norway_gl Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Facut scoala pe Minsk, injectat virusul numit Motocicleta cu ajutorul unei Jawe 350 TS, trecut in familia Honda si mai exact pe CBR600F1, gustat tehnologia asiatica, facut km, si totusi ceva lipsea dorintei mele de-a face km multi,de-a urca pe motor si a nu mai dori sa coboare de pe motor decat la destinatie, insa iata ca si aceasta dorinta s-a indeplinit, si asta datorita tot celor de la Honda care-au scos pe piata revolutionara VFR800! Motocicleta ce-o recomand toturor celor ce-si doresc sa fac km, cu sau fara pasager, cu sau fara coburi, celor ce vor sound identic cu facut de bataile inimii, celor ce-si doresc sa zica da, atunci cand vine vb de mers si pe un teren nu foarte accidentat, celor ce vor un TOURING! Sa ne vedem cu bine pe strazi si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 (editat) moaaa ce mai "gagica" ! Super tare sa o stapanesti sanatos si sa bati recordul la km parcursi:D! E tare faina si ma gandesc sa o combin cu zzrica al meu...tinerica frumusica poate ii place lui zzrica Omule ride safe ca ne paste pericolul si in parcare... all the best Editat Iulie 9, 2007 de aneka_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 IUBITI-VA MULT BA! Sa o stapanesti sanatos.Stiam eu ca daca te urci pe un V, ramai marcat...iar tu calicule...ti-ai luat V4! Brava ma...felicitari! PS: NU ne-ai spus unde ai cunoscut-o prima data pe "pasarica" si daca a fost dragoste la prima vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Frumoasa motocicleta, multi km fara probleme. Credeam ca o ai din italia vazand zilele astea una pe moto.it aproape identica dar m-am uitat mai atent si mi-am dat seama ca m-am inselat (a ta parca are tobele schimbate). Interesanta culoare/culori a fost o editie speciala a acestui model nu? http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1237807 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 brava man - misto scula moaaa ce frane aerodinamice are!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iulie 9, 2007 Autor Share Postat Iulie 9, 2007 Frumoasa motocicleta, multi km fara probleme. Credeam ca o ai din italia vazand zilele astea una pe moto.it aproape identica dar m-am uitat mai atent si mi-am dat seama ca m-am inselat (a ta parca are tobele schimbate). Interesanta culoare/culori a fost o editie speciala a acestui model nu? http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1237807 Multumesc mult de urari! Intr-adevar, o editie speciala. Uite un link cu mai multe detalii: http://www.v-four.freeserve.co.uk/vfr800.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Sa o stapanesti sanatos! E foarte frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Foarte tare domnule, s-o stapanesti sanatos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 De asta vroiai tu sa-ti fac poza ? Am sa o spun inca o data si aici : Felicitari !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nrgabi Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Din partea unui prieten, cu respect Asfalt uscat ! Cat mai multi km. ! Multi bani de gaz ! si multa multa sanatate sa te poti bucura de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Bravo mai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Bravo! felicitari! bafta si bulan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Tare motocicleta. E din acelasi film cu a mea. Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte mult si bine peste tot fara necazuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Super tare motoru! Si mie imi place rau de tot La multe drumuri frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Bravo nene! arata super tare veferica! MAI MULTE POZEEEEE! sa o stapanesti fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 Multumesc mult pt urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 mistoaca rau scula spune-mi si mie cum este in comparatie cu cbr`u...se simte diferenta de aia de 200 cmc ? poate fi folosita intr-un regim mai sportiv ? cum accelereaza ? ma gandesc si eu la asa ceva intr-un an dupa ce dau banditul meu si o sa vreau ceva net superior de care sa nu ma mai plictisesc sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Mishto moto,mishto prezentare Mishto si gagica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 mistoaca rau scula spune-mi si mie cum este in comparatie cu cbr`u...se simte diferenta de aia de 200 cmc ? poate fi folosita intr-un regim mai sportiv ? cum accelereaza ? ma gandesc si eu la asa ceva intr-un an dupa ce dau banditul meu si o sa vreau ceva net superior de care sa nu ma mai plictisesc sa o stapanesti sanatos E net superioara cbr-ului, asta pt ce vreau eu, adik drumuri lungi. Poate fi condusa si sportiv, motorul 4V iti da senzatii pe care n-o sa le intalnesti la cele LINIE. Accelereaza ok, cuplu de jos, sa nu te astepti acum sa accelereze ca VTR-U, insa imp e ce-ti doresti de la o motocicleta.Nu cred ca este cineva care sa se si tina de cuvant atucni cand isi ia o motocicleta, e multumit de ea, zice c-o sa-l apuce batranetea pe ea, si cu toate astea, dupa ceva ani doreste skimbare. Nu neaparat de clasa, ci poate doar un model mai nou. Succes in achizitionarea motorului dorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 iti urez si eu multi km pe ea fara incidente si asfalt uscat aaa si arata super bine motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iulie 26, 2007 Autor Share Postat Iulie 26, 2007 iti urez si eu multi km pe ea fara incidente si asfalt uscat aaa si arata super bine motorul thx man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Sa-ti traiasca Noroiule, si sa te lase sa traiesti! Si motorul, si Cosmina "Factory Anniversary model For 1999 Honda produced several models in special 'Anniversary' colours. The VFR was given the red & silver paintscheme which was meant to reflect the amazing 1960's racing machines (go to the classics page to see a photo of Mike Hailwood's 6-cylinder 250). However, the impression of the chunky VFR in this colourscheme is not one that is pleasing on the eye - it looks like a panel mismatch after a crash. The image shown here is a promotional photo taken from a Honda UK brochure. " Asa am zis si eu la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate