Sari la conținut

bogdan_harea

Super Membru
  • Număr conținut

    5.299
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Actualizări status postat de bogdan_harea

  1. Sa zisa papara incasata de tine nu s-a datorat actiunii in sine, laudabila, ci faptului ca nu te-ai consultat cu ceilalti membrii, sau macar cu cativa. Astfel importeai si eventualele ponoase ale unei hotarari gresite. Noi nu am uitat actiunea lui Nastase care a inceput vanatoarea de vrajitoare fara sa se consulte cu nimeni, nici macar cu Olaru si care a dus unde se stie. Numai bine.

  2. Numai sa apara un astfel de topic si atunci sa vezi nesimtiti si gura casca care se baga in seama ridiculizand sau facand bascalie de orice idee cat de cat normala.

  3. Suntem napaditi de mitocani si nesimtiti. Ce le putem face decat sa-i mai aratam cu degetul sau sa le batem obrazul.

  4. In curand cutii de duraluminiu (5045)facute de NSEWmoto la 550euro 3 cutii si suport. Monokey, coltare din acelasi material, garnitura de etansare clampata, balamaledin inox sau fara.

  5. Am un prieten cu Paneu. Parbrizul marit este enorm. Nu pot sa-l fac. Te pun in legatura cu el sa-ti spuna de unde l-a luat.

  6. Erata. era vorba de capse.

  7. Salut. Am vazut ca folosesti capre pt inbinarea tablelor. De unde le-ai cumparat pe cele negre? Par facute din tabla mai groasa decat cele din Hornbach care sunt frumoase, par din inox, dar sunt subtiri in grosime. Poate reusim sa ne intalnim in vara asta sa vorbim in viu. Am putea colabora la sistemele de prindere pe motociclete daca dezvoltam un sistem comun. Numai bine!

  8. Prost. Dupa o lunga pauza am comenzi la tamplarie si nu prea mai am timp sa ma ocup de cutii atat cat as vrea. Nu cutiile sunt problema ci sculele. Desi lucrez de mult cu aluminiu nu aveam scule pt tabla si a trebuit sa mi le fac singur pt ca bani de investit nu prea sunt. Acum am abkant, presa, masina de debitat tabla, si multe altele mai mici. Succes si tie. Ultimile cutii incep sa semene.

  9. Pt Vstromisti va fi un pret special undeva la 120 euro/buc

  10. Pretul afisat pe viitorul site NSEWmoto va fi 150 euro cutia simpla.

  11. Pretul cutiilor facute de noi pt afara va fi de cca 150 euro cu sistemul de agatare inclus. Pt prieteni si colaboratori, primele cateva zeci de cutii vor fi vandute la cca 100 euro numai in tara.

  12. Te ajut cu placa. Vino cu ea la mine impreuna cu cutia si vedem ce se poate face.Ma gasesti la 0722646373.Sunt si eu curios de lucratura polonezului. Fac si eu cutii si vreau sa vad greselile altora. Salut Bogdan.

  13. Ai putintica rabdare. In curand o sa pot livra cutii moto integral din dural de 2mm la un super pret. Pregatirile sunt pe treminate iar prototipul in probe.

  14. Salut. In legatura cu pretul cutiilor noastre el va fi cca 150 euro. Prima serie pe care o asamblez acum si care este in cea mai mare parte comandata de prieteni sau cunoscuti va fi la 100 euro . Vream sa le am relativ aproape si sa urmaresc cum se comporta, mai ales ca sunt cativa amatori de noroaie si off. Ma gasesti la 0722646373.

  15. Olarule, eu am propus excluderea ta dupa ce ai inceput sa bati campiisi numai dupa ce chiar tu ai declarat ca te retragi din Club. Verifica-ti postarile si cronologia lor si lamureste-te. Curva oricum esti. Nu ai avut niciodata curajul sa-mi spui in fata ce ai cu mine si nici nu cred ca vei avea vreodata curajul sa-mi apari in fata. Halal!

  16. Salut, 0722646373

  17. daca tot incerci sa-ti pui cenusa-n cap, sune-mi si mie cu ce am gresit fata de tine sau fata de ceilalti membrii ai Clubului Motoveteranilor. In discutiile tale private cu Galen(pe care intamplator le-am vazut incercand sa-ti trimit un mesaj)erai foarte sigur si aveai ergumente pt a demonstra nimicnicia mea. Dezvolta subiectul. Ce stii tu despre mine si eu nu stiu. Cand si ce am mintit sau insela

  18. Va intereseaza cutii Adventure pt moto? Lucrez eu la un set. M-am apucat dupa ce le-am vazut pe cele din oferta de pe forum si am fost dezamagit de calitate. Cand ma intorc din Crimeea le termin si puteti sa le vedeti si pe ale mele. Numai bine Bogdan.

  19. Salut. Ai montat ungatorul? Cum merge?

  20. Am ramas fara SIM in telefon. Ma gasesti pe tel lui Claudia 0722646384

  21. La Multi Ani si tot ce-ti doresti!

  22. Salut. Vezi ca sunt doua posturi care merg in paralel. Nu ti-a sters nimeni nimic. Sunt pe celalalt post , dedesupt. Amicul nostru nu poate fi lamurit. O tine pe a lui, complet rupt de realitate. A-l lamuri este pierdere de timp. O zi buna

  23. Salut. Majoritatea discutiilor constructive s-au mutat pe forumul PRO-BIKE.RO Acolo ne gasesti si propunerea ta este foarte buna. Urmatoarea intalnire o organizeaza IvanPedala la Sacelu in conditii foarte avantajoase, dar pt intalnirea de toamna ar fi excelenta locatia propusa de tine. Intra si pe pro-bike.ro la Motoveterani, Intalniri 2012 si repeta propunerea ta.

  24. Bine ai venit! Fa ceva cu telefonul!

  25. Nici tu nu ai somn?

    Ati hotarat ceva cu Crimea. Dupa amiaza ma vad cu Foxul. Da-mi un semn daca , raspunsul este pozitiv.

×
×
  • Creează nouă...