o sa ma mut la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Duminica ora 11:00 Omv City Mall plecare la Giurgiu...la 11:30 se iese din benzinarie... ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stalky36 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Cum am reusit sa scap relativ devreme azi, vin si eu maine. Puneti si voi harta cu benzinaria aia, ca nu stiu zona deloc si poate va astept intr-una gresita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate