Sari la conținut

guty

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    bmw f650st
  • Numar Moto
    1

guty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ff tare.am fost si eu anul asta pt a 2a oara cu bmw f650st.tot cu trenul pe ruta viena-hamburg.(se merita cu trenul mai ales daca faci rezervare din timp)am stat 3 saptamani in cort.daca campezi in afara localitatilor si nu esti pe proprietate privata,nu are nimeni treaba.nordkapp se merita sau nu??eu m-am oprit in tromso(cel mai mare oras din nord)dupa ce vii din sud si ai vazut fiorduri de toate formele si dimensiunile...nordul nu prea impresioneaza!insulele lofoten au niste peisaje superbe.ploaie?aproape zilnic.insa nu vijelii sau ploaie torentiala.doar ploaie marunta.ploaie mai serioasa am prins la intoarcere in suedia...si frig
  2. felicitari pt calatorie.trenul pe ruta viena-hamburg nu-i chiar asa scump cum afirma unii.cu rezervare din timp,online ,am platit in jur de 92 euro anul asta(2016)(53 eu pt motor +39eu biletul meu)
  3. am si eu niste zgirieturi adinci pe carena de plastic. stie careva daca se poate folosi chit poliesteric auto pentru umplerea si netezirea suprafetei ?
  4. am si eu un bmw f650st si m-am gandit sa-i montez niste cauciucuri offroad.problema e ca pe fata de 19 gasesc mai usor.stie cineva daca merge anvelopa de 19 in loc de 18?
  5. felicitari.ai avut probleme mecanice?cum a fost la vama ?am auzit ca multe tari cer la intrare un fel de depozit ,o suma de bani, ca garantie ca nu vinzi motorul suma pe care ti-o restituie la iesire.e si cazul turciei?
  6. felicitari .am fost si eu in norvegia cu bmw f650st anul asta pana in stavanger.
  7. salutare am fost recent la un service pt a schimba simeringul si uleiul in furca la bmw f650st.din pacate macelarii aia au zgariat telescopul.stie cineva unde gasesc unul la mana a doua?
  8. salutare am fost recent la un service pt a schimba simeringul si uleiul in furca la bmw f650st.din pacate macelarii aia au zgariat telescopul.stie cineva unde gasesc unul la mana a doua? Mesaj completat salutare am si eu o problema cu bmw ul meu f650.becurile de semnalizare pe partea stanga se aprind dar nu filfiie.stie cineva cum pot rezolva aceasta problema?
  9. da....problema mea e ca voi pleca din tara vreo 3-4 luni.acesta este motivul pt care am decis s-o pregatesc pt "iarna" doar acum.
  10. salutare vreau sa pregatesc bmw ul meu f650 st pt iarna si ma gandesc sa golesc rezervorul de benzina(pt ca nu gasesc stabilizator de benzina) si de asemenea sa golesc rezervorul de ulei.credeti ca are ceva daca o las asa fara ulei vreo 2 luni?(aici in petrosani nu se gaseste nimic pt moto si nu vreau sa platesc 40-50 ron taxa firmei de curierat pt 2 l de ulei)
  11. salutare m-ar interesa parerea voastra in leg cu folosirea sist de navigatie pt masina la motocicleta.din cate am inteles singura problema ar fi ca gps -urile de la masina nu sunt impermeabile si ca nu rezista la vibratii. pt a preveni patrunderea apei am vazut pe internet niste huse speciale si probabil exista si dispozitive pt absorbtia vibratiilor.
  12. salutare am si eu o problema cu rabla mea un bmw f650st.vreau sa golesc rezervorul de benzina.imi poate spune cineva cum se face ?
  13. credeti ca e ok daca bag ulei ieftin de masina pt iarna (7 ron l)?cineva spunea ca se poate "branzi"???uleiul normal pe care am sa-l bag in primavara chiar si de la putinul ulei de masina care va ramane in rezervor.astept opinii ..
×
×
  • Creează nouă...