Sari la conținut

derkleine

Super Membru
  • Număr conținut

    2.513
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de derkleine

  1. derkleine

    Harley

    O pereche de Kesstech omologate mi-o zis 3500franci vreo 3000€ . I-am zis pa
  2. Pai și dacă îți sarea in pewla o tanti care sta noaptea acolo ??? Ce făceai ? Data viitoare sa meri mai încet !!!
  3. derkleine

    Harley

    Dacă faci asta sa nu mai vii prin CH . E cam 1 k amenda Eu am o pereche de SE dar am renunțat sa le mai pun . Ca au modificat legea și ajunge și la 2 k dacă te prind a doua oară in 2 ani si am îmbătrânit si ma doare capu de la tobe
  4. Cred ca era un site in state unde puteai sa bagi VIN si sa vezi dacă a fost salvage sau ba . » Post actualizat in 08 Mar 2018 21:00 Are un singur defect Nu e Harli
  5. Io pe drum Shoei nu l-am probat , ca nu mi se potriveste pe cap. Dar ai dreptate. Mi se pare mult mai ok ca si Schubert la "finisaje" Din nefericire .. @Op vezi shark evo 3. sau roof boxer. de genu.
  6. derkleine

    Magazin moto in Cluj

    Ete piula . Asa fac si io. Ma duc probez in magazin si iau de pe net. Si nu stau in Ro. Dar iti dau un exemplu. Schubert c3pro era 800 CHF si am luat-o cu 560.
  7. Comfort ? E mult mai ok la superb ca și la Octavia . Le-am avut pe amândouă
  8. O sa o caut, si la vara cand vin in Ro ti-o fac cadou. Numa sa nu uit
  9. Iar ceva din copilarie. Cristoase » Post actualizat in 19 Feb 2018 13:56 Prima treaba scoasa de Negura a fost sub numele Wiccan Rede Demo in 1995 From Transylvanian Forests O mai am pe acasa
  10. Ei vezi cine stie. Cati ani o trecut de cand o iesit piesa ? 25 ?
  11. e (cuvant urat). Am parcat odata pe un loc de parcare care nu era al meu. Si o venit proprietarul si mo blocat. Eram pe langa politia rutiera din Cluj. M-am dus la ei cu nr de inmatriculare si mi-o zis " sta la apartamentul xx" Ca eram parcat la ei in fata blocului.
  12. Mie imi place maneaua, maneaua si dansul, dansul din buric !
  13. goe, cati copii ai si cat ai inaltime . Eu am 1.90 Am un kia sportage. Nu incap cum trebe 2 copii in spate. Cel putin cat o fost bebe nu intra scoica acolo in spatele meu. apoi portbagajul .... No amu o mai crescut si e mai ok. Da io sub Superb nu mi-ash mai lua. Difera si tinuta de drum. Am avut un superb 2003. Faceam 1000 km si nu-i simteam asa tare.
  14. nu KIA. Te caci in ea fialibilitate cand vezi ca dupa 150 de km pe autostrada tre sa te opresti ca te dor toate si si-au amortit juma de organe. Si cand treci peste o denivelare de 1mm si te scutura de te ia dracu. Asa ca te caci in ea .
  15. Eu o sa imi spun parerea despre CUV. Am Kia Sportage. Nu imi dau cu parerea despre consum, service 4x4 sau altceva. Am vazut ca ai scris ca ai nevoie sa pui carucior de copii si alte bagaje. Masina e foarte mica la interior . si portbagaj la fel mic. Nu e practica de loc, . dpdv al meu e un rahat de masina fara nici un sens. E ok pentru 2 persoane, si hai inca un copil. Dar copilu o sa creasca:).
  16. Pe Kia mea scrie AWD deci e offroad ?
  17. Eu vreau Milwaukee 8 Pe un Electra ultra glide Sau street glide
×
×
  • Creează nouă...