Sari la conținut

klausu25

Membru
  • Număr conținut

    303
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de klausu25

  1. Astazi s-a facut ITP, valabil pana la 07.06.2025
  2. ITP --> 07.06.2023, asigurare pana in 02.11.2023, desi este irelevant, cine o cumpara isi face asigurare. Fiscal, se intelege ca exista din moment ce e inmatriculata pe numele meu. Motocicleta se vinde doar cu perfectarea actelor, se va scrie pe talon "Instrainat catre, la data de ..." Multumesc.
  3. Vad ca nu mai pot edita, completez aici: Starea actelor ok, inmatriculata pe numele meu Locatie: Bucuresti
  4. Stare foarte buna de functionare. O am din iunie 2017. Rulata cam 500km/sezon. Intretinere regulata, la inceput de fiecare sezon: ulei, filtre, bujii, ulei cardan. Tinuta in garaj peste iarna, in sezon cu husa pe ea. An fabricatie 1993, 42.000 km. Daca aveti intrebari, nu ezitati. Pret 2350€ Tel 0729. 777. 053 Asfalt uscat!!
  5. Asa am primit si eu prin 2020, la ceva vreme dupa ce am tranzitat Austria. La mine a fost pentru nerespectarea distantei fata de cel din fata. Stiti ca au semnele alea de pe carosabil si iti indica cate sa tii intre tine si cel din fata. Am platit-o prin Revolut, in contul indicat acolo.
  6. klausu25

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Eu as verifica toată instalația electrica, tot cablajul... Si, n-as lasa-o cu bateria cuplata, nesupravegheata.
  7. nu te contrazic dar, din moment ce firma de asigurari iti cere fiscalul ca sa calculeze suma ce trebuie sa ti-o restituie, e clar ca ei accepta ca data de pe fiscal constituie finalul contractului cu ei.
  8. E probabil tarziu acum, dar uite ce as fi facut eu in situatia ta: As fi transmis un e-mail firmei de asigurari la care as fi atasat fiscalul si cvc-ul, prin care ii informam ca la data la care a fost emis acel fiscal, contractul de asigurare cu ei se suspenda de la sine, vehiculul respectiv nemaifiind in proprietatea ta. Cumparatorul ar fi trebuit sa-si faca asigurare in vederea inmatricularii valabila din ziua emiterii fiscalului, daca avea de gand sa circule pe drumurile publice. Te-ar fi ajutat si completarea pe certificatul de inmatricularea a rubricii "instrainat catre ..... la data de...." Daca nu iei/ai luat aceasta abordare, probabil, abuziv, daca vina accidentului e a cumparatorului, sa te incarce pe tine cu vina, respectiv sa-ti dea puncte de penalizare pe urmatoarea asigurare. Eu asa vad lucrurile: daca ala a facut accident, dupa ce tu i-ai dat fiscalul, teoretic, a mers fara asigurare. Logica e urmatoarea: trebuie sa prezinti firmei de asigurare copie dupa fiscal ca sa-ti recuperezi banii pe prima de asigurare, calculul fiind facut de la data fiscalului pana la sfarsitul politei. Aceasta abordare, a mea, cred ca poate fi dezvoltata si in instanta. Spor!
  9. Poate merge asa: Faci contract de vanzare cumparare cu Ionel. Daca ai putina incredere in Ionel, il cauti pe Gigel si mai faceti odata actele, direct pe numele tau. o sa platesti la impozite diferenta pe 6 luni. Ionel are talon si CI?
  10. klausu25

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, Trebuie sa inlocuiesc anvelopa fata la Virago 535. O sa iau un Dunlop 3.00-19 49S F14G. Daca tot fac treaba asta ma gandesc sa inlocuiesc si camera. As vrea sa-mi recomandati o marca mai de bun simt pentru camera si, de asemenea, un loc unde sa fac operatiunea in siguranta. Eventual cineva care stie sa se uite si la spite sa vada cat de tensionate sunt, daca roata trebuie sau nu centrata, echilibrare, tot tacamul. In Bucuresti. Multumesc.
  11. asa am crezut si eu insa m-am cam razgandit cand am vazut pe youtube cateva filmulete despre curatarea acestui tip de carburatoare. M-am uitat cu atentie si nu exista nici un canal de refulare, care sa ocoleasca surubul obturator. Da ,trebuiesc desfacute si curatate
  12. Curge uneori benzina pe furtunul de drenaj al carburatorului din dreapta. Prima data am observat atunci cand i-am schimbat bujiile, la inceputul lui august, pentru ca nu mai pornea, dupa ce am lasat-o cam o luna nepornita, cu husa pe ea, cam in soare. Inainte sa-i schimb bujiile, a pornit doar intr-unul, apoi n-a mai pornit deloc. I-am pus bujiile noi, am facut o greseala ca nu le-am verificat/facut distanta, dar a pornit. Atunci a curs putin insa, cateva picaturi. Astazi am fost cu ea la serviciu, ca de obicei. Cand sa plec, pata mare de benzina sub ea. Curgea tot pe acolo, dar mai tare. A pornit destul de greu, cu soclul tras, mai intai intr-unul apoi, abia, abia, a pornit si celalalt. Si dimineata tot cam greoi mi s-a parut ca a pornit. Am ajuns cu ea acasa, am parcat-o in aceeasi pozitie ca de obicei, vad ca nu mai curge. Surubul de drenaj e strans, l-am verificat prima data cand a curs. E vorba de Kawasaki El250, motorul de pe Ninja 250, cu aceeasi carburatie. De ce curge?
  13. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1527975313894961&set=pcb.1099755146782823&type=3&theater
  14. klausu25

    Kawasaki EL-250

    vezi daca dezmembreaza: http://olx.ro/oferta/vand-motocicleta-kawasaki-chooper-1997-piese-ID6xoN8.html#a978ac84f1
  15. Multumesc frumos pentru ajutor. (schimbat kit lant, depistat si remediat alte probleme) Motocicleta nu merge mult mai bine ci, foarte bine. O sa tin cont de sfaturile voastre, multumesc.
  16. Pana la urma am ales Denso. NGK am pus noi la inceputul sezonului trecut, ca nu pornea. A mers foarte bine tot sezonul, am bagat-o la iernat. Acum, in primavara, la pornire, iar probleme cu bujiile. Eu nu inteleg cum bujiile astea se strica singure de la un sezon la celalalt, de toamna pana primavara... Acum am pus Denso, a pornit imediat ca si cu NGK-urile de anul trecut. Sunt curios daca la pornirea din sezonul urmator vor fi iar probleme.
  17. Buna treaba, bravo! Cum ai depasit momentul cu reglajul amestecului?
  18. Denso nu pot fi contrafacute? De ce? Ca am mai citit afirmatia asta. Chiar sunt in situatia de a alege intre NGK si Denso si as vrea sa stiu de ce se spune ca NGK pot fi contrafacute si Denso nu. Multumesc
  19. poate nu ai reglat bine platina.. distanta prea mica?
  20. Buna idee! Badi astia sunt foarte buni. Au fost singurii la care am gasit rulmenti de alternator SKF si mi i-au si livrat! Au venit unde i-am rugat pentru 2 rulmenti. Si comunicarea a fost buna cu ei, merita incercat.
  21. klausu25

    DONATII

    Doar cartile pentru copii m-ar interesa. Pentru ce varste sunt? Multumesc
×
×
  • Creează nouă...