Sari la conținut

Campanie Anti-first Bike


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 231
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Multumesc din toata inima lui CRACKY care a adus motorul in fatza blocului dupa accident !!

 

Doresc sa folosesc acest site pt a mai da MULTA MU_IE caca_tului cu CBR rosu care a trecut pe langa mine cand eram intins pe jos si desi iam facut semn cu mana sa uitat la motorul infipt in masina si la mine si a trecut mai departe !!

 

SI ACUM PT TOTI OAMENII... mai putin pregatiti :

Motocicleta aceea a avut ghinionul sa fie importata de First Bike si astfel unii oameni retardati sa o catalogheze drept First Bike !!

 

Motocicleta a fost un model QingQi DX 200 , care este o copie dupa Suzuki DR 200 DJEBEL !! Nu are nici o legatura cu First Bike ,,, ei doar au vanduto !! Nu este motor FACUT de First Bike , deoarece acum, mai nou sau apucat sa faca si motoare !!

 

Nu tin sa laud cu nmk First Bike , ba chiar sunt niste retardati la capitolul service si piese , dar TIN SA LAUD DIN TOATA INIMA MODELUL acesta de motor chinezesc !!

 

DXul de 200 a dat clasa la GURA PORTITEI la motoare de firma cum ar fi XT, Dominator si Pegaso !!

 

 

dati clic pe link sa vedeti despre ce e vorba si cititi cu atentie !! cititi si pe urma vorbiti !!

/index.php?showtopic=120590

 

Eu mergeam ultimul deoarece ii ridicam mereu pe cei 3 care cadeau in prostie mai ales pe nisip unde vacile lor se infundau sau alunecau !! NU AM LUAT NICI O CAZATURA fatza de restul care au cazut de cel putin 10 ori !!

 

 

Ea a fost pusa la vanzare si asha arata in ziua in care sa produs accidentul !!!

http://www.pro-bike.ro/forums/DX-200-Adventure-t32033.html

 

MOTOCICLETA era impecabila din punct de vedere tehnic !! IMPECABILA !!

deoarece spre deosebire de restul Romanilor-SCARTARI, oameni de cacat_scartari, care habar nau unde e uleiul sau filtrul de ulei la un motor , eu ii schimbam uleiu la 1000 de km si bagam YACCO 15 W 50 COMPETITION si filtrul de ulei de la SUZUKI o data la 2000 de km !!

cand esti retardat si idiot si nu iti ingrijesti motocicleta praf se face !! da , modelel japoneze sunt MULT mai rezistente si iarta multe !! FOARTE MULTE din partea idiotilor care isi bat joc de ele si le folosesc fara sa le schimbe o data uleiul si sa spele si sa unga o data lantul !!

 

Despre FB puteti sa ziceti ce vreti ca sunt niste handicapati si sunt total de acord !!

dar de MOTORUL ASTA sa nu indrazniti sa spuneti ceva !! ca habar nu aveti cat lam ingrijit si cat suflet am pus pt el, in fiecare weekend sal spal si sai curat lantul, sa il ung mereu , sa nu se auda nici un zgomot si nici o bataie !! daca zdranganea vreu plastic sau numarul ( i se desfacuse un surub de la vibratii ) staream PANA aflam de unde e , verificam tot la sange !!

 

Urma sa fie dus la Pitesti si vandut cu 1500 E !! isi merita banii !!

 

DAR nesansa a facut ca o mare FEMEIE, mare caracter, sa intoarca pe linie dubla continua chiar in fatza mea, la 5 metri !! Am intrat direct cu toata frana pe care am puso in usa ei din spate dreapta !!

 

ORICE MOTOR IN SITUATIA DE FATZA SE VINDE PE PIESE ,,,, E PA !! sa disturs geanta si furca, posibil sa fie si cadrul stramb !!

sa dus pe PWLA un motor intretinut si in care sau investit bani, timp si suflet !!

 

sotul tigancii mi la cumparat instant cu 1500 de euro !! si asta a fost !! acum e la ea ,,, sa il stapaneasca sanatos !! cand la urcat in duba, si lam pornit EU pentru ultima data , motorul mergea ,,,

 

eu sunt lovit doar la genunchi deoarece acolo nu aveam genunchere , in rest , casca , geaca cu protectii HARD, manusi , CIZME !! ECHIPAMENTUL CONTEAZA !! am zburat dupa impact in masina ei si am dat cu capul destul de tare deoarece miam spart barbia in casca :| !!

 

NU E HONDA, NU E KAWASAKI dar intretinut arata la 7000 de km TIPLA , CA NOU ( avea actibildul cu codul de bare din magazin pe el, pe motor ) !!

 

RETARDATILOR care aveti chinezarii , mai si INTRETINETIVA motoarele daca vreti sa nu aveti vreo problema !! chiar daca nu sunt japoneze , cu multa atentie tin la fel de mult si bine !!

 

Uitativa la pozele de la GURA PORTITEI si cele de la VANZARE si pe urma comentati !!

 

HAI PA !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

off,saracul om ne-a desfiintat pe toti...te inteleg,ai suferit o mare pierdere...si ok recunosc si eu ca nu o ingrijesc deloc asa cum ai facut-o tu...modelul tau da a fost cel mai bun pe care fb l-a vandut..sper sa te faci bine si sa-ti treaca contuziile.....pana la urma care a fsot faza?femeia aia care ti-a taicat calea era tiganca si sotu ei ca sa-ti inchida gura de politie ti l-a cumparat sau cum?deci nu a mai ajuns la pitesti? :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

i lam vandut lui ca sa se incheie tot amiabil !!

eu am luat banii , el motoru , ei nu i se face dosar penal ci doar ia luat permisul pe 1 luna si gata :lol:

 

nam contuzii ci doar genunchii pocniti ... ma fac bine pana luni ... miercuri ne vedem calare pe noul DR 650 din 98 cu electromotor :-L pe care mil achizitionez :P

 

 

poate ca modelul meu a fost mai fiabil, DAR SIGUR motocicleta mea a fost si mai fiabila!! oamenii fac diferenta !!

 

singura chestie care prelungeste viatza motorului e ULEIUL ( vorbind de motor ca motor nu ca motocicleta in general ) !!

la fiecare 1000 km cand schimbam uleiul ma uitam in el ca ghicitorile in cafea ,,, eram cu sufletu la gura sa nu gasesc bucati de piston =))) sau orice alta chestie ,,, il puneam intrun lighean mare si umblam cu magnetu prin el ...... FIX NMK NMK NMK NMK nu era in el ,,, si culoare pe care o avea ,,, era un pic innegrit daca nu era filtru schimbat ( 1 filtru / 2 schimburi ) , in rest era un galben inchis care deabia se innegrise !!

martor e Sanchez de pe forum , cu dominator de 650 care ma ajutat mereu cand am avut ceva de bibilit la ea !!

 

SINGURA chestie care protejeaza motoarele voastre e ULEIUL !! atat !! eu bagam full sintetic competition 15 W 50 si il aruncam la 1000 de km :D !!

daca va bagati unghia in gat pt 500 de mii litru asta e !! adika cam 1 mil pe luna ,,, ca 2000 km apucam sa fac intro luna in oras , maxim 3000 ( cand am fost in Delta cu el ) !! sa nu va mirati ca va merg prost ...

 

in 7300 de kilometrii tot ce am schimbat la el a fost camera de pe spate ca avea un por si in loc sa o vulcanizez miam luat camera CROSS continental de 750 mii !! + handguardurile de la moto adventure 2,7 milioane !! ATATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !! un (cuvant urat) de camera !!

 

si mai trebuia schimbat cauciucul pt ca era un profil mai de enduro si se cam tocea pe strada !! da ma dus impecabil in delta !! PRIMUL DX DIN LUME CARE A AJUNS LA GURA PORTITEI !! :o pupalar mama !!

post-12641-1187287749_thumb.jpg

 

dupa 7000 de km CHINEZARIA nu avea nici un semn de oboseala !! NU e cel mai bun motor din lume !! NU e cel mai performant !! NU e cel mai reusit !! NU e cel mai fiabil !! DAR INGRIJIT la kilometrii lui era TIPLA, zici ca era scos din vitrina !!

 

Imi pare rau daca vam jignit cu ceva, dar Mihai Florea ERAM gata oricand sa punem motorul tau langa al meu si sa vedem diferentele, zgomote in motor, estetica ,,, daca te uiti bine in poze ,,, LUCESTE DE CURATENIE in momentul in care am avut accidentul !! ASHA IL TINEAM IN FIECARE ZI !!

 

oameni buni , daca va cacati pe voi pt 500 de mii cat e litru ala amarat de ulei COMPETITION, sau orice FULL SINTETIC , va cacati si pe el de motor !!

 

Chinezarie ca chinezarie, dar intretinuta avea multe mii de kilometri in fatza si la viitorul proprietar !!

 

IN MOMENTUL DE FATZA AM INSPECTAT PIATZA SI OFERTA DE LA FIRST BIKE , SI DOAMNE FERESTE SA CUMPARATI CEVA DE LA EI !! DOAMNE FERESTE , SA NU VA PUNA NECURATU SA LUATI CEVA !!

 

ORICE MOTOR ATI LUAT voi decideti ce faceti cu el !!

majoritatea ROMANILOR iau mobrele , se dau la greu cu ele , nu schimba nmk pe ele, si cand sunt pe duca LE VAND !! SA NU VA PUNA DREQ SA LUATI MOTOR DE LA ROMAN !! !! VA DUCETI SI LUATI DE LA O FIRMA CARE LE ADUCE DE AFARA , de preferat GERMANIA !! nu vreau sa dau exemple aici de oameni care fac asha ca au motoare de vandut :rock:))) si le stik combinatia :D))) :cheers:

 

DAR , mai sunt si romani care nusi bat joc de motor si pur si simplu tin la el ,,, un exemplu desi nu e frumos sa ma laud singur , sunt eu ,,, ALTUL este prietenul meu CRACKY care ma cules de pe jos la accident : sia luat GSXR de 600 , sa dat cateva mii de km cu el , putea sal vanda in pretul in care la luat si sa ia altul cum ar face orice ROMAN-SCARTAR normal , dar a bagat inca cateva mii de euro in el doar pt ca ii place MOTORU ALA !! sia luat gume michelin noi, bujii iridium noi ( si la el sunt 4 nu 1a ) filtru aer NKG racing , TOBA MIV, mereu ulei de top RACING schimbat des ( si el are vreo 15 000 km facuti in 4 luni ), alte manere de 100 E ,.,,axu avea o singura "linie" de filet dusa in capat ,,, ROMANU zice LASA CA MERGE SI ASHA ,,, EL a luat AX de la SUZUKI nou ,,,in prima faza ai zice ca e nebun ,,, eu zic casi iubeste motorul !!

 

mai sunt multe alte exemple ,,,, nu mai blamati chinezariile daca nu aveti grija de ele , or fi ele mai slabe calitativ dar si mai ieftine de 10 ori ca o japoneza sunt !! ( frate vorbes ca YODA = strong the dark side is )

 

si nu va mai cacati atat pe voi ca vai,,, sa rupt cablu de la ambreiaj ce prost e ,,, OAAAA ,, PLANG ,,, !! SE SCHIMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!

 

sa trosnit cureaua de distributie la scuterele PARASUTA vandute de FB ,, SE SCHIMBAAAAAAAAAAAAA !!

 

plastice ??? SE SCHIMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 

nare nici pe dreq cat timp MOTORU e OK !! ala sa mearga si sa nu faca nici char , nici hhar , nici mhar,,, si asta depinde doar de voi !!

 

topicul asta e ok ,,, campanie importiva FB ,,, dar nu includeti motoru meu in categoria FB ,,,, si 2 la mana ,,, CINE PANA VOASTA VA PUS SA LUATI DE ACOLO ,,,, aaaaaa era ieftin ,,, nu mai comentati atunci ,,, atat dai ,, atat face !!

 

SA NE VEDEM PE JAPONEZE :sick:) bafta ,,, si fara femei care va intorc in fatza pe linie dubla continua ;))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tin sa te informez ca am respect pt kymko, am mers doar 3500 cu un scuter nou, agility 50, si mi sa parut bun ! Franele tin beton, cel putin fatza era frozen daca o apasam mai tare .

 

Nu se compara cu "pejo" sau alte smecherii , dar sa stii ca e mai bun ca first bike,

 

My 2 cents

 

:cheers:

Si eu merg cu un kymco agility 50 de 1900 km in coace si nu am avut nici cea mai mica problema. Dupa parerea mea are cel mai bun raport calitate pret. In comparatie cu first bike sau go pop, este mult mai bun. Si eu am cazut cu el din cauza unui conservar. Am blocat fata cand tocmai pa pregateam sa fac dreapta. A venit spatele peste mine. Viteza fff mica, cam 10km/h. Nu s-a spart absolut nimica cu toate ca am atins asfaltul cu aripa fata, oglinda din dreapta si carena de la bord. S-a ales doar cu 2 zgarieturi: una pe aripa si una pe carena. Si ca un ultim aspect, kymco nu e chinezesc ci taivanez. Si ca sa stiti si voi, fabrica scutere de peste 40 de ani.

 

--- Mesaj completat în 17 Aug 2007 17:02 -------------

mai deci f b ar fii singura modalitate sa am si eu motor...e nou si na il conving mai usor pe tata,chiar daca e prost...pot sa-l si imping ..vreau sa am motor...sa fie al meu..pot sa-l imping 5 m sar pe el si merg 1 ...da macar merg,ce sa zic eu nu sunt norocos ca altii ....asta e,deci sper sa imi i-au si asa in rate ce ziceti?

Ia fa si tu o vizita pe la dealerii kymco sau rieju si uita-te pe-acolo. Au cateva chestii care sunt comparabile la pret cu ce ofera FB dar mult mai bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

[[[[[[imi pare rau daca vam jignit cu ceva, dar Mihai Florea ERAM gata oricand sa punem motorul tau langa al meu si sa vedem diferentele, zgomote in motor, estetica ,,, daca te uiti bine in poze ,,, LUCESTE DE CURATENIE in momentul in care am avut accidentul !! ASHA IL TINEAM IN FIECARE ZI !!

 

oameni buni , daca va cacati pe voi pt 500 de mii cat e litru ala amarat de ulei COMPETITION, sau orice FULL SINTETIC , va cacati si pe el de motor !!

 

 

( frate vorbes ca YODA = strong the dark side is ) ]]]]]]]]]]

 

 

omule,gata,te-ai descarcat nervos :o ,nu era cazul sa faci un asa exces de zel,lol nu am vazut in viata mea un ditamai postul ca al tau...si sa stii ca personal eu nu am banii pe care poate ai ai tu...nu-mi permit sa-mi iau ulei de motor de 50 ron odata la 2000km...si lant la 4000km...si alte kkturi care costa ...nu mult dar costa...eu exploatez in regim de functionare in mod ...acceptabil si siguranta...cat mai eftin dar total functional.. :lol: .serios...eu nu am servici si deocamdata ma bazez pe cei 50mii care ai am in buzunar zilnic sa ies si eu cu pretena la suc odata al 2 zile si aia din banii lu taica-meu...asa ca pls nu lua la general...plus ca,eu am vrut sa fac cu ea cam tot ce poate un motor,de la enduro la touring,oras,plaja,etc...d-aia vreau sa-l dau la un pret de nimic (sub900 euro,adica pierd 1000 euro,60+%din valoarea ei in 2 ani)pt ca nu e ceva bine intretinut..merge fiabil cu mici bubite la subansamble si atata tot...si da,eu cateodata imi vine sa ma cac pe ele de fiare dar macar stiu ca nu sunt fiare care sa merite cateodata sa te caci pt ele...exemplu,am laut casca noua si frumoasa,acum o ingrijesc suepr bine,am avut una naspa si daca nu am tinut la ea ca era un jeg...ei bine am facut-o eu sa fie si mai si...si nu regret ca am mers orinde cu ea si am dus-o prin toate noroaiele si coklaurile dar am capatat extrem de multa experienta decat sa stau cate 2 zile pe saptamana sa bibilesc la ea in continuu...si asta m-a facut sa ma simt bine si liber....ok,esti un as in intretinerea motoarelor,dar citeste posturile lui adrian91089 si convinge-te...aia intretinere paguboasa,nu a mea. :D ..bafta si gata cu atatea prelegeri ....peace :cheers:

Editat de Mihai Florea
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce vb asa Mihai... :cheers: si io ia-m uns lantul de 3 ori in 22 mii km...si uleiul i l-am schimbat de 3 ori...si nu vad vreun post in care sa ma plang de first bike...deci la cum am folosit-o io ...ma mir cum de mai mergea..si inca bine...Salut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce vb asa Mihai... :P si io ia-m uns lantul de 3 ori in 22 mii km...si uleiul i l-am schimbat de 3 ori...si nu vad vreun post in care sa ma plang de first bike...deci la cum am folosit-o io ...ma mir cum de mai mergea..si inca bine...Salut

parca ziceai ca i-ai completat uleiul , nu ca l-ai schimbat asa des :D :lol: ...lantu se unge la 500km nu la 7000km :D :sick:

vorbesc ca sa nu fiu dat exemplul cel mai rau de pe aici :rock: :cheers: tu ai fsot in schimb pilotul nostru de incercari,teste la limta :-L :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu fi aÂşa dur cu omul. Cert e că nu trebuie să cumpărați chinezării, indiferent sub ce nume sunt ele vândute. Dar MAI ALES NU DE LA FIRSTBIKE! Poate în alte părți măcar ai service, dar aici... nu există aÂşa ceva. Cunosc cazuri destule. Piesele nu vin, ăia de la service îÂşi bat joc de tine, la magazin numai lapte Âşi miere până îl cumperi că după aceea... vax.

 

Pentru cultura ta generala kymco agility de 50 de cc are acelasi motor ca fb sprinter ala sau cum p** ii zice numa ca are alt capac la transimisie care scrie kymco pe el treaba ca rezista mai multe o fi ca sunt asamblate altfel dar aici langa mine la tomina cre ca stiti vin kymco la container scrie p cutie made in china.Scuterele bune sunt alea de firma: Piaggio.Aprilia.Gilera.Malaguti.Peugeot in afara d vclic care are motoru ala chinezesc :cheers:.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut . Si eu sint un tip pacalit de FB. Jegul ala de patron e de vina , nu chinezii. Aia le dau la preturi atractive , japca e la noi. Service-ul noi tre' sa-l facem si ne batem joc de consumator. Pe scurt , trebuie sa organizam un boicot cit mai agresiv impotriva FB , asta ca sa nu ne mai plingem , si doar atit. Trebuie sa trecem la actiuni concrete. Ori se dau pe brazda , ori dispar. Cine e cu mine ? Cine s-a saturat sa fie victima si vaca de muls pt. un excroc care ar trebui sa-i inchida garda firma pt. comportamentu lui de comerciant neserios si hot ? Daca ne adunam mai multi , sa avem o baza de plecare cit mai solida poate atragem cit mai multe cluburi moto din tara , sa facem impreuna o propaganda de lamurire a tinerilor aspiranti la motoare FB , sa se razgindeasca. ASTEPT.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am si eu Farst Baic dasta :ok: ,cam d cacao scuterele adik eu mari probleme nu rea am avut da s-a cam saturat tata sa-i tot zic regleaza-mi relantiu,fa-m,i aprinderea k nu mai porneste si gata la anu altu o sa ramana si asta da probabil k va avea modificari la motor un carb mai mare si un cilindru role mai usoare,eu am 1200km poate vor aparea problmele serioase mai incolo

BFT :smoke: :agree:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Le cumpara lumea ca sunt ieftine, asta e sigur si din ce vad eu astia vand foarte bine si nu numai in Pitesti , in toata tara.

Asta e , din ce am vaz eu toate chinezariile sunt proaste.

Pana la urma banu e la tine si faci ce vrei cu el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru cultura ta generala kymco agility de 50 de cc are acelasi motor ca fb sprinter ala sau cum p** ii zice numa ca are alt capac la transimisie care scrie kymco pe el treaba ca rezista mai multe o fi ca sunt asamblate altfel dar aici langa mine la tomina cre ca stiti vin kymco la container scrie p cutie made in china.Scuterele bune sunt alea de firma: Piaggio.Aprilia.Gilera.Malaguti.Peugeot in afara d vclic care are motoru ala chinezesc :agree:.

 

 

Dragul meu ......problema este doar de nuanta ......tot ce stii tu ca se fabrica in Europa ma refer la marcile enumerate mai sus de tine sunt de fapt fabricate in China .....insa.....ei sunt foarte atenti la calitata de productie ..........romanul ce cumpara din China este vinovat de calitatea proasta doar atat..............majoritatea fabricilor produc mai multe calitati..........ca si cumparator cumperi ce vrei...evident la preturi diferite exprimate desigur in calitate....

http://www.qingqi.com.cn/en/cpxx.asp?proid=759 Am dat un exemplu doar ......din multitudinea celor ce produc in China sub diferite marci existente pe piata.

 

Cu stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia mergeti copii in America sa vedeti unde sunt facute 90%din produse de pe piata sa vedeti ca e China.

Chinezii nu e prosti ci romanii care le comercializeaza numai rebuturile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se tureaza singura pt ca are carburatorul mai mic decat capacitatea motorului bla bla bla ....... cei din service mi-au spus asta asa ca acum caut carburator de 200 si cred ca si o toba carbon :agree::):smoke: nu de alta dar daca ma mai tine un an macar sa traga mai bine

dupa aproximativ o luna am accesat iar acest topic sa vad ce mai e nou ce am gasit : un tip cu probleme de comportament si cu mult timp liber (sa stii ca nu toata lumea are posibilitatea sa stea macar 2 ore pe saptamana sa bibileasca poate ca pleaca si cu r.a.t.b-ul pt ca nu are timpul necesar sa curete o bujie) in al doilea rand ce cautai la 5 metrii in spatele altui vehicul si cu viteza iar in al treilea rand eu am depus plangere la opc bucuresti si brasov siiiii........................nimic . am aflat cine este directorul executiv al acestei firme ....fratele lui Bin Laden (glumesc este un arab ) care se pare ca are prea multe relatii ca sa il putem atinge . asa ca propun sa schimbe numele marcii din First bike in Kamikaze sau al Quaida Bike :ok::):P:). in caz ca am deranjat pe cineva.......... asta e viata e de (cuvant urat) iar adevarul e ca un zid te doare cand te lovesti de el (mai mult mandria) cine sunt eu ...........unu care inca nu a facut nici un acident . bafta oameni buni

Editat de adolf_ss
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu tin sa laud cu nmk First Bike , ba chiar sunt niste retardati la capitolul service si piese , dar TIN SA LAUD DIN TOATA INIMA MODELUL acesta de motor chinezesc !!

 

DXul de 200 a dat clasa la GURA PORTITEI la motoare de firma cum ar fi XT, Dominator si Pegaso !!

dati clic pe link sa vedeti despre ce e vorba si cititi cu atentie !! cititi si pe urma vorbiti !!

/index.php?showtopic=120590

 

Eu mergeam ultimul deoarece ii ridicam mereu pe cei 3 care cadeau in prostie mai ales pe nisip unde vacile lor se infundau sau alunecau !! NU AM LUAT NICI O CAZATURA fatza de restul care au cazut de cel putin 10 ori !!

Ea a fost pusa la vanzare si asha arata in ziua in care sa produs accidentul !!!

http://www.pro-bike.ro/forums/DX-200-Adventure-t32033.html

 

MOTOCICLETA era impecabila din punct de vedere tehnic !! IMPECABILA !!

deoarece spre deosebire de restul Romanilor-SCARTARI, oameni de cacat_scartari, care habar nau unde e uleiul sau filtrul de ulei la un motor , eu ii schimbam uleiu la 1000 de km si bagam YACCO 15 W 50 COMPETITION si filtrul de ulei de la SUZUKI o data la 2000 de km !!

cand esti retardat si idiot si nu iti ingrijesti motocicleta praf se face !! da , modelel japoneze sunt MULT mai rezistente si iarta multe !! FOARTE MULTE din partea idiotilor care isi bat joc de ele si le folosesc fara sa le schimbe o data uleiul si sa spele si sa unga o data lantul !!

 

Despre FB puteti sa ziceti ce vreti ca sunt niste handicapati si sunt total de acord !!

dar de MOTORUL ASTA sa nu indrazniti sa spuneti ceva !! ca habar nu aveti cat lam ingrijit si cat suflet am pus pt el, in fiecare weekend sal spal si sai curat lantul, sa il ung mereu , sa nu se auda nici un zgomot si nici o bataie !! daca zdranganea vreu plastic sau numarul ( i se desfacuse un surub de la vibratii ) staream PANA aflam de unde e , verificam tot la sange !!

 

Urma sa fie dus la Pitesti si vandut cu 1500 E !! isi merita banii !!

 

DAR nesansa a facut ca o mare FEMEIE, mare caracter, sa intoarca pe linie dubla continua chiar in fatza mea, la 5 metri !! Am intrat direct cu toata frana pe care am puso in usa ei din spate dreapta !!

 

ORICE MOTOR IN SITUATIA DE FATZA SE VINDE PE PIESE ,,,, E PA !! sa disturs geanta si furca, posibil sa fie si cadrul stramb !!

sa dus pe PWLA un motor intretinut si in care sau investit bani, timp si suflet !!

 

sotul tigancii mi la cumparat instant cu 1500 de euro !! si asta a fost !! acum e la ea ,,, sa il stapaneasca sanatos !! cand la urcat in duba, si lam pornit EU pentru ultima data , motorul mergea ,,,

 

eu sunt lovit doar la genunchi deoarece acolo nu aveam genunchere , in rest , casca , geaca cu protectii HARD, manusi , CIZME !! ECHIPAMENTUL CONTEAZA !! am zburat dupa impact in masina ei si am dat cu capul destul de tare deoarece miam spart barbia in casca :| !!

 

NU E HONDA, NU E KAWASAKI dar intretinut arata la 7000 de km TIPLA , CA NOU ( avea actibildul cu codul de bare din magazin pe el, pe motor ) !!

 

RETARDATILOR care aveti chinezarii , mai si INTRETINETIVA motoarele daca vreti sa nu aveti vreo problema !! chiar daca nu sunt japoneze , cu multa atentie tin la fel de mult si bine !!

 

Uitativa la pozele de la GURA PORTITEI si cele de la VANZARE si pe urma comentati !!

 

HAI PA !!

 

Colegul nostru motoretist a facut o pasiune organica pentru aceasta mocicleta chinezaroasa si va rog din suflet sa nu-l contraziceti in privinta ei, intrucat ii veti provoca suferinte inimaginabile, mai ales ca dracia a incetat din existenta in urma coliziunii cu un vehicul condus de o cetateanca de etnie din aia, si care inca ii mai bantuie visele. Am incercat eu sa-i explic ca viteza maxima pe care o atinge este 80 km/h si am regretat. Nervi, crize, isterii, lacrimi pe motiv ca ar merge cu 90. Adevarul crunt era ca indica 90, dar mergea cu 80. Deci, va rog, ocolit acest subiect tabu. Si sa nu cumva sa pomeniti ca si un Minsk cu pinion de ~15 dinti atinge 110.

Bun, in rest, ca sa nu cumva sa omiteti ceva: materialele nu sunt de cea mai slaba calitate! OK? Franele nu inceteaza sa mai functioneze din senin la modul ca se gripeaza, da? Sunt murdare, atinse de particule malefice invizibile si se blocheaza pentru ca asa e mai bine. Suruburile se rotunjesc din vina acelora care le ating. Ele nu trebuiesc atinse, pentru ca sunt de consistenta plumbului. Asa sunt ele si sunt perfecte.

 

Si da, motoreta da clasa oricarui enduro japonez consacrat, la capitolul viteza minima, stabilitate in mers la relanti si intervale de intretinere, unde bate si motoarele de curse.

 

A inteles toata lumea?

Editat de Sanchez
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca exista zoofili , de ce sa nu fie si MOTOFILI ? Tipul asta care ii face pe altii retarzi e cel mai retard copil bolnav dintre toti , probabil indragostit de motorul lui , probabil si singura lui femeie. O fi normal sa-ti arzi motocicleta ? E semn de degradare psihica ? Daca a iubit-o asa de mult , de ce nu a ingijit-o dupa accident , de ce s-o vinda ? Cred ca deja era prea larga-n fleasca si nu-l mai satisfacea , sau nu a consimtit la ceva perversiuni sexuale . Daca era baiat destept o lasa gravida si uite cum se facea in 9 luni cu inca un motor.

Mamaaaa , m-a pus dreacu sa ma uit la poza lu' asta din profil. Frate , chiar ca motocicleta aia a fost unica femeie din viata ta , in rest laba la greu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca exista zoofili , de ce sa nu fie si MOTOFILI ? Tipul asta care ii face pe altii retarzi e cel mai retard copil bolnav dintre toti , probabil indragostit de motorul lui , probabil si singura lui femeie. O fi normal sa-ti arzi motocicleta ? E semn de degradare psihica ? Daca a iubit-o asa de mult , de ce nu a ingijit-o dupa accident , de ce s-o vinda ? Cred ca deja era prea larga-n fleasca si nu-l mai satisfacea , sau nu a consimtit la ceva perversiuni sexuale . Daca era baiat destept o lasa gravida si uite cum se facea in 9 luni cu inca un motor.

Mamaaaa , m-a pus dreacu sa ma uit la poza lu' asta din profil. Frate , chiar ca motocicleta aia a fost unica femeie din viata ta , in rest laba la greu.

Bietul baiat a luat teapa cu primul motor. Al doilea i s-a parut ca are ceva in neregula si l-a dat, desi era ok. Al treilea a fost asta, o dragoste neimpartasita. Al patrulea a fost teapa ca si primul.

Cu fetele chiar nu are probleme.

Sa-l privim cu un ochi critic dar si cu compasiune.

Nu e vina lui ca da peste jigodii si devine suspicios cu oricine, dar deja ar trebui sa se descurce si singur.

E baiat mare. M-am saturat sa imi bat gura degeaba.

Godspeed!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca exista zoofili , de ce sa nu fie si MOTOFILI ? Tipul asta care ii face pe altii retarzi e cel mai retard copil bolnav dintre toti , probabil indragostit de motorul lui , probabil si singura lui femeie. O fi normal sa-ti arzi motocicleta ? E semn de degradare psihica ? Daca a iubit-o asa de mult , de ce nu a ingijit-o dupa accident , de ce s-o vinda ? Cred ca deja era prea larga-n fleasca si nu-l mai satisfacea , sau nu a consimtit la ceva perversiuni sexuale . Daca era baiat destept o lasa gravida si uite cum se facea in 9 luni cu inca un motor.

Mamaaaa , m-a pus dreacu sa ma uit la poza lu' asta din profil. Frate , chiar ca motocicleta aia a fost unica femeie din viata ta , in rest laba la greu.

te rog frumos eu sunt de parere ca acea creatura gretoasa (gratioasa , scuzati gramatica )de care sa lovit ori incerca sa fuga de monstrul care o urmarea ori incerca sa-l agate si daca este varianta nr 2 la agatat bine . p.s. sfatul meu : cu banii luati pe drujba fa-ti o operatie estetica te rugam frumos (daca nu iti ajung banii facem un topic ca sa te sprijinim ))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt varza first bike! eram odata pe sosea cu scuterul si il vad pe unu cu un scuter impingand la el. imi face semn sa opresc si opresc. scuterul era first bike, nu stiu modelul, dar era luat de 1 zi, avea toate tziplele pe el si era curat. omul se oprise ca nu-i mai pornea. si m-a oprit si pe mine ca sa-l ajut. benzina avea! incerc la automat...canci...nici nu invartea. incerc la pedala, o ia, si se opreste. si tot asa... pana la urma i-am dat telefonul sa sune pe cineva si am plecat!

Editat de Alex_16
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...