Sari la conținut

adidas

Moderatori
  • Număr conținut

    6.256
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adidas

  1. Pai e mai greu sa se imparta intre antrenamente si filmarile de la Dune
  2. Din punctul tau de vedere, care sunt cei mai buni? Mie mi se par toti slabi daca e sa-i compar cu vechea generatie de piloti.
  3. La multi ani si din partea mea, Dane! Nu ne-am mai vazut, parca, de o vesnicie. Sa ne revedem cu bine
  4. Nea Ivane, o iei prea mot a mot. Bunul simt sa primeze, asta conteaza. Te salut
  5. Fiecare sa scrie cum vrea, cine nu intelege e liber sa foloseasca un translator. De ani de zile a fost asa si nimeni nu s-a plans.
  6. Ai chef sa dezvolti putin ideea? Sunt curios.
  7. 520 e grosimea lantului, in general motoretele vin cu 525. Se traduce printr-o masa mai usoara a lantului si pinioanelor. In functie de rapoartele tale, daca scazi -1 pe fata si adaugi pe spate +1, +2 scade top speedul si creste cuplul. Exista un grafic pentru a afla raportul ideal, nu poti alege chiar orice. Mergi la GRG la service si te servesc baietii de acolo. edit: eu stock aveam 15/40, am trecut la 14/41 si era alta motoreta, mult mai responsiva, piscam putin acceleratia si fata se ridica. Dar eu nu pentru asta am schimbat rapoartele ci pentru ca intr-a doua, la manevre gen giratorii simteam ca e in treapta gresita.
  8. Doamne ajuta Multam fain, Irina!
  9. Multam fain, @Kristian K, @ivan pedala! Primavara minunata, rock si piz..bere!
  10. @vintze, @Penetru, asta e rubrica de fun nu de conspiratii sau de chat. Va rog sa va abtineti pe viitor.
  11. Ai observat corect. Eu mai sterg, dar nu numai eu, pentru ca le consider offtopic, multe au doar smile-uri (si eu rad dar nu postez ca rad) iar altii deja se intind la discutii pe un topic de Fun. Mai intru pe aici sa ma relaxez, ca sunt unii care au simtul Fun foarte ridicat, dar vad vorbaraie si mi se ia. Daca va place asa, ramane asa. Vox Populi.
  12. La multi ani, @Kristian K! Toate cele bune!
  13. Eu tot sper sa mai prind o zi frumoasa sezonul asta si poate in iarna ajung si eu, pentru prima oara, pe canalul ala de apa calda de la Cernavoda, doar asa sa vad si eu cum e sa pescuiesti iarna.
  14. "Esential" in sensul ca nu se imputesc. Eu nu am incercat varianta cu lana merinos dar stiu ca e o practica a celor ce merg in zone polare. Pe motocicleta doar handguard-urile cred ca fac o mare diferenta si mansoanele incalzite.
  15. O idee ar fi purtarea unui set de manusi subtiri, din lana de merino pe sub manusile obisnuite de moto. Lana de merino e foarte calduroasa si un antibacterial natural.
  16. Poate l-ai montat invers? Din ce tin minte, pe una din parti exista o buza din silicon care ar trebui sa le "lipeasca" pe viziera.
  17. BF-urile sunt mult mai silentioase, franeaza ceva mai bine pe ud si au si semnul ala cu muntele si fulgul de nea. Pentru everyday use cred ca oricare isi face treaba bine.
  18. Esti nebun? N-au zis aia de prin nush ce club ca s-a inchis sezonul moto?
  19. Te-ai dotat Ryobi cica ar fi smechere, n-am folosit dar le-am tinut in mana si par construite solid. Ala de la NGT e penarul? Eu mi-am luat bagajerie de la NGT si sunt TOP la preturi foarte mici. Mi-am luat geanta mare 120 lei (si waterproof si termo), una pentru mulineta 30 lei si una pentru plumbi/methoduri/cosulete. Vreau sa-mi mai iau inca una si pentru chestii mai mici, gen foarfece, cuttere, degorjor.
×
×
  • Creează nouă...