Sari la conținut

Accident Mortal Constanta - 12.05.2007

TAZ99
 Share

Postări Recomandate

sincer, nu m-ar deranja sa-mi spui asta :what:

tie si nenicului care mi-a trimis mesaj privat prin care m-a facut troaca de porci: incercati mai vitejilor sa va demitizati - asta daca aveti capul pe umeri - si sa recunoasteti faptul ca nu sunteti singuri pe sosele iar in cazul in care constatati ca nu e asa, nu trebuie sa se dea nimeni la o parte din calea voastra, mai ales un camion de 10 tone :bounce: , nemaivorbind atunci cand mergeti si cu nu stiu ce viteza ... :angry:

oricum, RIP pt victima si sper sa nu si pt pasager :huh:

AS VREA SA FACEM CUNOSTINTA SA VEZI CAT DE DESTEPT ESTI TU!

CONDOLEANTE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 125
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pacat,

inca unul a platit prea scump o clipa de neatentie.

sincrere condoleante familiei si prietenilor.

nu conteaza daca a fost profesor sau novice, din ce i s-a intamplat lui, numai noi putem invata ceva, el din pacate nu mai are cum. :huh: ;)

si-a pierdut viata din cauza ca a fost prost .... :bounce:

ai grija mah, sa nu auzim si de tine, ca vad ca esti prea sigur pe tine si poate crezi ca tie nu ti se poat intimpla nimic.

de fapt .... e chiar posibil , daca mergi cu tramvaiul.

sincer, nu m-ar deranja sa-mi spui asta ;)

tie si nenicului care mi-a trimis mesaj privat prin care m-a facut troaca de porci: incercati mai vitejilor sa va demitizati - asta daca aveti capul pe umeri - si sa recunoasteti faptul ca nu sunteti singuri pe sosele iar in cazul in care constatati ca nu e asa, nu trebuie sa se dea nimeni la o parte din calea voastra, mai ales un camion de 10 tone :angry: , nemaivorbind atunci cand mergeti si cu nu stiu ce viteza ... :what:

oricum, RIP pt victima si sper sa nu si pt pasager :ok:

imi e mila de tine .......

de fapt .... unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Link spre comentariu

Nu pot sa cred asa ceva :angry: . Eu abia imi stapanesc lacrimile si voi spuneti ca a murit pt ca a fost prost? Sunteti niste maaaari cretini in cazul asta fratilor! O murit un om nevinovat si voi ce faceti? Da chiar asa nu va puteti abtine???? Chiar asa de incuiati sunteti? Mi-e scarba de voi, ce va credeti maaaari motociclisti, cand colo sunteti niste gunoaie de oameni!!!!!!!!! :bounce:

R.I.P. frate !! ;)

:what: :huh:

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca :bounce: :angry: :what: :huh:

condoleante familiei si prietenilor

" judeci un om cat este in viata ... dupa moarte incerci sa-i vezi doar partile pozitive "

Link spre comentariu

odata cu inceptul anului 07 multi tineri motociclisti au pierdut viata...circulatia in romania e destul de brutala iar motociclisti sint cei mai vulnerabili pe sosele...e destul de trist ce se intimpla...r.i.p...

Link spre comentariu

Cele mai sincere condoleante familiei si prietenilor indurerati...Sa se odihneasca in pace si insanatosire rapida pasagerei (despre care am auzit la teveu ca ar fi in coma)

Doamne-ajuta!!!

Link spre comentariu

am citit tot topicul shi nu am vazut p nicaieri de unde era baiatu shi unde are loc inmormantarea...spunetzimi shi mie... R.I.P :bounce: :angry:

Link spre comentariu