grex Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 caut un atelier serios de cromat sau nichelat.oriunde in tara asta ca ajung peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 caut un atelier serios de cromat sau nichelat.oriunde in tara asta ca ajung peste tot pai iti zic eu sigur...dute la timisoara la ELBA.......furca mea este cromata la ei...toate motoarele timisorenilor sunt cromate la elba.......si sunt super bine cromate ma refer ca si calitate.....dar te sfatuiesc sa slefui tu piesele bine inainte de a le da la cromat ELBA timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Argeşene,vino tată în Buc că gasesti si aici da tre sa le lasi si vii dupa o saptamana sa le iei!Au preturi bune si sunt seriosi(atat cat poate fi un roman)! tel 021/2422635(Nea Bratu)---are atelierul în spate la Bucur-Obor! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 27, 2004 Admin Share Postat Decembrie 27, 2004 Subscriu.. Nea Bratu le face chiar bine si nu da in ele(la preturi..) LUIGI V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Bine de stiut...am si eu pe cineva care cromeaza bine,da'pin-o face....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 (editat) pe cine ştii tu Draiane? pe Preda care are atelierul undeva pe la Muncii sau pe Măgura Vulturilor? Numai bine! Editat Ianuarie 12, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 aici sunt cateva adrese shi nr de tel. adunate de pe net... http://www.ump.ro/acoperiri.htm http://www.tratamentetermice.ro/ cromari.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ArgeÂşene,vino tată în Buc că gasesti si aici da tre sa le lasi si vii dupa o saptamana sa le iei!Au preturi bune si sunt seriosi(atat cat poate fi un roman)! tel 021/2422635(Nea Bratu)---are atelierul în spate la Bucur-Obor! Numai bine! Nea Bratu nu mai are atelier la Obor ci s-a mutat la dracu in comuna Pantelimon. Dar la cromat, la el ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 caut un atelier serios de cromat sau nichelat.oriunde in tara asta ca ajung peste tot sectorul 2,str Magura Vulturilor,nr 49.Am cromat eu anul trecut mai multe chestii la ei,e un tataitza foarte de treaba acolo,nu stiu exact cum il cheama.Multe din fiarele pe care le-am dus erau pline de rugina,dar ei se ocupa de tot si nu mi s-a parut deloc scump,si vorba aia.sunt bugetar! Trebuie sa le lasi acolo o saptamana,dar fac treaba buna! Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Nea Bratu nu mai are atelier la Obor ci s-a mutat la dracu in comuna Pantelimon. Dar la cromat, la el ma duc. Ai facut ceva pana aum la nea Bratu? Iese treaba buna? Alo, postul ala e din 2004, si nea Bratu face cea mai buna treaba. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Salut, Puteti sa-mi spuneti si mie unde pot croma o pereche de jante si o bascula. Piesele vin de la un Ninja 636 si nu poate nimeni sa-mi spuna unde se poate face acest lucru. Jantele sunt din aluminiu, se pot croma? Daca nu, ce trebuie sa fac sa le aduc la ceva asemanator cromului Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 baga un ochi aici,si in functie de ce ai facut imi dai si mie un PM ca si eu sint interesat sa fac cadru /index.php?...&hl=Cromare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Salut, Puteti sa-mi spuneti si mie unde pot croma o pereche de jante si o bascula. Piesele vin de la un Ninja 636 si nu poate nimeni sa-mi spuna unde se poate face acest lucru. Jantele sunt din aluminiu, se pot croma? Daca nu, ce trebuie sa fac sa le aduc la ceva asemanator cromului Multumesc mult In com.Pantelimon este acest nea Bratu fata in fata cu Hotel Lebada.Mergi la el si vezi ce spune.E meseriash.Pe cine vei intreba in centru te va indruma catre el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 No , am vorbit si io cu nea Bratu, cam 150 ron / janta. Apropo, are cineva poze de la ce si-a facut ca pareri pro am citit intr-una dar n-am vazut o poza, o parere despre cat si cum a tinut lucrarea in timp. Poze bree!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 No , am vorbit si io cu nea Bratu, cam 150 ron / janta. Apropo, are cineva poze de la ce si-a facut ca pareri pro am citit intr-una dar n-am vazut o poza, o parere despre cat si cum a tinut lucrarea in timp. Poze bree!!! am cautat in toata comuna pantelimon....nici urma de nenea Bratu...ni cei din zona nu stiu de el...aveti un nr de tel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigmund Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 0745686256-str.Nicolae Balcescu 5 Este pe langa Politie.Am ceva la lustruit si chiar ieri am fost pe acolo este bine sanatos,dar are mult de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondar_ Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 uite problema: vreau sa imi cromez esapamentul...idei solutii sugestii? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 daca faci un esapament din teava normala si o cromezi dupa, oare tine la temperatura cromul ala? sau se arde si arata ca o soba veche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 daca e cromul de calitate,tine la temperatura....in timp,oricum cred ca se face albastru,in zona cotului... mai este varianta teava de inox.....care trebuie lustruita periodic,daca vrei luciu,si care la temp inalte se face un maroniu frumos... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Ce ziceti de galvanizare ?? Daca galvanizez si dupa aia un polish si un strat de lac ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winetou Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Nea Bratu are acelas numar de telefon??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Salut, Puteti sa-mi spuneti si mie unde pot croma o pereche de jante si o bascula. Piesele vin de la un Ninja 636 si nu poate nimeni sa-mi spuna unde se poate face acest lucru. Jantele sunt din aluminiu, se pot croma? Daca nu, ce trebuie sa fac sa le aduc la ceva asemanator cromului Multumesc mult No , am vorbit si io cu nea Bratu, cam 150 ron / janta. Apropo, are cineva poze de la ce si-a facut ca pareri pro am citit intr-una dar n-am vazut o poza, o parere despre cat si cum a tinut lucrarea in timp. Poze bree!!! Doar nu vreti sa va cromati jantele la la gsx-r si zx-r? Cred ca ce vreti voi defapt este sa polishati jantele. Jantele polishate sunt neindicate genului de oameni comozi. Daca nu le ingrijesti si putzuluiesti o sa arate ca pwla dupa o vreme. Se oxideaza. Si cu cat sunt polishate mai prost, cu atat se oxideaza mai repede si mai tare. La bascula trebuie avut grija. In tarile civilizate daca mergi cu bascula cromata la verificarea tehnica iti zic aia sa ti-o bagi in coor. Este interzisa cromare cadrului si a basculei din motive de rupt gatul. Cu toate astea se zvoneste ca cica unii ar fi reusit omologarea cromarii cadrului dar au inaintat complexului de ingineri un dosar in care sa explice cum ce si cu ce si cu cine au facut operatia cat dosarul FLOTA! Polisharea este permisa insa trebuie avut grija sa nu se ia prea mult din grosimea materialului si sa NU se polisheze peste suduri... pt ca atunci de asemenea te trimit aia cu bascula sa ti-o infigi in... exact. In romanica poate mere faza pt ca-s prea cretini aia de la RAR si nu stiu pt ce se da cartonasu rosu. Insa o faci pe riscul tau... --- Mesaj completat în 12 Mar 2008 11:25 ------------- Ce ziceti de galvanizare ?? Daca galvanizez si dupa aia un polish si un strat de lac ..... Lacu se ingalbeneste ca mobila lu bunica si/sau crapa si apoi arata beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Ce are slefuitul cadrului cu rezistenta lui? Eu zic sa-si bage aia cartonbasele rosii de UE in coooor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Cromare integrala cu o tehnologie noua, un fel de vopsire cu crom: Oare nu te orbeste la drum pe soare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Cromare integrala cu o tehnologie noua, un fel de vopsire cu crom: Oare nu te orbeste la drum pe soare? MAMA Ce mortal e!Vreau si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate