Sari la conținut

Djebelu'

Super Membru
  • Număr conținut

    699
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Djebelu'

  1. Ai mare dreptate, orice analfabet sau imbred isi poate face cont pe el...
  2. Bun asa. Ramane valabil tot ce am spus despre el... Mi-ai luat cuvintele din tastatura.
  3. Scuza-ma, la tine e fixatie si/sau pasiune pentru ev. Cum sa ajunga sa-ti placa un pachet de baterii cu 4 roti, mai ales cum e springul ala? Imi place cum sariti voi doi-tu cu foxu si va aparati... Daca tot ai facut afirmatia, da-ne linkul aici. Pana nu vorbeste cu ceva admin soft de pe acolo sa stearga de pe topic postarile.
  4. Epic ca si epic, dar inca odata ipocrizia e la ea acasa...
  5. Considera cum iti convine tie, daca nu poti considera obiectiv. Oricat o dat la intors, springul e o masina mica, neincapatoare si unsafe. Faptul ca tu te multumesti cu ea, nu o face ceva mai incapatoare sau safe la impact. Simplu, fara nicio autosuficienta. Foxule, continui sa fii subiectiv. O intorci pe toate partile ca sa cazi, ca de obicei, in picioare... Am inteles, cand n-ai cu cine, n-ai. Atata s-a putut in cazul tau.
  6. Probabil ca avem valori diferite pentru ce inseamna loc/spatiu. Dar oricum si asa, sa sustii direct/indirect ca Spring-ul e incapator, te face iar subiectiv, nu obiectiv.
  7. Nasol, puteai sa-ti cumperi o masina incapatoare, nu saracia asta cu portbagaj la fel de mare ca un Lastun, numai pentru ca e electrica. Stiu ce o sa spui, ca-ti faci treaba cu ea, chiar daca bagajele iti stau sa cada in cap,bla bla. Nu te mai chinui sa-mi raspunzi, du-te si serveste-ti cafeaua, se pare ca ai mare nevoie de ea.
  8. Opinca e putin spus. Un gheseu d-ala e prea scump la reparat sa-l versi din cauza unei anvelope depasite dtpdv. Ia anvelopa noua, nu mai sta pe ganduri. Nu mai spun ca felul cum e uzata, iti tradeaza stilul de dat.
  9. Oare cati acumulatori de telefon iasa dintr-o baterie de acumulatori de ev?
  10. In primul rand, seriozitatea trebuie sa o dovedesti tu - cel cu cont proaspat, nu unul ce este de ceva vreme membru pe forum. In conditiile in care foarte multi isi fac doar cont pentru a vinde ceva pe aici/repara moto online (?) si apoi sa dispara, la fel de repede cum au aparut.
  11. E oameni, dar care nu se da in stamba pe sticla ca face kilometri. Diferenta este ca unii au toata ziua sa se dea, altii inca merg la munca, nu-s toti (inca) pensionari. V-ati prins domnilor? Bine atunci.
  12. Ai un link cu articolul de lege?
  13. Asa e cand nu te baga nimeni in seama...
  14. Da, e tipic romanesc... O fi vrut sa scrie mild, dar o iesit alt porumbel. Vorba lui foxu, Doamne ajuta.
  15. Nu e cazul, locuiesc in mediul rural (in genul unde locuiesti si tu), unde masinile-s putine, indiferent de motorizare. Deci aerul ce-l respir e mult mai curat decat cel urban.
  16. Posesorii de ev sunt maximi la facut economie pe urmatorii 10 ani, sa spunem, deci traiesc pentru un bilant economic viitor, pierzandu-si timpul din prezent cu x calcule si probabilitati. Asta dupa investitii destul de costisitoare. Ce ar fi sa traiti prezentul, corespunzator, nu viitorul care vorba unuia (posesor de ev) de mai sus, poate nu-l mai apucam niciunul? Logica asta, nu va da cu virgula?
  17. O trecut de la subiectiv la penibil, de mult deja.
  18. Cauta pe Google dupa marca/model/an, manualul de servisare si descarca-l. Acolo gasesti tot ce e nevoie despre motocicleta ta.
×
×
  • Creează nouă...