Sari la conținut

Speedy.K

Super Membru
  • Număr conținut

    13.018
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Speedy.K

  1. Poa' sa fie pasiunea pana la cer, daca nu exista discernamant si talent degeaba.
  2. Nu stiu de ce tie ti se pare ca noua ni se pare wow. Nu ni se pare. Dupa cum ai vazut te-am si nimerit cu suta de km. Doar ca ala nu e drum lung, e plimbare scurta. Sau plimbare scurta de 125 cmc. 100-200 km/ zi poti sa faci si cu scuterul de 49. Deci pentru asa ceva poti sa-ti iei ce vrei. Ca sa nu te lase in drum trebuie sa fie in stare tehnica buna. Asta nu tine de model, ci de fostii proprietari.
  3. Negociabil...de la cat?! Defecte specifice ...carei varste?!
  4. Normal, exista si exceptii. Eu de cate ori vorbesc despre d-astea ma refer la majoritate.
  5. Nu, pentru ca viteza era mai mare si Peco nu e Vale. Cat despre dat, stii parerea mea, legea actiunii si reactiunii. Plus ca Peco n-avea si motivele anterioare. El doar a vrut sa recastige locul pierdut. Posibil.
  6. PS adevaru' e ca dpmdv miscarea "de culcare" s-a asemanat foarte mult cu incidntul cu Vale. Diferenta a fost ca ala i-a intors-o in asa fel incat el sa nu cada. Meserie, spre deosebire de Peco.
  7. Probabil ca ar tine. Dar ce dreaqu penalizare?! Dupa mine a fost "just racing". Oricum, imi place ca lumea se intarata desi am zis de la inceput ca am aruncat-o just for flame...
  8. Visezi . Reminiscente din epoca ciubotica. Eu am vazut cursa pe DigiOnline, pe net. Se auzeau comentatorii cum am spus. Tot pe platforma aia comentariul de pe Digisport se auzea normal. Nu stiu de la ce era, dar era rau.
  9. Da si eu ma gandeam ca ma surprinde Peco din ce in ce mai des cu barbatia. La fata aia pe care o are si la vrajitoarele dominatrix care il asteapta in padoc nu ma asteptam de la el la atatea 'oaie.
  10. Pai pentru drum lung trebuie sa te referi IN PRIMUL RAND la pozitie. Asta unu. Si 2: nu prea exista A1 de drum lung. Sau tu prin dum lung intelegi 100 km/zi?
  11. Cred ca daca arvsti spaniolii ce-i ala tirbuson ar fi de acord cu noua porecla. Se insurubeaza bine.
  12. Acosta a fost 8n stare sa-l depaseasca fara sa-l dea pe jos. mM nu! Pai nu era mai larga decat a lui Marquez, nu?!
  13. Nu, Peco a intrat SUB Marquez si asta aculcat-o peste el. E mare diferenta, nu-mi mai pune vorbe in gura. S-a vazut clar pe reluare ca Peco a pierdut-o exact dupa ce Marquez l-a atins. La inclinarile alea e suficient un deget pus pe carena. Iar bati campii! Toata lumea a fost de acord ca e incidnt de cursa. Si nu i-a cerut nimeni intreg la cap excluderea lui Marquez pentru asa ceva niciodata. Ai citate? Da-le.
  14. Foarte ok comentariul la Prima, doar ca lipseste cu desavarsire. Le tin aia din regie calea atat de jos incat nici cu castile pe urechi nu reusesc sa aud nimic.
  15. Ba , ma lasi cu scuzle astea?! N-avea de unde sa stie?! De zici ca el n-a facut asta de o suta de ori. Stia sigur ca ala o sa fie acolo, doar ca, in stilu-i caracteristic, a mers la inimidare. Ca cocalarii de la noi de pe strada, pe sistemul "Doar n-o sa intre in mine, cadem amandoi". Ceea ce s-a si intamplat. Repet, incident de cursa, nimic de penalizat, dar nu-mi spuneti ca Marquez nu l-a vazut sau n-a stiut ca s-ar putea sa fie acolo. Si tie iti seamana la mers cu "Cineva"?!
  16. Exact! Normal ca o revenire de genul asta presupune riscuri. Mai ales cand stii ca Marquez nu e vreun rational.
  17. Repet, incident de cursa, dar Marquez s-a comportat fix ca un debutant. Era clar ca Peco o sa revina pe interior. Am un dejavu, cizma a luvit sau a fost lovita?!
  18. Unde dreaqu ti-e clar asta tie?! pecco avea interiorul, Marquez s-a culcat pe el si l-a dat pe jos.
  19. That's race! Dar Marquez se infige in mobra lui Peco.
×
×
  • Creează nouă...