Sari la conținut

jakk

Super Membru
  • Număr conținut

    546
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jakk

  1. Este un motor care se incinge foarte tare si foarte repede după cum ai văzut , punei un 15w50 , marca o alegi tu , o mie de oameni o mie de păreri .
  2. Nu chiar! Sunt cazuri in care au crăpat la 20.000 km cum se poate intâmpla la orice motor dar per total este un model reușit , sunt multe in RO care se apropie de 100.000 km , fără zgomote sau măcar să mănânce vrun gram de ulei , defectul principal e oala de ambreiaj care face ca dracu mai ales cand e rece .si asta la fel , nu la toate modelele dar in mare parte la majoritatea e deja supărător zgomotul ala .
  3. Totusi , in mijlocul zilei sa nu vezi chestia aia ??? Este dea rasu plansu .
  4. Un singur tir trecea pe strada aia si in ala s-a proftit .
  5. Are cineva de vanzare pe aici vrun gsx r 1000 k1-k3 ?
  6. Horor e putin spus , sa-ti sara capu si mainile trebuie sa te lovesti zdravan.
  7. si totusi , pe langa androidul ala poate iti dai si tu seama ca romana e o limba care cum se scrie asa se citeste si pronunta , nu zice nimeni "iphone" zic aifon , deci fi roman .
  8. patit si eu la fel , o bujie facea figuri , mergea in trei , pornea perfect dar nu mai accelera ca inainte .
  9. care ar fi cauza consumului de ulei vizibil pe bujii ?
  10. logic ar fi la moto gp, dar si cursele de cai de pe eurosport au nevoie de comentatori care sa se agite posibil si la snooker , poate imi sare si mie somnul .
  11. daca te pricepi la ce ai zis nu iti mai trebuie decat o benzinarie .
  12. Cumparat de la ei de cateva ori fara nici o problema , livrare in 24 de ore .
  13. parca era un R6 primele modele si cu vro 330.000 si ceva km pe bord.
  14. multi circula cu motorul si acum , eu sunt unul dintre ei , problema nu-i ca n-are cine te trata la spital problema este cum s-a faci sa nu ajungi acolo , lucru pe care cel in cauza la omis si a fortat norocul printre masini , e numai vina lui , se poate intampla si la 30 de grade cu ori ce motor cu orice cauciucuri cu ori ce pilot .
  15. O bagi in garaj ii scoti bateria si acum vine primavara . Pss , vezi ca e soare afara mai merge .
  16. am mers pe motor ani de zile , asa ceva nu mi sa intamplat , am schimbat antigelu acum , mers 20 km , totul merge perfect .
  17. Gsx r 1000 k2 , mers astazi 80 km , din mers sarit tot antigelu pe sub motocicleta , absolut tot si ddin radiator si din vas , verificat in strada tot ce se poate verifica nici un furtun rupt , probabil a sarit prin vasul de expansiune pe furtunasul acela . Pus apa , mers pana acasa 100 km , nici o problema , acum ii schimb antigelu . Intrebarea este ce sa intamplat , e grav ?
  18. n-ai aflat nimic , in plus prin logica omeneasca daca intrai cu 180 la ora in autobuzu ala , 180 de metri ieseai in partea cealalta , ca tot vorbim aiurea .
  19. Care stiti mai multe desi nu vreau sa cred ??? baiatul acesta a murit astazi ???
  20. inveti copilul la prosti , daca isi ia r6 din anii aia pe ala il pie» Post actualizat in 18 Sep 2017 19:03 inveti copilul la prosti , daca isi ia r6 din anii aia pe ala il pierde mai repede , sunt mai pacatoase ca orice motor.
  21. Comisari de traseu dormeau in post , nu se poate ca o masina s-a apara pe circuitul DN 1 tocmai in toiul unei curse moto .
  22. Prea multe in ultimul timp , chiar leam urmarit ieri postarile pe facebook si acum sa aud de nenorocire , pacat de tanarul mort , cert este ca restul sigur au invatat ceva . » Post actualizat in 18 Sep 2017 04:55 doar cel terminase de reparat .
×
×
  • Creează nouă...