Knosmin Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 (editat) sincer, nu m-ar deranja sa-mi spui asta tie si nenicului care mi-a trimis mesaj privat prin care m-a facut troaca de porci: incercati mai vitejilor sa va demitizati - asta daca aveti capul pe umeri - si sa recunoasteti faptul ca nu sunteti singuri pe sosele iar in cazul in care constatati ca nu e asa, nu trebuie sa se dea nimeni la o parte din calea voastra, mai ales un camion de 10 tone , nemaivorbind atunci cand mergeti si cu nu stiu ce viteza ... oricum, RIP pt victima si sper sa nu si pt pasager esti un mare terminat , tu in gandul tau iti spui ca esti mare motociclist dar defapt mergi cu morcovu in poponeata sa nu dea cineva peste tine. Il cunosteai tu pe baiatul asta sa iti permiti sa spui ca a murit de prost ? Nu inteleg de ce tot timpul in situatii dinastea trebuie sa se trezeasca cate un "intelept" dinasta sa dea sfaturi de k k t in situatii de k k t . ps. Pentru toti cei ce vor sa fie cu el pe ultimul drum o sa scriu imediat ce aflu data locul si ora exacta unde o sa ne strangem mai multi. Editat Mai 13, 2007 de Knosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 sincer, nu m-ar deranja sa-mi spui asta tie si nenicului care mi-a trimis mesaj privat prin care m-a facut troaca de porci: incercati mai vitejilor sa va demitizati - asta daca aveti capul pe umeri - si sa recunoasteti faptul ca nu sunteti singuri pe sosele iar in cazul in care constatati ca nu e asa, nu trebuie sa se dea nimeni la o parte din calea voastra, mai ales un camion de 10 tone , nemaivorbind atunci cand mergeti si cu nu stiu ce viteza ... oricum, RIP pt victima si sper sa nu si pt pasager AS VREA SA FACEM CUNOSTINTA SA VEZI CAT DE DESTEPT ESTI TU! CONDOLEANTE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haptz_si_eu Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 pacat, inca unul a platit prea scump o clipa de neatentie. sincrere condoleante familiei si prietenilor. nu conteaza daca a fost profesor sau novice, din ce i s-a intamplat lui, numai noi putem invata ceva, el din pacate nu mai are cum. si-a pierdut viata din cauza ca a fost prost .... ai grija mah, sa nu auzim si de tine, ca vad ca esti prea sigur pe tine si poate crezi ca tie nu ti se poat intimpla nimic. de fapt .... e chiar posibil , daca mergi cu tramvaiul. sincer, nu m-ar deranja sa-mi spui asta tie si nenicului care mi-a trimis mesaj privat prin care m-a facut troaca de porci: incercati mai vitejilor sa va demitizati - asta daca aveti capul pe umeri - si sa recunoasteti faptul ca nu sunteti singuri pe sosele iar in cazul in care constatati ca nu e asa, nu trebuie sa se dea nimeni la o parte din calea voastra, mai ales un camion de 10 tone , nemaivorbind atunci cand mergeti si cu nu stiu ce viteza ... oricum, RIP pt victima si sper sa nu si pt pasager imi e mila de tine ....... de fapt .... unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R.I.P. condoleante familiei... P.S. un om a murit! nu e nici momentul nici topicul pe care sa va certati care e mai mare "motociclist" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Rip...imi pare rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 terminati mah cu cacaturi d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 sa ii fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Offf... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 PACAT! Condoleante si DUMNEZEU SA-L IERTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Fata de cei care vb de rau o persoana care a murit, mai mult sau mai putin vinovat, pe motor, nu am cuvinte. Macar incercati sa va abtineti, puneti-va in locul celor care au prieteni decedati, celor care au vazut cum moare in fata lor un om. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Pacat ..mare pacat ..Condoleante familie si prietenilor R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Nu pot sa cred asa ceva . Eu abia imi stapanesc lacrimile si voi spuneti ca a murit pt ca a fost prost? Sunteti niste maaaari cretini in cazul asta fratilor! O murit un om nevinovat si voi ce faceti? Da chiar asa nu va puteti abtine???? Chiar asa de incuiati sunteti? Mi-e scarba de voi, ce va credeti maaaari motociclisti, cand colo sunteti niste gunoaie de oameni!!!!!!!!! R.I.P. frate !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca condoleante familiei si prietenilor " judeci un om cat este in viata ... dupa moarte incerci sa-i vezi doar partile pozitive " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxana CBR Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 RIP. ..imi pare sincer rau .. condoleante familiei si prietenilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
787 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 odata cu inceptul anului 07 multi tineri motociclisti au pierdut viata...circulatia in romania e destul de brutala iar motociclisti sint cei mai vulnerabili pe sosele...e destul de trist ce se intimpla...r.i.p... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Cele mai sincere condoleante familiei si prietenilor indurerati...Sa se odihneasca in pace si insanatosire rapida pasagerei (despre care am auzit la teveu ca ar fi in coma) Doamne-ajuta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu25 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Dumnezeu sa il ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Daca nu aveti grija de voi,altcineva nu are.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Dumnezeu sa-l ierte Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca ! Insanatosire grabnica pasagerei ! Editat Mai 13, 2007 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate