Sari la conținut

jc66

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jc66

  1. Dumnezeu sa te odihneasca Cristi!
  2. jc66

    Nordkapp

    http://www.visitnorway.com ai multe info. Verifica si travel alert.
  3. as pleca pe la 10 dimineata, merg cu un 1200 GS si stau cateva zile acolo
  4. Salut, sambata dimineata intentionez sa plec din Targu Jiu spre Campu lui Neag prin cheile Sohodolului. Are cineva vreun update despre starea drumului ? Daca doreste cineva sa participe, cu placere.
  5. Salut, am facut o tura de Scotia anul trecut, in vara lui 2017. A plouat continuu cateva zile, tot drumul din nord pana jos la Isle of Skye, Glasgow, etc. Am un costum Gore-Tex de la Dainese si pot sa confirm ceea ce spune l.u.v. : cu un costum bun nu ai nici o problema cu ploaia.
  6. buna, poti sa imi spui cat te-a costat transportul ? si cate mobre ati fost ? merci
  7. Pe site-ul MAE in capitolul 'Alerte de calatorie' se afla si India cu ceva atentionari. http://mae.ro/travel-alerts/2934 Mult succes!
  8. Atentie insa ca asfalt este doar pe partea dreapta a lacului Bolboci cum mergi spre Pestera. Pe partea stanga este neasfaltat 8-10km, exact conturul stang al lacului, dar nu ai nici o problema sa faci drumul cu moto. » Post actualizat in 19 Sep 2016 18:05 Daca ai garmin, pot sa salvez logul si sa ti-l transmit, (Piatra Arsa-Babele, Pestera), Eu am fost duminica (ieri) acolo.
  9. Global Tickets (www.global-tickets.com), i-am folosit pentru bilete la cursa de motogp din Brno de saptamana trecuta. Am primit link, bilete format pdf. Multa lume avea bilete printate.
  10. http://www.nasjonaleturistveger.no/en, site care pe noi ne-a ajutat sa ne planificam tura anul trecut. Gasesti pe el ceea ce e de vazut prin Norvegia, ca drumuri. Noi am trecut cu motoarele (2, eu si September) fara nici o problema prin toate vamile, anul trecut iunie-iulie, pe un traseu aproximativ la fel ca al vostru (fara Rusia), parcurs insa in sens invers. Va trebuie carduri bancare neaparat (unul nu este de ajuns, am avut situatii in care un card nu mergea, dar mergea un altul). La NordKapp trebuie sa va intoarceti la miezul noptii pentru midnightsun (daca este senin). camera web live de la Nord Kapp http://nordkapp.borealiswebcam360.com alt site de ajutor, http://www.visitnorway.com Drum bun
  11. buna, venim si noi jan+pasager+ probabil inca un prieten. o seara buna
  12. merci pentru raspuns. PPTP e banal azi, VPN-ul de configurat iarasi e usor. Sa nu uiti sa scoti forwardul de la ip-ul de exterior catre serverul tau. Am iterat si eu acum 2 ani automatizarea pentru aspersoarele de la gardena, si pana la urma am folosit tot automatele lor fiindca electroventilele merg la 9Vcc. Nu gasisem nici unul care sa mearga la 9-12Vcc. La 24 Vca si cu un caine care roade ce vrea el in curte am o retinere (problema mea insa), oricum ideea ta e misto. bafta
  13. Super. La aspersoare ai pus senzori de umiditate, sau folosesti un program de timp ? Electroventilurile de apa saunt la 12 v sau la 220 v ? o seara buna. ps: Daca folosesti ____.go.ro, sau orice fel de adresare directa risti sa dea cineva peste serverul tau din greseala ( desi 8000 nu este un port uzual ). Eu as pune serverul dupa un router si m-as conecta prin vpn, stim ca este deja banal orice smartphone o poate face.
×
×
  • Creează nouă...